UTA Arad

Brățările de la meciul UTA-ei cu Craiova sunt valabile și la Arad Open Air Festival și invers! Testele antigen trebuie făcute zilnic în cazul festivalului de muzică!!





Două evenimente importante ce se vor desfășura în weekend în orașul nostru în acest sfârșit de săptămână necesită obținerea unei brățări pe baza dovezilor de vaccinare, a trecerii prin boală între a 15-a și a 180-a zi sau a testelor (PCR-RT) sau antigen.  Vorbim despre festivalul de muzică Arad Open Air Festival (de vineri până duminică), de la Aeroportul Internațional Arad și meciul de fotbal dintre UTA și CS U Craiova, de sâmbătă seara, de la ora 21,30, de pe arena „Francisc Neuman”.

Iată și anunțul clubului arădean ce certifică acest parteneriat:

”UTA anunță un parteneriat cu festivalul Arad Open Air Festival privind accesul la cele două evenimente programate la sfârșitul săptămânii. 

Brățările eliberate la stadionul ”Francisc Neuman” pentru meciul cu Universitatea Craiova, vor fi valabile și la festivalul Arad Open Air, fără a fi nevoie de altă brățară sau test. Acest lucru se aplică și pentru brățările eliberate persoanelor vaccinate și cele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2.  

De asemenea, brățările obținute de la festival, în urma testului antigen, acordate persoanelor vaccinate și a celor care se află în perioada cuprinsă întrea 15-a și a 180-a zi de la confrimarea infectării cu SARS-COV-2, vor fi valabile pentru accesul la partida cu Universitatea Craiova. 

Brățările certifică posibilitatea de acces la cele două evenimente și NU țin loc de bilete sau abonamente”.

De menționat ar fi că un test antigen în fața stadionului „Francisc Neuman”, ce se va face doar sâmbătă, costă 20 de lei, în timp ce la corturile medicale amenajate în fața Aeroportului costul unui test rapid este de 30 de lei. Evident, pe baza unui test rapid făcut pentru meciul UTA-ei puteți intra și la AOA doar sâmbătă, 14 august, în timp ce pentru zilele de vineri și duminică veți avea nevoie de altele. Altfel, cei vaccinați sau care fac dovada faptului că au trecut prin boală, cu o brățară luată încă de joi (programul continuă, evident, și vineri și sâmbătă) de la arena „Francisc Neuman”, sau de vineri (începând cu ora 14), de la Aeroport, pot avea acces la ambele evenimente, fără a mai prezenta alte dovezi, în afara biletelor sau abonamentelor.

Un comentariu

  1. Nu am prea inteles eu prea mult din chestia asta,cu bratarile valabile,pe doua spectacole si organizari,total diferite…Fotbal si concert???Ce legatura ar avea una cu alta?Una este sigura si clara!!!Nu voi sta la coada,pe canicula,ca sa primesc bratara,ca un milog…doar ca testele facute la UTA,sunt mai ieftine…Cred ca s-au complicat anumite lucruri,fara rost…Am abonamente,toata familia mea vaccinata,chiar daca zootehnic,pe interes,doar pentru UTA mea,dar nu voi sta la rand….Exclus!Sa mearga cine vrea la concert,nu ma intereseaza absolut deloc….Eu vreau la meciurile UTA-ei!Punct!
    In schimb,daca are UTA vreun avantaj din asta,stau la rand si cu cortul,daca e nevoie….Pentru UTA,orice sacrificiu,neconditionat!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button