UTA Arad

Biletele cu CSU Craiova se dau de miercuri, dar clubul UTA reia și vânzarea abonamentelor: Maximum 8500 de spectatori și cu oltenii!





Eșecul de la Botoșani aprinde și mai mult meciul UTA-ei cu CSU Craiova, de sâmbătă, de la ora 21,30, de la Arad. Indiferent de rezultatul din această seară, de pe teren propriu cu FC Voluntari, oltenii se așteptau să fie mai sus în clasament și vor veni pe Mureș să recupereze din terenul pierdut. Aici va fi așteptată de o formație „roș-albă” care trebuie să șteargă cu buretele peste prestația mai mult decât modestă din Moldova și care nu vrea să piardă contactul cu zona play-off, cu toate că sezonul e încă la început.

Ca și la meciul cu FCSB, se anunță un stadion ocupat la 75% din capacitatea sa (adică aproximativ 8500 de spectatori) cu ocazia vizitei trupei lui Reghecampf, așa că lupta pentru bilete și chiar abonamente se anunță una aprigă. Abonamente se vând din nou de marți seară, pe când biltele cu Craiova se pun pe tarabă începând de miercuri după amiază. Preţurile tichetelor sunt nemodificate faţă de meciul cu FCSB ( 60 de lei – tribuna I, 45 de lei – tribuna a II-a, respectiv 30 de lei la cele două peluze).  Aștfel, se menţin și aceleaşi reguli de intrare pe stadion, cu dovadă de vaccinare, testare rapidă sau PCR sau dovada trecerii prin boală. De menționat ar fi că testele antigen din fața arenei „Francisc Neuman”, pentru 20 de lei, se vor face doar în ziua meciului. O altă condiţie obligatorie pentru a intra pe arena „Francisc Neuman” este brăţara personalizată pentru fiecare joc, emisă de club.

Toate detaliile le aveți în comunicatul clubului UTA:

Biletele pentru meciul cu Universitatea Craiova se vând la Arena ”Francisc Neuman” după următorul program:

Miercuri: 15:00-19:00

Joi: 15:00-19:00

Vineri: 15:00-19:00

Biletele online se vând de miercuri, ora 15:00, pe uta-arad.ro.

De asemenea, abonamentele se vor putea achiziționa de marți până duminică, între orele 15:00 și 19:00.

Accesul pe stadion este permis persoanelor care dețin abonamente valabile sau bilete si brățări personalizate pentru fiecare meci, emise de club.

Brățările se pot obține doar de către:

*persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

*persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 24 ore

*persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2.

Copiii sub 12 ani nu au nevoie de test și de brățară

Clubul vă asigură teste antigen pentru toți doritorii, preț 20 lei/persoană.

Brățările se eliberează la Arena „Francisc Neuman” după următorul program:

joi, 12.08.2021,  ora 15:00-19:00 (vaccinați, test RT-PCR, vindecați)

vineri, 13.08.2021,  ora 15:00-19:00 (vaccinați, test RT-PCR, vindecați)

sâmbătă, 14.08.2021, ora 10:00-20:00 (vaccinați, test RT-PCR, vindecați, test antigen)

Testele antigen se vor efectua la Arena „Francisc Neuman” după următorul program:

sâmbătă, 14.08.2021, ora 10:00-20:00

Având în vedere contextul actual, recomandăm ridicarea brățărilor în timp util.

Vă informăm că porțile stadionului vor fi deschise sâmbătă de la ora 19:00.

Este interzisă introducerea pe stadion a alimentelor și băuturilor de orice tip (inclusiv semințe).

Accesul în stadion se va face doar la porțile corespunzătoare sectorului inscripționat pe abonament sau bilet.

Copiii sub 3 ani au acces liber și vor sta în brațele însoțitorului.

Copiii între 3-13 ani au 50% reducere la achiziționarea biletelor cumpărate doar de la Arena ,,Francisc Neuman”.

18 comentarii

  1. „Broși”și ceilalți din conducere, își fac treaba bine, totul e pus la punct, organizarea meciului nu are „fisuri”,mai trebuie ca și Gyuszi să ia exemplu și echipa va juca fotbal.
    O pregătire minuțioasă a meciului, cu scheme tehnico-tactice bine întipărite, pe care jucătorii să le viseze, poate aduce la victorii.
    Dacă nu ai pregătit câteva variante tehnico-tactice, puține dar eficiente, degeaba te bazezi DOAR pe pregătirea fizică și mentală a unui jucător sau altul,doar realizările individuale nu pot aduce victoria, dacă nu este bine pregătit excelent tot colectivul!
    Dacă vor fi eliminate verigile slabe, care produc gafe și se va vedea un joc ofensiv, cu trasee infinit repetate la antrenamente și minunatul public va fi fericit!
    După prestația din meciul trecut, ar fi momentul să fie titularizați următorii:
    Balauru,Tomozei,Rolandas,Benga,Mode,Isac și
    Negoescu.
    Forza UTA!

    0
    0
    1. Nu ti-ai luat inca licenta, tot iti faci practica pe-aici ?
      Abia astept sa-ti iei licenta, sa iei si tu o echipa…aici iti risipesti talentul.

      0
      0
  2. Cu gandul ca era semintelor si mersul la stadion ca sa “ii injur pe ăia “ a apus..sper sa aratam din nou ca nu suntem suporteri de rezultat si sa jucam cu casa inchisa! Aradeni, poftiti la spectacol ! Sa lasam alte treburi, sa cantam si sa ne bucuram.

    0
    0
    1. nu merită , mergeti voi ăștia care nu sunteti suporteri de rezultat, dar care ați amenintat jucatorii că dacă pierd un meci au o oră să părăsească Aradul, voi care ne-ati facut de râs cand ați vrut să il bateti pe Alexa, dar va altoit el pe voi!

      0
      0
  3. Nu va mai fi acelasi numar de spectatori si nici aceeasi atmosfera ca la meciul anterior de acasa. Craiova nu atrage ca fcsb si nici suporterii nu se pot autodepasi la fiecare meci. Plus ca e vremea concediilor si venim dupa o infrangere lamentabila.

    0
    0
  4. Dragi jucători și draga conducere, noi, SUPORTERII UTA-EI, vrem sa vedem niște, LUPTĂTORI, în niciun caz niște, miserupisti. La ce am văzut la Botoșani, marea majoritate, vor veni cu o tragere de inima. Nu pt ca nu ar fi suporteri adevărați, ci, pt ca ceea ce am văzut nu a fost UTA din meciul cu Steaua. Dacă nu întra Negoescu în locul lui Miculescu, marea majoritate a suporterilor, nu vor mai umple arena. Atenție, Balint, cine greșește trebuie rotit.
    Draga Sportarad, dacă vrem sa progresam ca nație, nu mai aplicați cenzura. Știți despre ce vorbesc. Trebuie sa spunem ce ne doare pt ca și noi, la un stadion plin, venim cu un aport de peste 100.000 euro.

    0
    0
    1. Iar esti Nostra Damus si contabil,ba esti si antrenor in alcatuirea formatiei?…
      Pe cat facem pariu,ca va fi din nou „sold out”,din prima zi,maxim a 2-a???Ai abonament(e),ca sa iti dai cu parerea?Cu cat mai multe abonamente,cu atat mai putine bilete disponibile….
      Bineinteles ca nu ne-a placut prestanta de la Botosani,nimanui,ar fi culmea…Sunt unul dintre cei mai critici,dar,parerea mea ar fi sa-i lasam sa isi analizeze in liniste greselile,chiar si cele interne…Nu rezultatul a durut mult….ci prestatia anosta,generala…Ramane de vazut,ce s-a invatat…si daca exista acea titularizare neaparata…

      0
      0
  5. Cucule pasăre sură, ești „singur cuc”, oratorul tău favorit, trebuie să termine minimum pe locul 7 cu UTA, conform obiectivelor trasate de conducere!
    Îmi doresc să nu termine pe 7, ci pe un loc de play-off!
    „Avem jucătorii aleși de Balint, dacă nici în acest sezon nu ajungem în play-off, atunci UTA are nevoie de un antrenor consacrat!
    Forza UTA!”

    0
    0
    1. „Avem jucătorii aleși de Balint, dacă nici în acest sezon nu ajungem în play-off, atunci UTA are nevoie de un antrenor consacrat! ”

      Pai, ti-am spus, ia licenta cat mai repede si treci la lucru, ca avem nevoie de tine !
      Abia astept sa-l vad cum il pui pe Erico sa joace extrema, el centreaza si fuge repede ca sa si finalizeze cu capul…esti antrenor talentat nedescoperit…vai si amar de capul tau 🙂

      P.S.
      Aici trebuie sa fii suporter, nu un frustrat care tot canta aceeasi placa „Sunt bun, dar nu ma vede nimeni”.

      0
      0
  6. Nimeni din cei care comentează aici nu dorește să fie antrenor la UTA, nici măcar eu sau tu!
    Am abonament la echipa mea de suflet, care nu joacă un fotbal plăcut ochiului, cu un antrenor care are o insistență obsesivă de a introduce în teren jucători lenți, care gafează meci de meci!
    Înlocuirea unor astfel de jucători cu alții mai buni, poate să facă diferența dintre victorie și înfrângere!
    Tu jignești orice „antrenor” de pe aici, dacă-l critică pe domnul Balint, care cu toate că are intenții bune, nu are experiența necesară să „creioneze” un joc spectaculos și eficient!
    În momentul în care te declari mulțumit de lotul de jucători ai echipei UTA, pe care tot tu ai insistat să îi aduci, trebuie să se reflecte acest lucru prin poziția din clasament!
    Eu încă mai sper că vom termina pe o poziție de play-off și promit că nu voi mai fi critic la adresa antrenorului!
    Cucule, ar trebui să știi că un om poate să își spună părerile și fără să jignească, dar aceștia sunt mai rari.
    Majoritatea sunt de părere că jocul UTA-ei scârțâie, tu ești din tabăra opusă,încă!
    Cu FCSB-ul, publicul a fost cel care a sporit randamentul echipei, sperăm ca același public, o va aduce pe UTA spre VICTORIE ÎN FIECARE MECI DE PE FN!
    UTA! ARAD! VICTORIE!

    0
    0
    1. Eu nu am jignit, am fost ironic, nu e totuna.
      Tu si cu multi altii de aici jigniti, jigniti jucatori, staf, club, tot ce apucati. Poti sa fii mai penibil decat sa ataci antrenorul cand a trecut doar etapa a patra ? „Oratorul tau preferat”, asa numesti tu antrenorul, chipurile, echipei tale de suflet ? Dai verdictul ca „trebuie sa plece”. Obsesiv pui mereu aceeasi placa ca viteza, ca comunicare…mai si crezi ca esti toba de fotbal, auzi tu, Erico centru atacant sau extrema
      🙂 Poti sa fii mai penibil ? Poti sa fii mai prefacut, ca sa te lauzi cu echipa ta de suflet si in rest sa stai la panda ca ti-ai pus tu un fix pe antrenor ?
      Rusine sa-ti fie !

      0
      0
  7. Cucule, ești ironic?
    „…vai si amar de capul tau ?”
    Rușine să îți fie ție, denaturezi adevărul și ești un roboțel care aplaudă indiferent de prestațiile echipei.
    Eu nu fac parte din categoria roboți și am și spirit critic, am dorința de a o vedea pe UTA acolo între primele locuri în Liga I și participantă în cupele europene!
    UTA nu se poate mulțumi cu o poziție mediocră și îmi doresc să o văd în 2-3 ani în ipostaza de a câștiga al 7-lea titlu de campioană a României!
    HAI UTA!

    0
    0
    1. Esti penibil, te intereseaza doar propria ta persoana, habar nu ai sa fii suporter…mai si acuzi pe altii care sunt suporteri buni, ca de ce nu se raliaza vociferarilor tale.
      Repet: au trecut doar 4 etape si bagi batul prin gard, obsesiv vii cu teoriile unui necunoscator in de-ale fotbalului (si-l ceri pe Erico sa fie pus sa joace extrema), tu nu mergi la meci sa ajuti echipa cu putinul tau, tu doar cei capete sa cada si excelezi in aroganta si ignoranta.
      Si asta doar dupa patru etape ! Iti descrie caracterul (daca asta faci acum, imi dau seama ce suporter ai fost, daca ai fost, cand echipa era in liga a 4-a si a 3-a).
      Nu este ironie, nu este jignire, e purul adevar: vai si amar de capul tau ! nu esti suporter, ci doar un carcotas arogant care intotdeauna va avea ceva de reclamat si criticat. N-ai niciun respect.

      0
      0
    1. Este un test rapid Antigen doar pt meciul de fotbal, sambata fiind valabil si pt Festival , datorita bratarii

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button