Baschet

FCC Baschet UAV Arad a fost semifinalistă la ultimele două turnee de baschet 3×3, Agro Squad a luat fără probleme laurii





În weekend s-a încheiat Liga Națională de 3×3 cu trei turnee la București. În lotul FCC Baschet UAV Arad a survenit o modificare față de primele turnee, Ildiko Mîrne-Nagy luându-i locul Luannei Ciorban. Adela Mercea, Denisa Vați și Alexandra Rotariu au complet efectivul „galben-albastru”.

Arădencele și-au început aventura cu o înfrângere la limită, 17-18 cu Neptun Athletic U23 Constanța, a urmat apoi o victorie, 17-7 cu Politehnica CSSU Iași şi din nou înfrângere, 14-19 cu Agro Squad, câștigătoarea primelor turnee. Adela Mercea şi colegele sale au ajuns în semifinale la ultimele două apariții, care au încheiat ediția din această vară de 3×3. La turneul patru și-au luat revanșa cu Neptun Athletic U23 Constanța și s-au impus cu 22-9, au trecut din nou de Politehnica CSSU, scor 18-10, cedând în ultimul joc din grupă cu Agro Squad, 9-17. În semifinale au înfruntat cealaltă echipă a lui Neptun Athletic, pierzând cu 13-17.

La ultimul turneu, FCC Baschet UAV a fost într-o grupă restrânsă. Au avansat grație victoriei cu CSU Poli Timișoara, 15-13, cedând în celălalt joc cu Agro Squad, 13-21. În semifinale a urmat o nouă confruntare cu Neptun Athletic Constanța, scor 8-21. Agro Squad, care de câțiva ani face pregătire specifică pentru 3×3, a dominat campionatul din acest an, câștigând patru din cele cinci turnee. Bucureștencele au ocupat prima poziție în clasamentul general final, fiind urmate pe podium de Athletic Neptun Constanța și Știința Elite București.

(foto: Elis Iordache)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button