UTA Arad

Impresionat de munca Asociației Cetatea Voluntarilor, Reghecampf promite donații la Secția de Pediatrie 2





După Gică Popescu în urmă cu aproape o lună de zile, o altă figură importantă a fotbalului românesc a vizitat secția de Secția de Pediatrie 2, din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Vorbim despre Laurențiu Reghecampf, antrenorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, care a rămas plăcut impresionat de implicarea Aneimaria Nyeki Popa și investițiile realizate aici de Asociația Cetatea Voluntarilor.

Chiar președinta Asociației a prezentat concluzia vizitei lui „Reghe” la Spital: ”Suntem recunoscători pentru vizita primită. La finalul vizitei, Laurențiu Reghecampf, împreună cu echipa sa, donează toate paturile necesare dotării următoarei aripi a compartimentului ce urmează să fie reabilitat“.

Fostul fundaș dreapta va fi adversarul Aradului în această seară, în UTA – Universitatea Craiova, meci din cadrul rundei cu numărul 5 a Ligii I la fotbal. „Cred că este îmbucurător și un lucru binevenit pentru toți copiii care au probleme ceea ce s-a făcut la Arad și ar trebui să inspire și alți oameni. Este un lucru pozitiv, ar trebui copiat și de alte fundații de binefacere. Trebuie susținuți asemenea oameni pentru că fac ceea ce fac pentru copiii noștri”, a spus Reghecampf la finalul vizitei sale la Secția de Pediatrie 2 petru colegii de la TV Arad.

În ultimii ani, Acociația Cetatea Voluntarilor a transformat din temelie mai multe secții cu probleme ce aparțin spitalului din Arad, precum cele de Boli Infecțioase, de Neonatologie și Pediatrie.

2 comentarii

  1. frumos gestul lui Reghe si stradania doamnei Nyeky si a echipei ei, jos palaria, dar…spitalele nu se află sub tutela consiliului judetean? de ce trebuie doamna Ana Maria să meargă cu cerșitul când vine un VIP in Arad, Cionca si ai lui nu puteau oferii ei paturile alea care le va dona Reghe?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button