Șoimii Lipova

„Pace” pe „Iuliu Bodola”: CA Oradea – Șoimii Lipova 1-1





Dacă în amicalul din această iarnă, CA Oradea se impunea cu 4-2, la Sânnicolau Mic, de această dată Șoimii Lipova a ieșit neînvinsă din deplasarea de pe „Iuliu Bodola”, în fața echipei pregătite de Florin Farcaș, Dorin Mihuț și Vlad Ghețe. Tabela s-a oprit la scorul de 1-1, ambele reușite venind în prima parte a disputei.

Trupa lui Flavius Sabău a fost cea care a deschis scorul, în minutul 9, prin Ban, care a marcat din 10 metri, la capătul unei faze lucrate de Gherasim și Filimon. 5 minute mai târziu, Dolga a comis fault de penalty la Chitaș, iar Letan a egalat de la punctul cu var. Deși au mai fost ocazii importante de ambele părți, la final am consemnat remiza și faptul că ambele staffuri tehnice și-au atins scopul, un antrenament cu joc înainte cu două săptămâni până la primele jocuri pe puncte.

Gazdele de la CAO au evoluat contra lipovanilor fără Roșu, Copil și Porumb, acesta din urmă fiind cel care a decis testul de la Curtici, din urmă cu o săptămână. „A fost o partidă de pregătire utilă, în compania unei echipe redutabile. Să nu uităm că Șoimii Lipova a câștigat în sezonul trecut Seria 9 a Ligii a 3-a, dar nu a reușit să promoveze. Meciul a fost în general echilibrat, cu ocazii de ambele părți. Am urmărit să rulez toți jucătorii din lot”, a punctat Florin Farcaș, „principalul” orădenilor, redat de bihon.ro.  apreciază că meciul a fost util pentru echipa sa.

Rezultatele pozitive încep să se lege pentru Lipova, care, după succesul cu Sântana, remiza cu Lotus și calificarea în turul doi al Cupei României în dauna Dumbrăviței, iese neînvinsă și în fața unui adversar ostil. „Am dominat primele 35 de minute dar, pe lângă gol, nu am avut ocazii mari, doar situații și șuturi spre poartă. După prima repriză controlată de noi, jocul s-a mai echilibrat, au intervenit și schimbările, a fost o luptă mai mult la centrul terenului, fără ocazii de poartă. Marți se vor afișa seriile la Liga 3-a și ne-am dori o componență diferită față de anul trecut, mai diversificată ca și componență, cu echipe din alte județe limitrofe. Arădenii și timișenii puși toți în aceeași serie generează meciuri ale orgoliilor, se pun în joc ambiții mari, se joacă toate mecurile la intensitate maximă”, consideră Marius Ciubăncan, antrenorul secund al „șoimilor”.

Formații:

CAO, repriza 1: Bob – Urbanowski, Letan (C), Stan, Ioviță – Lezeu, Ardelean – Marina, Cîrjan, Chitaș – Meșter.
CAO, repriza 2: Barabaș – Kovacs, Mintaș, Al. Popa, Stan (76 Letan) – Săutiuț, Gunie – Gheorghiță, A. Hosu, Abrudean (76 Chitaș) – Urbanowski (76 Lezeu)
Lipova: Iliescu – T. Bodri, Nicolescu (45 A. Popa), Dolga (45 Polgar), Stoin – Gherasim (60 Gavrilă), Simion (60 Suslak), Sahli (45 Hațegan) –  Ban (60 Abrudan, 75 An. Rusu), Filimon (45 Trabalka), Brad (45 D. Ciubăncan)

FOTO: cao (facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button