UTA Arad

Suporterii UTA-ei au epuizat primele 700 de bilete scoase la vânzare pentru meciul cu Voluntariul





Suporterii UTA-ei au umplut stadionul „Francisc Neuman” în primele meciuri de acasă, dar ce urmează  cu Voluntariul. Cu Farul, echipă antrenată de „Regele” Hagi, protocolul a permis deschiderea arenei la 50% din capacitatea sa, pentru ca apoi, vizitele candidatelor la titlu, FCSB-ul și CS U Craiova, să atragă peste 8000 de suporteri „roș-albi” în tribune. O primă provocare pentru susținătorii arădenilor se ivește peste trei zile, când la Arad sosește FC Voluntari, o formație fără mari pretenții în Liga 1. Sigur, fanii adevărați, plecând de la cei aproape 3000 de abonați, vor fi lângă echipa lui Laszlo Balint, dar sunt și dintre cei care și-au asigurat încă de azi, la deschiderea punctelor de vânzare de la stadion și a aplicației online. Clubul a dat și el un imbold prin revenirea la prețurile la bilete de la confruntarea cu Farul: 40 de lei (tribuna I), 30 de lei (tribuna a II-a), respectiv 20 de lei (peluze).

Fizic, la arena din Calea Aurel Vlaicu s-au vândut astăzi la arena din Calea Aurel Vlaicu aproximativ 700 de bilete, în special la Peluza Iosif  Petschovschi și tribuna a II-a, dar arădenii mai au posibilitatea să obțină accesul la confruntarea cu Voluntariul, de duminică, de la ora 18,30 și în următoarele zile: vineri, în intervalul orar 15-19 și sâmbătă, între orele 10.00-13.00, respectiv 18.30-21.00. Evident, online biletele se pot achiziționa la orice oră din zi și noapte. 5600 e numărul total de tichete scos la vânzare de gruparea arădeană. Copiii sub 3 ani au acces liber și vor sta în brațele însoțitorului, iar cei între 3 și 13 ani au 50% reducere la achiziționarea biletelor, care – însă – poate fi solicitată doar fizic la arena Francisc Neuman”.

De asemenea, abonamentele se vor putea achiziționa de marți până vineri, între orele 15:00 și 19:00 și sâmbătă 10:00-13:00 și 18:30-21:00.

 

10 comentarii

  1. Nici o problema,clar ca nu va fi sold-out,dar suficienti de multi vom fi(oricum)ca sa ne incurajam echipa noastra iubita!Ne pretindem si ne numim suporteri,la bine si la greu,neconditionat!
    Meciul trebuie tratat fara relaxare,ca si cum am juca o finala,de fapt orice meci trebuie abordat in acest mod…
    Nu prea imi place sa ma bag in chestii financiare,nici nu vreau ca sa ma pricep,am abonamente suficiente in familie,dar si eu sunt de parere,ca pretul biletelor,la asemenea meciuri,ar trebui sa fie cumva formal…adica 30-20-10,sau si mai jos,de ce nu??…Copiii sub 14 ani,cu carnet de note de trecere,fara corigente,apoi si pensionarii,cu ultimul talon de pensie,sa intre gratuit…Stiu ca este mai complicat de gestionat dar posibil,la o adica..Recunosc, cu mana pe inima,ca la fiecare meci,am fraudat turnichetii,impingand,in fata mea,in turnicheti,cativa copii,care stateau la „poate intru si eu,cumva”,se vedea pe ei,sarmani…Noi imbatrinim,murim…..Poate maine,poimaine, nu vom mai fi,cine poate sa stie?…UTA,in schimb, va ramane pe vecie..Copiii acestia,fara posibilitati,vor fi viitori suporteri si prin viitoarea galerie,peste ani si ani…Sa invete de mici spiritul UTA-ei,atmosfera,trairile,emotiile…
    Daca cineva de pe aici, este de generatia mea,sa nu-mi spuna cumva,ca nu au intrat la meciuri,copii fiind..asa,mai pe furis…Era prima victorie,din start,ca am reusit sa intram si cand UTA mai si invingea,era o dubla victorie,parca personala..Erau meciuri,in care,aproape nu vedeam absolut nimic,dar am fost acolo,bifat.Ce zile,ce vremuri….:-))))

    0
    0
    1. Confirm. De la 7 ani pina pe la 11 am intrat prin bunavointa celor cu bilet. Dupa aceea, pentru ca eram mai inalt pentru virsta mea, a trebuit sa gasesc intalegere la parinti pentru bani de bilet.

      0
      0
  2. De ce nu vă faceți abonamente oameni buni? Ieșiți mai ieftin , nu mai stați la coadă , aveți locul vostru asigurat, plus in caz de restricții aveți prioritate! Plus că locul acela poate să rămână al vostru cat trăiți, sezonul următor clubul vi-l rezervă să reinoiti

    0
    0
  3. La un simplu calcul facut pe site-ul bilete.ro, mai sunt de vanzare mai putin de 2400 de bilete. Deci pana la ora asta s-au vandut peste 3000. Haideti oameni buni ca putem, dar si trebuie sa umplem iar stadionul!

    Haide UTA!

    0
    0
  4. Bună suporteri ai UTE-I Haideți la meci și cu Voluntariu vedeți ce presă Ostilă avem,…. TOȚI PLING PRIN TV că vezi Doamne iam DISTRUS pe olteni ….deja e a 5 zi de anchetă la DIGI cum că nu i-am lăsat să dea gol și din ACEST MOTIV AR TTEBUI SĂ UMPLEM STADIONUL …BRAVO UTA

    0
    0
  5. Mai zilele trecute numărul abonaților se apropia de 3500! Amu sunt aproape 3000….. așa ne place să ne jucam cu cifrele! Nu zic mai multe, vizavi de jurnaliști.

    0
    0
      1. Sunt cifre luate de pe aradon de exemplu. Dar și de pe alte site-uri. Cifra reală o știu doar oficialii… cred.

        0
        0
        1. pai scrie atunci asa la comentarii, nu ne fa de rahat si pe noi, ca nu suntem vinovati cu nimic, am dat numarul real … trebuia sa scrii ca ai citit pe alte situri, nu la noi … noi avem informatii de la sursa, tot timpul … nu ne baga in oala cu altii care se ocupa si de alte domenii … noi ne ocupam doar de sportul aradean si avem informatii de la sursa … daca am scris aproape 3000, atatea sunt, fiti siguri … si se pot vinde 5600 de bilete, fix

          0
          0
      2. Nu te pot intelege,@Lucian,pentru ca sunt fix 3581 abonamente facute astazi…De ce le raspunzi haterilor?

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button