UTA Arad

Balint, Iacob și Erico le-au dat o mână oficialilor UTA-ei: Au vândut bilete cu Voluntariul și le-au prins fanilor brățările de acces la meci!





Suporterii utiști care au sosit la stadion în jurul orei 17 pentru a-și achiziționa bilete la meciul „roș-albilor” cu FC Voluntari, de duminică seara, au avut parte de imensă surpriză. În spatele „tejghelelor” s-au aflat antrenorul Laszlo Balint și căpitanii echipei, Florin Iacob și Erico da Silva. Cel puțin astăzi arădenii nu au mai stat la coadă pentru a obține accesul la confruntarea cu trupa lui Ciobotariu, astfel că a fost rost și poze sau scurte dialoguri între fani și favoriții lor.

Portarul Iacob a ajutat și la prinderea brățărilor pentru susținătorii care fac dovada vaccinului, a testului PCR-RT sau a faptului că au trecut prin boală acum cel mult 180 de zile. Până acum, la stadion s-au vândut aproximativ 1000 de bilete dintre cele 5600 puse în vânzare de organizatori, dar o parte dintre tichete s-au dat și online.

E clar că pentru publicul arădean e o primă provocare stagională, atâta timp cât în fața echipei favorite nu se află un adversar cu pretenții. „Eu cred că acei oameni care vin la stadion doar ca să vadă o anume echipă și să nu vadă UTA nu pot fi considerați suporteri. Bineînțeles că așteptăm pe toată lumea cu drag, dar în special pe cei care au acest spirit utist în sânge, pentru că sută la sută acești oameni care pot fi considerați adevărați utiști. Sunt convins că ne vor susține din primul până în ultimul minut și ne vor ajuta să trecem peste momentele grele. Să nu credeți că nu vor fi momente grele și în meciul împotriva celor de la Voluntari. Eu sper să avem din nou stadionul plin, la capacitatea permisă bineînțeles și să trăim din nou o atmosferă unică. Dar și mai mult ne dorim foarte mult să ne bucurăm împreună cu suporterii noștri la finalul partidei” , a spus „principalul” Laszlo Balint.

Bilete la arena „Francisc Neuman” se mai vând astăzi până la ora 19, dar și mâine, între 10-13 și 18,30-21.

5 comentarii

  1. Deci nici 4000 de spectatori până acum? înseamnă că sunt mulți fani FCSB și olteni în orașul ăsta! Dacă nici după victorie, loc de playoff și ieftinirea biletelor nu vine arădeanul să își susțină echipa, atunci nu merităm să avem echipă in prima ligă!

    0
    0
  2. Azi am fost la stadion am cumpărat câteva bilete am fost surprins plăcut cei din staful clubului și a conducerii stau cu tine de vorba despre club și poziția clubului despre asaltul oamenilor din fotbal asupra echipei îi înțeleg ca este greu dar noi suporteri trebuie să-i susținem necondiționat. Dar totuși ne trebuie o conducere puternică si o voce puternică ca să facă un zid în juriul echipei ca să nu ne atace toți care au chef și sa măture cu noi pe jos. FORȚA UTA-ARAD. FORȚA ARAD.

    0
    0
  3. A fost frumos…Iar si din nou,organizare perfecta,calmitate,lejeritate,gestionare ca la carte…Acesti reprenzativi,3 muschetari,as jura ca ar fi avut cu totul alta treaba,decat sa vanda bilete,sa lipeasca bratari..dar face parte din marketing,imagine…Felicitari!Asa se face,ca suporterul sa se simta de al casei,bagat putin in seama si suporterul respectiv se va revansa,cu varf si indesat,prin incurajari,din tribune,indiferent din ce sector…
    Oferi gratitudine si respect fata de suporteri,apoi vei primi,neconditionat,inzecit,inapoi si reciproc…Asa este si a fost de cand lumea,la Arad!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button