UTA Arad

Brazilienii UTA-ei, în echipa etapei cu numărul 6 a Ligii I





UTA a trecut cu 2-0 de FC Voluntari pe teren propriu, după reușitele semnate Miculescu (73) și Roger jr. (82), însă doar ultimul a fost inclus de revista LPF în echipa etapei. Totuși, alături mijlocașul ofensiv al lui Laszlo Balint, care a intrat pe teren după o oră de joc, în „11”-le ideal al rundei a intrat și celălalt fotbalist brazilian din lotul arădenilor, Erico da Silva. În sprijinul ei, LPF a adus următoarele argumente:

Erico da Silva (UTA / 32 de ani) – Stâlpul defensivei arădenilor a fost şi în acest meci la înâlţime, fiind imposibil de depăşit.

Roger Rodrigues (UTA / 25 de ani) – Introducerea sa pe teren în ultima jumătate de oră s-a dovedit a fi o mutare câştigătoare. A contribuit la prima reuşită a arădenilor şi a marcat golul care a închis tabela.

Doar Farul (învingătoare 3-0 cu Dinamo) a mai dat doi fotbaliști în în echipa etapei, în timp ce Rapidul se prezintă cu fundașul Belu-Iordache și antrenorul Mihai Iosif.

Așadar: Pigliacelli (Universitatea Craiova) – Belu-Iordache (Rapid), Erico (UTA), I. Cristea (FCSB), De Nooijer (Farul) – Roger (UTA), Cascini (Clinceni), Aganovic (Sepsi), Popadiuc (Chindia) – Jefte (Farul), Omrani (CFR Cluj) e echipa etapei cu numărul 6, antrenată de giuleșteanul Iosif.

Un comentariu

  1. se pare ca aproape meci de meci avem cate doi jucatori in echipa etapei, daca o tinem tot asa si la mai multi inseamna ca crestem valoric si acest lucru ne bucura.Petru mine este clar si nu stiu daca trebuie sa mai repet exista valuare la UTA dar trebuie lucrata cu mare ATENTIE si atunci vin si rezultatele ca pana acum, ca valuare lor este ridicata si de MINUNATUL PUBLIC ARADEAN se vede cu ochiul liber.(acest lucru e recunoscut si de mai mici cometatori de la televiziuni)Pt mine doar UTA conteaza,HAIDE UTA ARAD,HAIDE UTA ARAD,HAIDE UTA ARAD

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button