UTA Arad

UTA – Rapid – în nocturna de vineri, 10 septembrie





„Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc închide runda cu numărul 7 a Ligii 1, luni, la Mediaș și aproape o deschide pe următoarea, ce va avea loc după pauza cauzată de meciurile echipelor naționale. Liga Profesionistă de Fotbal și televiziunile au programat derby-ul de tradiție dintre UTA și Rapid vineri, 10 septembrie, de la ora 21, după disputa ce deschide etapa dintre Mioveni și Chindia Târgoviște.

Indiferent de rezultatele pe care cele două echipe le vor înregistra în etapa a 7-a, în Rapid – CS U Craiova și Gaz – Metan UTA, „ciocnirea” de peste trei săptămâni va umple până la refuz arena „Francisc Neuman”. Se știe că există o rivalitate istorică între cele două formații și mai ales galeriile combatantelor, dar asta și prin prisma faptului că giuleștenii sunt înfrățiți cu marii rivali din vest ai „roș-albilor”, poliștii.

Mai mult, ambele echipe au început foarte bine stagiunea, trupa de sub podul Grant ocupând chiar un nesperat loc 2, în spatele campioanei CFR, neîncasând niciun gol în șase runde. UTA e pe locul 5 și se va deplasa la Mediaș pentru a-și păstra poziție de play-off înainte de vizita „alb-vișiniilor”.

Programul etapei cu numărul 8:

Vineri, 10 septembrie

Ora 18.00 CS Mioveni – Chindia Târgoviște

Ora 21.00 UTA Arad – Rapid București

Sâmbătă, 11 septembrie

Ora 18.00 FC Argeș – FC U Craiova 1948

Ora 21.00 FC Botoșani – CFR Cluj

Duminică, 12 septembrie 

Ora 18.00 Gaz Metan Mediaș – FC Voluntari

Ora 21.00 FCSB – Dinamo București

Luni, 13 septembrie

Ora 18.00 Farul Constanța – Academica Clinceni

Ora 21.00 Universitatea Craiova – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Partidele vor fi transmise în direct de LOOK Sport, DIGI Sport și TELEKOM Sport.









5 comentarii

  1. Dacă UTA bate la Medias, si cred că bate, va fi prea mic si un stadion cu 25.000 locuri la meciul cu Rapid. Ni s-a spus de la primărie că nici dacă vine Shakira nu se umple…serios!? Vor venii din ce în ce mai multi.
    Hai UTA!!! Victorie!

    0
    0
  2. Un Rapid ieșit din baghetă unui prestidigitator. La noi, deocamdată pe linia întâi, ca cel din Viena. O partitura care se bazează pe o linie de fund cu experienta cumulativa interna și externa. A dat de echipe ușurele dar meritul e merit. Un Săpunaru nu mai are prospețimea sa reziste hartuilii continue la un cuplu Roger- Miculescu sau Batha și Passaglia. Imagine cu Hlistei contra UTA, care deși deformata virtual, e totuși cât se poate de reala. Mulți jucători la adversari ce au pășit pe gazonul nou cu gând de rămânere. Nu e vina lor și nici a clubului, ca nu au întrunit opțiuni. Sigur ca discuțiile pentru cel puțin doi, Hlistei și Moise, continua și azi. Rapidul prin o apartenenta măcar onorific, tine de CFR., asa ca la trenuri internaționale pot atașa un vagon cu. suporteri Le dorim o călătorie plăcută, și un meci infernal , surclasati de ,, textilistii ” brazilieni. BAFTA !!

    0
    0
  3. Sper să nu se vândă online bilete că vine toată galeria Timișoarei cu frații lor bruneți! Să se de-a oaspeților cat e stipulat în regulament 5% din capacitate, de fapt 5% din capacitatea de 75% nimic mai mult, să aibă arădenii prioritate! 5% din 8600 de locuri ar fi 5×86=430. Sper ca cei care conduc să aibă atâta minte și să aibă arădeanul prioritate!

    0
    0
  4. ORI cu rapid ori cu personalul tot asa ajungi la destinatie pina la ARAD adica foarte incet asa as dori eu sa joace la UTA rapidul la fel cum merge si trenurile prin romania .Eu urmaresc unele partide din liga1 chiar si liga 2 si va spun sincer ca rapidul joaca destul de dur mai barbatesc dar trecand de multe ori peste limite si sunt foarte provocatori trebuie sa fim atenti cu ei.Sunt foarte sigur ca stadionul va fi plin ochi si ca de multe ori al 12 lea jucator este chiar al 11 lea isi va vace treaba si vor inpinge echipa spre o mare VICTORIE iar pe rapid sai suie pe mocanita spre bucuresti sau chiar pe vechiul trnvai tras de cai.Prea li sau urcat la cap si au uitat de respect UTA ARAD este UTA ARAD si trebuie respectata de toata lumea pt istoria ei.Pt. mine doar UTA ARAD CONTEAZA,HAIDE UTA ARAD,HAIDE UTA ARAD.

    0
    0
  5. sincer cu un rezultat bun la medias vineri cu RAPID stadionul va fi plin o sa fim prima echipa ce deraiaza rapidul de UTA nu se trece vor veni si timisoreni sa sustina rapidul dar degeaba ca deraiaza rau de tot forza uta din italia

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button