Liga a 3-a

Seria divizionarelor terțe arădene se descompletează încă din start: ACS Poli nu se prezintă la Dudeștii Vechi și e ca și desființată!





În ziua în care seria a 8-a a Ligii a 3-a a pornit la drum în noul sezon cu Șoimii Lipova – ACS Ghiroda și Giarmata Vii 0-2, una dintre combatante aruncă prosopul. Rămasă fără jucători, ACS Poli, echipă antrenată în Liga 1 și de regretatul Ionuț Popa, a anunțat că nu se prezintă la prima etapă a sezonului, la partida din deplasare cu nou-promovata Pobeda Star Bîșnov.

ACS Poli chiar a publicat pe site-ul oficial un comunicat în care își cere scuze față de adversari și suporteri pentru că nu se poate prezenta la meci în prima etapă și recunoaște că: „situația este una deosebit de complicată și pentru etapa a 2-a”, când ar trebui să o găzduiască pe Frontiera Curtici, cealaltă echipă proaspăt promovată din serie. Dacă nici meciul de săptămâna viitoare nu se joacă,  „alb-violeții” vor fi excluși din Liga a 3-a.

”În ciuda tentativelor conducerii de a găsi o soluție care să ne permită prezența la debutul sezonului 2021/2022 al Ligii a 3-a, nu vom reuși să facem acest lucru.

Membrii asociați și creditorii clubului nostru nu au posibilitatea să asigure necesarul financiar pentru a acoperi cheltuielile asociate cu prima etapă a acestui sezon. Astfel, am fost nevoiți să trimitem o adresă către FRF prin care să notificăm faptul că Poli Timișoara nu se va prezenta la partida programată sâmbătă, 28 august, cu începere de la ora 18, la Dudeștii Vechi.

Ne cerem scuză față de adversarii noștri, Pobeda Stár Bišnov, care urmau să celebreze pe această cale și promovarea obținută în această vară în fața propriilor suporteri.

Ne cerem scuze și față de suporterii alb-violeți, care merită mai mult decât incertitudinea care a dictat soarta lui Poli în ultimii ani.

Vom încerca să obținem o finanțare pentru săptămâna viitoare, însă situația este una deosebit de complicată”, a transmis ACS Poli în comunicatul oficial postat astăzi.

ACS Poli e de peste trei ani în faza preliminară a procedurii de insolvență. Pe 30 septembrie e termen la instanță pentru a declara falimentul sau acceptarea planului de reorganizare. Teoretic, ACS Poli nu are cu cine să se prezinte nici runda viitoare, când ar juca acasă cu Frontiera Curtici. Motivul este interdicția de transferuri dată de FIFA încă de la începutul anului pentru neplata jucătorilor străini din ultimul sezon în care s-a activat în Liga a 2-a. În marea lor parte, jucătorii din vechiul lot au fost transferați sau împrumutați la alte formații.

Liga a 3-a, seria a VIII-a – prima etapă

Şoimii Lipova – CSC Ghiroda şi Giarmata Vii  0-2

Sâmbătă, 28 august 2021, ora 18.00

Gloria Lunca-Teuz Cermei – Crişul Chişineu Criş

Pobeda Stár Bišnov – ACS Poli Timişoara   3-0 (f.j)

Frontiera Curtici – ACS Progresul Pecica

Avântul Periam – CSC Dumbrăviţa

Etapa următoare (4 septembrie, ora 17.00): Crișul – Dumbrăvița, Pecica – Periam, ACS Poli – Curtici, Ghiroda – Pobeda, Cermei – Lipova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button