UTA Arad

Teja: „Dacă până acum am întâlnit echipe cu o calitate superioară, acum cred că ne vom bate de la egal la egal cu cei de la UTA”





Gaz Metan Mediaș are un început nefast de sezon, din punct de vedere al rezultatelor. După șase etape, medieșenii ocupă penultimul loc în clasamentul Ligii 1, cu doar 4 puncte. la egalitate cu FC Argeș, însă cu un golaveraj inferior piteștenilor.

Luni seară, Gazul întâlnește UTA, echipă ce a strâns 11 puncte și, cu excepția jocului de la Botoșani, a arătat foarte bine în teren. Mihai Teja vorbește despre un duel echilibrat cu arădenii, după ce în majoritatea disputelor din acest debut de sezon sibienii au plecat cu șansa a doua. „Toate meciurile sunt grele, întâlnim un adversar care a făcut mult mai multe puncte decât, este într-o formă sportivă foarte bună. Jucăm acasă, este un meci dificil și încercăm să câștigăm punctele puse în joc. Dacă până acum am spus că am întâlnit echipe cu o calitate superioară față de noi, acum cred că ne vom bate de la egal la egal cu cei de la UTA. Într-adevăr, arădenii formează un grup bun, o echipă bună, au schimbat și ei mulți jucători în această vară, au adus mai mulți jucători. Îmi doresc să câștigăm acest meci pentru liniștea noastră, pentru încredere, pentru moral și pentru clasament, până la urmă, cu trei puncte poți urca foarte mult. După aceea avem din nou un meci acasă cu FC Voluntari, deci sunt partide în care ne putem bate de la egal la egal. Și cu celelalte echipe ne-am bătut de la egal la egal, dar a existat o diferență de calitate. Sper să ne atingem obiectivul în meciul cu UTA și să îl câștigăm. Îmi doresc să avem o evoluție foarte bună, să intrăm foarte determinați, cu o motivație și o ambiție foarte mare pentru a câștiga cele trei puncte”, a spus antrenorul „alb-negrilor” la conferința de presă ce precede deplasarea UTA-ei la Mediaș.

În sezonul precedent, Teja a întâlnit-o pe UTA în trei rânduri, fără a obține vreun succes. Tehnicianul născut la București se afla pe banca Voluntariului la prima partidă de Liga 1 de pe noul „Francisc Neuman”, încheiată cu scorul de 0-0, iar după ce a preluat-o pe Gaz Metan a pierdut de două ori împotriva „roș-albilor”: 1-2 pe teren propriu în sezonul regulat și 0-1 la Arad în play-out.

Din tabăra sibienilor va absenta „închizătorul” Diogo Izata, eliminat de pe teren la Craiova.

12 comentarii

  1. E cel puțin curajoasă, dacă nu deplasată declarația lui Teja, având în vedere rezultatele celor 2 echipe. Nici noi n-ar trebui să ne culcăm pe o ureche că jucăm cu penultima clasată, dar nici intimidați de astfel de declarații. Hai UTA!

    0
    0
    1. A venit timpul sa incepem sa ne impunem valoarea si constanta, prin serii de victorii consecutive, indiferent de locul de disputare a jocurilor oficiale, acasa sau in deplasare, fie ele in Campionat sau Cupa. Iata ca pina si Teja, aflat momentan pe penultimul loc in campionat, aprecieaza ca UTA (locul 5 de playoff) nu este superioara Gazului Metan ! Astfel de aprecieri am mai auzit si anul trecut, de la multi antrenori de Liga 1 sau de la „analistii” Digi Sport, in principal datorate fluctuatiei rezultatelor UTA-ei pe teren propriu la reintoarcerea sa in prima liga dupa foarte multi ani. Eu unul, le-as considera rezultate inerente pe undeva, pentru orice echipa in tranzitie de la Liga 2 la Liga 1. Acum multi ma v-or contrazice pe aceasta afirmatie, aducindu-mi exemplul Rapidului in debutul acestui campionat care pina acum are o evolutie cu adevarat perfecta in primul lor an de la revenirea in Liga 1. Deocamdata nu stiu ce sa zic despre parcursul foarte bun al Rapidului de pina acum, poate fi datorat achizitionarii unor jucatori cu experienta mare in defensiva, genialului antrenor pe care l-au angajat, conducerii clubului care au perfectat transferurile optime in vara bazate material pe un buget plusat masiv si la secret de sponsori Bucuresteni potenti, momentan anonimi, dar cu tinte de interes major pe termen lung, cu un stadion propriu nou aproape de inaugurare ? V-om trai si v-om vedea a 8-a Minune a Lumii pe cale sa se intimple tocmai la Bucuresti, in Romania.

      In ceea ce ne priveste UTA noastra trebuie sa cistige obligatoriu la Medias si mai apoi acasa contra Rapidul-ului.

      PS: Nu stiu ce se intimpla la transmisiile-live TV, ale Digi Sport de pe stadionul Francisc Newmann, dar calitativ vorbind, sint cu foarte mult sub standardul European si mondial al transmisiilor LIVE la un meci de fotbal. Nu vezi asa ceva decit la nivelul meciurilor de Liga2. Cunoscind cite ceva despre calitatea broadcast-ului TV, pot spune ca unghiurile, inaltimea, pozitionarea, calitatea lentilelor folosite, lipsa totala de tele-zoom continuu-activ pe momentele de joc (regia transmisiei) de pe partea adversa pozitionarii camerelor , este o dovada crasa de ne-profesionalism si mi-se rupism la toate transmisiile din provincie (mai putin Bucuresti). FRF si Liga 1 are obligatia de a impune acestor indivizi acelasi standard European de calitate in live-broadcast, cu atit mai mult cu cit sintem foarte aproape de implementarea si inaugurarea sistemului VAR in Liga 1 .

      0
      0
      1. Se „stinge” Rapidul. Mai vorbim peste 4-5 etape. In alta ordine de idei, ceva adevar exista in spusele omului. In sensul ca, afara de podiumul de la editia trecuta, restul echipelor sunt cam de aceeasi valoare si oricare poate sa bata oricare alta echipa. Depinde numai de UTA sa demonstreze ca anul asta suntem mai buni si ca meritam macar locurile 4-5 la final.

        0
        0
  2. Inseamna ca echipele intalnite de U.T.A :FBSB,Farul,Craiova Botosani ,nu sunt echipe „cu o calitate superioara”

    0
    0
  3. Mediasul ăsta se cam crede mare si tare. Adevărul este că ține locul ocupat la un U Cluj sau Petrolul. Locul lor este liga 2. Are noroc cu gazul lor ca sponsor. Iar pentru Teja ar trebui sa le dea UTA 3-0 sa ii iasă obrăzniciile din cap. El crede ca Medias e pe acelasi nivel cu UTA.
    Unii au impresia că UTA acum a intrat prima data in liga 1. Măi Teja, UTA are peste 1000 de jocuri in liga 1. Cam pe unde-i Medias si altele care se cred buricul pământului.

    0
    0
  4. Doar uta il poate face de ras pe acest teja gaz metan a terminat sub uta sezonul trecut declaratia lui teja e de om incuiat prostovan de bucuresti !

    0
    0
  5. Faptul că ne desconsidera s-ar putea transforma într-un avantaj pt noi, desi nu e chiar departe de adevăr, echipele sunt sensibil egale ca valoare,cu oltenii chiar au jucat bine, dar si argesul a jucat bine cu craiova, si apoi au pierdut acasă cu noi..

    0
    0
  6. TEJA !!! De bataia pe care ai luat-o in campionatul trecut la Mediasi ai uitat-o ? Atunci tot asa erai mare si tare si dupa meci te-ai dezunflat ca un balon. UTA este un club mare in Romania , tu devii cat mai mic prin rautatea ta de invidia pe care o porti UTA-ei . Sper sa o iei pe coaja luni seara . De FEYNOORD ai auzit Teja ? Esti prea mic in fata acestui club maret UTA Arad .

    0
    0
  7. No amu,ce sa declare si Teja???Este antrenorul care nu are nevoie de alte haine,decat pentru sezonul in care a fost instalat…Chiar daca are si alte haine,nu prea cred ca le-a despachetat din bocceluta…Teja,fost tavalit de catre Behhhecali,un gen de antrenor,caruia i s-a resetat caracterul,odata trecut prin parcul oierului…ca si multi altii,de fapt,compromisi,carora,in cazul unei sanse divine,se mai pot reabilita,putin probabil….Un antrenor tipic despre care jucatorii sai,si-au facut din start o parere…”buna”…Mergem doar la victorie!

    0
    0
  8. Daca ar fi cumva decizia mea,nu as pune in vanzare bilete on-line,la meciul contra Rapid….Galeria lor,ar avea drept procentual,la circa 430 locuri,maxim,in perimetrul lor,oricum si asta doar daca solicita..Polistii cimisoreni, sa stea la televizor si sa viseze frumos…Eventual sa vina cu cate o sarmaluta,chiftea la Tender,incarcerat pe aici…eventual prin trecere,la vorbitor…Si sa nu il uite nici pe Marian Iancu,doar i-a facut mari….Atat a insemnat performanta Poli Timisoara….Performanta de penali…Echipa de non-valori…50 suporteri,maxim….Felicitari Poli Iasi!Ha,ha,ha….

    0
    0
  9. Dacă tăceai filozof rămâneai, Teja! Vorbești mult prost și fără rost fiind cu echipa pe penultimul loc, bagă un joc de glezne și vezi-ți de ei. Auzi cică de la egal la egal.:))))))
    Oricum noi speram de la doua goluri in sus așa ca?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button