Pariuri sportive, gaming și casino

Păcănele cu sporturi pe care să le încerci în 2021





Păcănelele cu sporturi se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare la cazinouri în 2021. Acestea le permit jucătorilor pasionați de jocuri de cazino, dar și de sporturi, să se bucure de ambele în același loc, atât pentru distracție, cât și pe bani reali.

Zeci de dezvoltatori de software recunoscuți, printre care se numără și Microgaming, NetEnt sau Pragmatic Play s-au inspirat din cele mai celebre sporturi și le-au recreat sub formă animată pe role. 

Așadar, fie că ești pasionat de fotbal, tenis, basket sau sporturi de contact, ai la dispoziție zeci de titluri pe care le poți încerca de la distanță, din doar câteva click-uri. Iar, ca să-ți facem alegerea mai ușoară, iată 3 dintre cele mai populare păcănele cu sporturi în 2021:

#1 Badminton Champion (YoYou Gaming)

 

Dezvoltat de YoYou Gaming, Badminton Champion îi invită pe jucători pe teren la un meci de badminton plin de energie. Paleta de badminton, tabela de joc și încălțămintea sport sunt redate pe role sub formă de simboluri speciale care îți pot aduce câștiguri pe măsură. Imaginea mulțimii din background te va face să te simți exact ca la un meci real din campionat. Slotul are o structură de 5 role și 30 de linii de plată, simboluri wild și scatter, dar și runde bonus cu rotiri gratuite.

#2 Football Champions Cup (NetEnt)

 

Fanii cupei mondiale de fotbal au toate motivele să încerce acest slot cu 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată de la NetEnt. Football Champions Cup redă în mod fidel atmosfera campionatului mondial, de la elementele grafice la efectele de sunet care imită zgomotele mulțumii. Mai mult, pariorii își pot selecta echipa preferată la deschiderea ferestrei de joc – acestora li se prezintă steagurile celor mai mari echipe de fotbal. Așadar, dacă vrei să joci de partea Braziliei, Germaniei sau Franței, o poți face și virtual, dintr-un singur click.

Slotul oferă o rundă de rotiri gratuite, simboluri wild, dar și un joc bonus Penalty Shootout care îți dă șansa să câștigi premii suplimentare dacă nimerești la poartă din penalty.

#3 Sure Win (Microgaming)

 

Sure Win este un slot distractiv cu 5 role, 3 rânduri și 25 de linii de plată creat de cei de la Microgaming. Atmosfera obișnuită, plină de adrenalină a curselor de cai este redată într-un mod diferit, umoristic, iar simbolurile speciale de pe role ne aduc aminte de benzile desenate din copilărie. Așadar, pentru nostalgici, este o alegere perfectă de weekend. Zgomotele mulțimii nu lipsesc nici din acest titlu, ele însoțesc fiecare rotire, iar caii, jocheii, trofeele ș binoclul sunt simbolurile principale care apar pe role și completează câștigurile. 

Slotul oferă și o rundă de rotiri gratuite declanșată de 3 simboluri scatter pe role – jucătorii pot primi între 12-14 rotiri gratuite cu multiplicatori de 2x, 3x sau 4x. În plus, ai la dispoziție și îndrăgita funcție Gamble – dacă vrei să-ți dublezi câștigurile, tot ce ai de făcut este să alegi corect culoarea unei cărți de joc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button