Arhivă articole

Păcănelele online – distracție garantată și câștiguri frumoaseBinecunoscutele păcănelele (slot machine în engleză) sunt jocuri video ce oferă câștiguri reale, care au un anumit număr de role și linii de plată. Istoria păcănelelor a început la finalul secolului al XIX-lea, atunci când Charles Fey a prezentat o mașinărie compusă din trei role, cu simbolurile: potcoave, clopoței și cărți de online joc (caro, pică și cupă). Combinația câștigătoare era formată din 3 simboluri. Pentru că Fey nu și-a protejat ideea și nu a înregistrat primul slot machine, această avea să fie copiată și îmbunătățită de diverși creatori în anii care au urmat. În zilele noastre, poți juca păcănele online gratis ca la aparate și poți câștiga sume importante.

Trecerea de la slot-uri mecanice la păcănele virtuale

Primele sloturi online e succes au apărut după anul 2000. Novomatic a fost prima companie care a prous câteva păcănele care s-au dovedit de mare succes, cum sunt: Dolphin’s Pearl, Book of Ra, Sizzling Hot și Lucky Lady s Charm. Și alte branduri au avut succes, Gonzo’s Quest sau Mega Fortune de la Netent și Mega Moolah de la Microgaming au prins la milioane de jucători din întreaga lume.

Sunt multe variante de joc, dar cele mai răspândite și apreciate rămân păcănelele cu 3 role, cu 5 role, cele cu jackpoturi fixe și progresive, precum și jocurile ca la aparate cu câștiguri pe toate liniile. Inventivitatea brandurilor producătoare de software pentru casino online nua re limite,au apărut variante originale cum este păcăneaua Shinging Crown (dublu simbol Scatter) sau cele cu rotiri gratuite, sunt miide. variante de jocuri, updatate aproape zilnic e producători cu noi facilități.

Caracteristicile păcănelelor online

Păcănelele moderne le oferă jucătorilor o serie de caracteristici care le cresc nivelul de atractivitate. De la runde bonus și rotiri gratuite, așa cum este în Book of Ra, până la opțiuni de multiplicare a câștigurilor în bani reali, așa cum este în cazul Lucky Lady s Charm și Sizzling Hot, cei care joacă la sloturi online vor avea mereu parte de o nouă surpriză. Funcții și caracteristici pe care le poți întâlni în jocurile de slot: runda gamble, simbolurile Wild speciale și rotirile gratuite. Runda Gamble îți permite să mizezi câștigul din rundă precedentă, oferindu-ți șansa de a câștiga mult mai mult, cu risc egal de câștig și de pierdere. Simboluri Wild speciale sunt: Sticky Wilds, Expanding Wilds, Cascading Wilds, Multiplier Wilds, Spreadind Wilds, Random Wilds, Duplicating Wilds sau Colossal Wilds. toate aceste simboluri au rolul de a mări valoarea câștigurilor din combinațiile în care apar. Cele mai apreciate de jucători sunt rotirile gratuite, un anumit număr de runde fără să coste nimic.

Avantajele păcănelelor online

Avantajele jocurilor online față de cele din cazinourile terestre sunt evidente, de la imensa varietate de sloturi cu diferite teme, posibilitatea de a-ți îmbunătățiți experiența de joc prin numai câteva clicuri, ajungerea mai rapidă la câștiguri. De exemplu, se poate schimba miza în sus sau în jos din săgeți, se poate opta pentru Turbo, Rotire Rapidă sau Rotire automată, care reduc semnificativ timpul necesar pentru a termina o runda pentru cei care se grăbesc dar care evident pierd din suspansul jocului, însă este util dacă vreți să jucați mai repede pentru bonusuri și câștiguri mari.

Nu există un alt joc atât de simplu și distractiv ca și păcănelele. Sunt simple, ușor de înțeles și de jucat, mai ales online, din multitudinea de variante cu siguranță puteți găsi ceva pe placul vostru. Aprope pentru orice preferințe muzicale, animații, filme sau benzi desenate pe care le îndrăgiți, veți găsi un slot cu această tematică. Pentru cei care preferă ceva clasic, încă mai sunt variante cu fructe sau cărți de joc, aceste jocuri fiind nemuritoare.

Dacă vrei să te distrezi dar să și câștigi bani, cea mai simplă și logică alegere sunt păcănelele, ele nu te vor dezamăgi niciodată.

0
0

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.