UTA Arad

Teja: „Meci sub semnul echilibrului, dar trebuie să punem mai multe probleme în atac. Nu câștigăm, nu luăm aer, e destul de greu, mental și psihic”





Gaz Metan Mediaș rămâne cu 3 puncte din 12 posibile câștigate împotriva UTA-ei de la revenirea arădenilor în Liga 1. Sibienii câștigaseră doar toamna trecută la Arad, cu 3-1, după care au pierdut pe linie: 1-2 în primăvară la Mediaș, 0-1 în play-out, la Arad și 0-1 și în această seară, acasă. Toate aceste eșecuri au fost înregistrate cu Mihai Teja pe bancă, antrenor care nu stă deloc bine în duelul cu Laszlo Balint, ținând cont că  nu l-a bătut nici când antrena Voluntariul.

Păcat că luăm gol din nou în ultimul minut dintr-o neatenție și asta doare

La cum s-a jucat în ultimele minute, medieșenii păreau mulțumiți și cu remiza în fața arădenilor, însă golul lui Miculescu a direcționat toate punctele spre Mureș. Gazul rămâne la „cota” 4 și doar Clinceniul (2 puncte) o salvează de „lanternă”. „Din păcate, stăm mai rău pe fază ofensivă, în ultimii 30 de metri suferim un pic. Nu avem forța să putem ajunge acolo, să înscriem. Trebuie să jucăm mai mult unu contra unu, să aducem mai mulți oameni în terenul advers, ne trebuie mai multă personalitate. Dar, chiar și așa, azi nu am făcut un joc rău, acesta a fost sub semnul echilibrului. Păcat că luăm gol din nou în ultimul minut dintr-o neatenție și asta doare. Am pățit-o și cu Piteștiul și am pierdut alte puncte. Suntem într-un moment greu, când nu ne iese aproape nimic, dar trebuie să mergem mai departe, să ridicăm capul. Avem două săptămâni în care avem de pus la punct lucrurile, să ne antrenăm mai bine, să schimbăm puțin strategia și sunt sigur că ne vom îndeplini obiectivul, care nu este nici play-off-ul, nici campionatul, ci doar salvarea de la retrogradare, cum a fost și anul trecut. E clar că ne doream să luăm mai multe puncte, dar cred că avem puterea să ne revenim”, susține Mihai Teja.

Nu e adeptul gesturilor extreme:Îi mai cert pe jucători, dar nu sunt genul care sparge oglinzi sau geamuri

La flash-interviuri, Răzvan Grădinaru a dat de înțeles că echipa ar avea nevoie de o mână de fier pentru a-și reveni. „Îi mai cert pe jucători, dar nu sunt genul care sparge oglinzi sau geamuri. Jucătorul trebuie să respecte antrenorul și să joace ce vrea acesta, nu cred că cineva care a jucat astăzi nu a încercat să o facă cât mai bine. Suntem într-un moment greu, în care fiecare înfrângere ne apasă. Nu câștigăm, nu luăm aer, e destul de greu, mental și psihic. Așadar, nu cred că la fotbal trebuie să spargi geamuri sau oglinzi sau să fi mai dur, să-i bați (n.a. pe jucători). Nu se pune problema de așa ceva, jucătorii trebuie să-și facă treaba. La antrenamente și la jocuri trebuie să fie mai răi, nu în vestiar. Sunt foarte multe probleme, mulți sunt supărați că-i cert foarte mult, așa că nu s-a pus problema la acest mod. Trebuie să dăm toți tot ceea ce putem mai bine, să ieșim din pasa asta, pentru că tot noi trebuie să o scoatem. Este clar că avem nevoie de la mijloc în sus de mai multă creativitate, calitate individuală ca să punem probleme. Dacă cu echipele mari te aperi în primul rând, cu celelalte trebuie să te lupți de la egal la egal și dacă nu pui presiune, nu creezi probleme în atac este foarte greu să dai gol și să câștigi”, a mai afirmat antrenorul Gazului.

Ar mai vrea întăriri, dar…

Exact o săptămână mai au la dispoziție medieșenii să-și completeze lotul, iar Teja recunoaște că mai are nevoie de întăriri. „Este greu, am încercat și am reușit să luăm ce am putut în funcție de buget. Dar, normal, fiecare dintre noi își face temele și ne dorim să ne mai completăm lotul, să transferăm ceva. Am vorbit și cu domnul președinte să mai primenim lotul, să mai dăm un suflu, să vedem”, a încheiat tehnicianul „alb-negrilor”.

După pauza cauzată de meciurile echipelor naționale, Gazul joacă tot pe teren propriu, cu FC Voluntari.









10 comentarii

  1. Stiu, nu-i bine să râzi de cineva in momente grele, dar la voi, la Mediaș e lipsa totala de fair-play. Niciunul nu a recunosct superioritate UTA-ei și sa o felicitati. Ati vorbit de pumni in masă, de palme sa va treziti…păi de unde sa va treziti? Că nu va lăsat UTA nici să respirati.
    Teja, fii mai moderat si mai cumpatat cu declaratiile, mai ales la adresa echipelor cu istorie bogată.
    E timpul sa mergeti spre liga 2. Ati stat prea mult in liga 1, ati depasit termenul de valabilitate.

    0
    0
    1. Sa rămână,sa cadă Clinceni și voluntari,din păcate suntem singuri în vest și cea mai scurta distanta e până la Cluj,apoi Mediaș,in ceea ce-l privește pe Teja i-aș sugera sa fie mai modest, cumpăt in declarații și cu mai mult respect față de UTA Arad.

      0
      0
  2. Sa mai mearga in liga2a Clinceniul si Voluntari si sa vina in locul lor echipele cu traditie !!!

    0
    0
  3. Bineînțeles că și eu vreau sa cadă Clinceni si Voluntari dar n-ati vazut câti spectatori au fost la Mediaș. Cred ca mai multi au fost de la Arad. Si daca pica Medias, sa pice. Să intre in locul lor U Cluj, Petrolul, poate Poli T sau Iasi.
    Cu tot respectul pt oraș, Mediasul nu-i de liga 1.

    0
    0
  4. Pac,pac…..am fost vreo 300 aradeni,care am parcurs 720 km,galerie dar si suporteri cu familiile…Galeria conteaza mult,enorm de mult,se stie,ca spirit,chiar daca doar nucleul de dat tonul….Mare lucru…Sa le (ne) tina naravul!
    Bietii organizatori,ai Mediasului,au fost total depasiti de situatie…La un moment dat,nu mai aveau bilete tiparite,o tanti a sunat la telefon, in fata mea,de dupa gratii,”va rog sa mai tipariti bilete,sunt multi si mai tot vin aradeni”…
    Cat despre servire….In 15 minute,nu mai aveau aproape nimic de vanzare,decat cola la pahar…Au mutat „marfa”de la tribuna I-i,spre peluza noastra,de fugeau vanzatoarele ca furnicile,sa reuseasca sa vanda spre noi,aradenii….Chipsuri,pufuleti,despre apa..nici vorba..seceta totala….Au facut vanzari de bilete si consumatie,cat pana acum,la etapele cumulate…
    La iesire,alta satira…Nu ne-au lasat sa iesim…Ok,reguli,legi,de inteles…Pana cand un hatru rau din galerie a strigat la ei…”Avem drum lung pana acasa,nu ne batem cu nimeni,nici nu am avea cu cine,voi nu vedeti baner-ul din fata noastra,LIGA a 2-a?”Ne-am tavalit de ras….Nu a fost nici cel mai mic eveniment nedorit….
    O mica,neverosibila completare….Body-guarzii,stewarzii,erau vreo 5-6 pensionari,fara a dori sa-i jignesc,tineret sperante,de pe la 60 ani in sus…in salopete,veste portocalii….Din cand in cand,mai trecea un anumit personaj, bleumarin(comandante,Che Guevarra) si le mai soptea cate ceva la ureche…De zice-ai ca suntem teroristii….
    A meritat deplasarea,toti banii de pe lume…Bravo baieti!Felicitari!La Noblesse oblige!Stacheta sus!

    0
    0
  5. Cand esti arogant mereu,la orice echipa antrenezi si iti desconsideri adversarul,platesti cu varf si indesat…Am spus-o de multe ori ca Teja este antrenorul pe care nu il prind bagajele sezoniere,la aceeasi echipa,nedespachetate….Ce discurs a avut?Sa ai un Deaconu,Chamed,imobilizati,neutralizati total?Astia doi sunt fotbalisti…nu amatori…Capul face,capul trage….Bagajelul e la gara..:-))))

    0
    0
  6. Cind esti in pielea lui Teja si pierzi 2 meciuri acasa …in final, trebuie sa recunosti ca nu e doar intamplare, e mai mult, lipsa de valoare. Cu UTA, lipsa valorii s-a vazut, cea mai periculoasa faza in atac a Gazului, a fost dupa o faza fixa, mingea fiind lovita cu mana ( chestie nesanctionata de Fluieran ). Gazul nu prea a pus probleme in atac, iar in aparare lor a suportat vreo 5 ocazii de gol ( sutul linga-Ubinnk, capul lui Miculescu, latul lui Hora- cele mai clare). UTA are o pauza linistita, dar, in viitor, nu vor avea multe meciuri atat de usoare. In final sa constat ca Antal a jucat vreo 5 minute, dar a dat o centrare , „ca la carte”..gol sigur, asta inseamna sa stii fotbal, pacat ca fizic ramane sub necesitati. La fel mentionez ca Miculescu nu mai este dpar jucatorul under 21, el e mult mai mult, este o mica vedeta a echipei si un om de gol. Bravo. Apoi..Balint a facut schimbari foarte eficiente, pacat…un pic prea tarziu. Ultima …fundasii centrali au luat ( ambii).. galben repede si aiurea ( faulturi foarte departe de poarta, inutile), iar Batha…deja are 4 galbene si va sta. Cam prea mult…galben ! ( Bine ca nu au comis-o sa ia si rosu!)

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button