UTA Arad

Passaglia, tot mai important în jocul UTA-ei: „Nu avem mari vedete, dar toți jucătorii luptă unul pentru altul”





Chiar dacă a marcat doar în ultimul minut de joc, UTA a câștigat meritat la Mediaș. Arădenii au câștigat lupta cu „găzarii” în toate compartimentele, dar, evident, succesul din linia mediană era cel mai important pentru desfășurarea generală a ostilităților. Argentinianul Juan Pablo Passaglia a fost piesă importantă în acest „puzzle”, recuperând din nou multe baloane, dar și alimentând faza ofensivă cu destule baloane.

În plus, ca și la meciul cu Voluntariul, când a oferit și o pasă de gol cu capul, „Passa” a făcut parte din angrenajul utist care s-a apărat sau a atacat la fazele fixe. „Ne simțim foarte bine după această victorie în ultimul minut. Am jucat bine, am început foarte bine sezonul, vrem să continuăm și să confirmăm, avem gânduri mari anul acesta. Suntem o echipă bună, facem parte dintr-un club frumos, avem suporteri care și astăzi ne-au susținut și ne aduc o energie pozitivă. Împreună putem face lucruri importante”, a punctat sud-americanul la finele confruntării de la Mediaș.

Passaglia a venit în fotbalul românesc, la Iași, în urmă cu două sezoane, dar după retrogradarea moldovenilor a acceptat oferta UTA-ei. „Sunt recunoscător pentru cum am fost primit și apreciat la Iași, este un oraș mare, un club important, dar anul trecut au fost probleme financiare mari. Le doresc celor de la Poli Iași să revină în prima ligă, dar eu acum sunt foarte fericit aici, la Arad. Cred că secretul UTA-ei este că avem un grup foarte bun, toți jucătorii luptă unul pentru altul. Nu avem mari vedete, dar suntem o echipă puternică”, mai susține utisul.

În derby-ul cu Rapidul, pentru prima oară în acest sezon, argentinianul își va schimba partenerul din centrul liniei mediane. Albanezul Batha e suspendat, dar lituanianul Mode Vorobjovas e pregătit să ia primul său tricou de titular al stagiunii.

FOTO: Claudia Carp

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button