UTA Arad

Utistul Miculescu – în echipa etapei a 7-a a Ligii 1, plină de jucători ai campioanei CFR Cluj!





S-a terminat și runda cu numărul 7 al Ligii 1 la fotbal, ultima înaintea primei pauze cauzăte de meciurilor echipelor naționale. Evident, „11”-le ideal gândit de Liga Profesionistă de Fotbal e plin cu fotbaliști ai campioanei CFR Cluj,  care și-a bătut cu 4-1 marea rivală la titlu, FCSB, dar și FC Argeș, FC Botoșani și Craiova au doi oameni remarcați, cu mențiunea că oltenii dau antrenorul etapei, Laurenţiu Reghecampf.

Prin reușita din minutul 90 al confruntării de la Mediaș, dar și grație prestației solide, utistul David Miculescu se află și el printre fotbaliștii nominalizați în echipa etapei. ”Este unul dintre cei mai talentaţi tineri din Liga 1. A înscris golul care a urcat-o pe UTA până pe locul al treilea” – e motivația site-ului LPF pentru introducerea mijlocașului lui Balint în formația etapei a 7-a, ce arată astfel:  Pap (FC Botoșani) – Tofan (FC Argeş), Chindriş (FC Botoşani), Armaş (FC Voluntari), Camora (CFR Cluj) – Deac (CFR Cluj), Sigurjonsson (CFR Cluj), C. Tănase (FC Argeş) – Miculescu (UTA), Koljic (Universitatea Craiova), Alibec (CFR Cluj). Antrenor:  Laurenţiu Reghecampf  (Universitatea  Craiova).

FOTO: Claudia Carp

6 comentarii

  1. Felicitări David!
    Felicitări UTA-ei, golul a venit după o acțiune care a demonstrat forța FAMILIEI UTA!
    Inspirația lui Gyuszi, Ubbink, Antal, Miculescu și goooool!
    Ne dorim ca după meciul cu Rapid, să avem mimimum 5 fotbaliști nominalizați în „11”-le ideal gândit de Liga Profesionistă de Fotbal!
    Antrenați-vă numai cu gândul la VICTORIE!
    Forza UTA!

    0
    0
    1. David continua sa creasca in evolutii, trigger-ul avand loc pe sfarsitul sezonului trecut. Sunt placut surprins, si recunosc ca l-am blamat sezonul trecut de multe ori, insa Balint i-a oferit credit si se pare ca a dat roade. Dar Miculescu mi-a dat peste nas, iar Balint a aratat ca nu eu, suporterul, sunt antrenorul ci el e. Insa, nici eu nu sunt de blamat, pana la urma, ca orice suporter si eu imi doresc clubul iubit sa faca peformanta, ori la momentul actual traiesc o bucurie, un sentiment frumos si aparte datorita rezultatelor echipei. Imi doresc enorm o victorie cu Rapid, la o dif de 2 goluri, pentru a rememora victoriile cu Rapid din anii trecuti. Stiu ca va fi greu, dar va fi cea mai frumoasa toamna pentru noi, utistii…

      0
      0
      1. „…nu eu, suporterul, sunt antrenorul…”

        Cand vi se spune asta de catre altii, sariti la beregata…

        0
        0
        1. Man, vocal contra antrenorului nu prea am fost, doar intrebam pe alocuri de ce insista cu Miculescu sau ce face cu x si y in primul 11. Uite, acum, am primit raspunsul si e clar pentru mine ca Balint e platit ca sa aibe rezultate intr-un fel sau altul. Eu ca si suporter, am gresit, dar imi asum asta. Traim un moment frumos, unic…

          0
          0
  2. Inca o perforare in plasa Rapidului,daca nu mai multe,sau pasa de gol,victorie,marire si prelungire contract,apoi sa-si linga MM,JIJI,balele….peste vreo 6 zerouri,dupa cifra unitara…..Apoi le trece….
    Poate vinde si UTA,nu este nevoie de clica verilor Becali….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button