UTA Arad

După un an și jumătate, galeria UTA-ei din nou alături de favoriți și în deplasare! „Sunt minunați, apreciem tare mult susținerea lor” + VIDEO





Galeria UTA-ei s-a întors într-un meci în deplasare al favoriților după un an și 6 luni. Precedentul s-a jucat la Miercurea Ciuc, în februarie 2020, în a doua etapă a returului ligii secunde, când echipa lui Laszlo Balint câștiga cu un rotund 6-0. Apoi a urmat pandemia, spectatorii au avut interzis pe stadioane, iar deplasările de la Pitești și Botoșani au fost sărite de „ultrași”.

Revanșa a venit în luni seară cu vârf și îndesat din partea arădenilor care s-au deplasat cu mașinile proprii la Mediaș în număr destul de mare pentru o zi de luni, lucrătoare. Iacob și colegii săi au fost încurajați frenetic din peluza arenei sibiene de aproximativ 250 de suporteri „roș-albi” de toate vârstele, asigurând – evident – fondul sonor al partidei. Gazdele au avut și ele o galerie de vreo 20 de susținători, care nu s-a auzit aproape deloc și nici nu au avut repertoriu.

Golul lui David Miculescu a făcut din seara suporterilor utiști una perfectă. Bucuroși de cele trei puncte și locul 3 din clasament, jucătorii și fanii au cântat pentru culori la Mediaș, transmițându-le și primele mesaje războinice celor de la Rapid.

„Fanii noștri ne ajută extraordinar de mult, chiar le mulțumesc pe această cale suporterilor care au făcut această deplasare de la Arad. Au venit într-un număr destul de mare pentru un meci programat luni, la o oră atât de târzie. Sunt minunați, le mulțumim foarte frumos, le mulțumesc și în numele grupului de jucători. Apreciem tare mult susținerea lor și sunt convins că stadionul, în măsura în care avem voie să găzduim oameni, probabil  la75% din capacitate, va fi plin la următoarele meciuri. Cu Rapidul sperăm să avem o evoluție care să îi încânte pe fanii noștri și, bineînțeles, un rezultat pe măsură”, a fost mesajul lui Laszlo Balint la conferința de presă de după meciul de la Mediaș pentru arădenii prezenți luni seara la Mediaș.

VIDEO

14 comentarii

  1. Chiar că ați fost la înălțime din nou! În deplasare! Păi, te uiți la meciurile Targovistei, Clinceniului, Voluntariului etc, etc de ACASĂ și e liniște in tribune de te apucă somnul. Pt. că UTA nu are egal, de aia. O delectare auzindu-va! Bravos!

    0
    0
    1. Ca o completare pentru cei ce urmăresc meciurile la TV le sugerez sa le urmăreasca pe look TV, acolo se aude și galeria,la DigiSport se aude foarte bine dar prost comentariu unor nepricepuți și prea puțin imparțiali comentatori.
      Felicitări tuturor și rușine DigiSport!!!!

      0
      0
      1. Din pacate nu am putut sa imi iau liber de la lucru, asadar am urmarit meciul la TV. La pauza, cei din platou de la Digi, cu exceptia lui Dumitrescu, matura cu UTA pe jos (cel putin ochelaristul acela imputit de la Gazeta sau unde naiba activeaza). Dupa meci, numai laude fratilor, numai laude. Muie Digi Sport. De acum, am sa ma uit pe Look TV. Niste mizerii de oameni la Digi Sport!

        0
        0
  2. UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD !!!

    0
    0
  3. Un sezon atipic uta poate forta chiar sa castige campionatul cfr are probleme mari uta are aparare de titlu mijlocul si atacul e ramas in urma
    Cu rapid sunt sigur ca nu vom lua gol dar meciul se va juca la mijloc cine va castiga mijlocul va avea avantaj

    0
    0
  4. La inaltime ca de obicei , la Medias suporteri UT-ei au fost mai multi decat cei gazda si au cantat si incurajat tot meciul a fost minunat.Bine ca am castigat cu 1-0 chiar daca scorul putea fi mult mai mare,felicitari UTA ARAD,felicitari MINUNATEI GALERI.Haide UTA ARAD,HAIDE UTA ARAD,HAIDE UTA ARAD,HAIDE UTA ARAD.

    0
    0
  5. Ai dreptate cei din platou mai putin Dumitrescu parca erau beti ei vedeau alt meci nici eu nu am putut sa fiu prezent la meci deoarece sunt foarte racit nu aveam de parcurs decat 50km asta e,la pauza si la sfarsitul meciului Dumitrescu lea deschis mintile cetatenilor din platoul digi scorul este un pic mincinos daca eram mai atenti puteam inscrie ce putin inca 2 goluri.Dar e bine ca am castigat si am ajuns pe un loc 3 foarte onorabil,vom bate saptamana viitoare rapidul si vom trece pe locul 2.Echipa UTA va face o mare surpriza in acest capionat daca vor fi la fel de disciplinati in joc daca vor fi un pic mai ateti va fi foarte BINE.HAIDE UTA ARAD,HAIDE UTA ARAD.

    0
    0
    1. Chelul cu ochelari din studioul Digi sport 1 era un Gica -contra vis-a-vis de UTA.Abia il asteptam la Arad la un meci al UT-ei impreuna cu Burleanu, presedintele FRF. Niste imputiti.Nu vor sa ne inghita nici cu sifon pe astia din extremul vest al Romaniei.Ei ii pupa in cur doar pe mitici si pe olteni, din Bucuresti, SA Ilfov, Craiovitele, in rest gheata la mal.Orice articol despre fotbal incepe cu Gigi Becali, cu Craiovitele lui Rotaru si Mititelu, cu Rapid, si le plang de mila lui Dinamo.In rest Sepsi, Botosani, UTA, Arges parca nici n-ar exista in Liga 1.

      0
      0
  6. Cei de la JIJIsport au arătat pe parcursul meciului o singura data galeria UTEI!Daca era a rapidului tot pe galerie erau cu camerele și ce ii ridica in slavi!Rusine JIJIsport Rușine tuturor comentatorilor și moderatorilor și invitaților din platourile lor ci excepția lui Ilie Dumitrescu care a vorbit foarte frumos despre UTA și de Balint! Nu o sa mai ma uit la ei.

    0
    0
    1. La pauză ce draku ați fi vrut să vb de UTA. Au avut citeva atacuri bune în rest șuturi in plopi,Rojer a prins o zi slabă . Și Angheluță spunea că se aștepta la mai mult de la UTA și se așteaptă de la mai multi că UTA sa atace chiar și așa a vb frumos de UTA . Nici cei din studio nu au vb urît de UTA chiar au spus la pauză că este un joc frumos dar așteaptă și goluri..ce draku mințiți chiar în halul ăsta ….

      0
      0
  7. Gata!Am fost multi,ne-am intors bucurosi,dupa 720km parcursi, in mai putin de11 ore…Totul e perfect cand se termina cu bine!
    Nu stiu daca citeste cineva acest comentariu al meu….
    Pentru cine nu stie,am fost perchezitionati la intrare,mai ceva ca si la un risc major de anti-tero,ba chiar ni s-au cerut masti….Bilete ni s-au vandut printre gratii,ca si la gradina zoologica….cica isi faceau datoria..Ma rog…Nici cand mergem la Poli,nu este asa…
    Penibil si jenant ca s-au retinut rujuri,cosmetice ale doamnelor si domnisoarelor,pixuri,pastile,picaturi la fiole mici,pentru ochi….Lui Dan Stupar,Stupi,i-au luat un tub de crema,analgezic…Ok…sa zicem,dar…
    LA IESIRE,AM REUSIT SA RECUPEREZ,ALE MELE,ALE SOTIEI…DAR FOARTE IMPORTANT:AM RECUPERAT 2 BUCATI STICK MEMORIE RETINUTE(CE IDIOTI NOTORII)…NU LE-AM VERIFICAT CE ESTE PE ELE,NU STIU CE CONTIN???
    ASTAZI(MARTI),LE-AM DUS SI PREDAT LA STADION,LA CLUB…POATE CA POSESORII AU CEVA AMINTIRI,POZE,FILMULETE…LE POT RECUPERA DE ACOLO!SUCCES!BEM O BERE CU ALCOOL,DUPA CE BATEM LOCOMOTIVA…

    0
    0
  8. Deplasarea a fost lunga,dar accesibila,ca traseu,autostrada…E bine cand se termina cu bine…Ca sa fiu sincer,perfecta…720 km,nici nu i-am simtit….Pentru UTA,orice,oricand!

    0
    0
    1. @Giro… Sufletu ăla ce nu a agreat cu acest comentariu al tău (sau cu precedentul)… Nu-l băga in seamă! Are probleme săracu… Tre să ne fie milă de el… Sincer.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button