UTA Arad

Suporterii UTA-ei au început bătaia pe biletele cu Rapidul, dar „rețeta” financiară se anunță excelentă și la amicalul cu sârbii de la Kolubara!





În decurs de 6 zile, „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc dispută două partide în noua sa casă, de 11,526 de locuri, dintre care 8500 ocupabile în pandemie. Prima confruntare are caracter amical și va avea loc sâmbătă seara, de la ora 19, în compania sârbilor de la FK Kolubara Lazarevac. Deși are tradiție, fiind înființată în anul 1919, gruparea de la sud de Dunăre a avut acces la prima ligă doar din această vară și nu are nume în echipă care să atragă publicul spectator. Doar că „oficialii” clubului arădean au făcut o strategie ce include și meciul ce urmează, care e unul de interes maxim pentru fanii „roș-albilor”, atâta timp cât pe „Francisc Neuman” sosește Rapidul. Pe scurt, cine își ia bilet la meciul cu sârbii își poate lua din timp și bilet la confruntarea cu giuleștenii, aflați pe locul 2 în clasamentul Ligii 1, unul peste arădeni.

Prin urmare, de azi, de la ora 15, când s-au deschis casieriile de la demisolul arenei din Calea Aurel Vlaicu, sute de fani stăteau la rând a obține accesul la „dubla” Kolubara – Rapid. Rețeta financiară se anunță excelentă pentru gruparea arădeană, care încasează pe tichetele la amicalul cu sârbii: 20 de lei la Peluza ”Iosif Petschovsky”, 30 de lei la Tribuna a II-a, 40 de lei la Tribuna I ”Coco Dumitrescu” și 200 de lei la VIP, respectiv pe cele cu Rapidul: 30 de lei la Peluza ”Iosif Petschovsky”, 45 de lei la Tribuna a II-a și 60 de lei la Tribuna I ”Coco Dumitrescu”. Inclusiv abonații trebuie să plătească intrarea la confruntarea de peste două zile, iar ei au avut la dispoziție zilele de marți și miercuri să-și rezerve, eventual, locul de pe abonament.

Altfel, cei care și-au cumpărat online bilete la confruntarea cu FK Kolubara Lazarevac, au rezervate bilete cu Rapidul, fiind nevoiți, însă, să le ridice fizic de la stadion până luni seara.

Programul casieriei utiste în această săptămână și începutul următoarei:

Joi, 2 septembrie: 15:00 – 19:00

Vineri, 3 septembrie: 15:00 – 19:00

Sâmbătă, 4 septembrie: 14:00 – 18:00

De menționat ar mai fi că la partida amicală de sâmbătă, accesul spectatorilor pe stadion nu se face în funcție de vaccinuri sau testări anti-COVID și e „la liber” din acest punct de vedere.

16 comentarii

  1. 11526? Meszar spunea că sunt 11318. Nu intră în discuție prostia spusă de Falcă, 12700. Deși wikipedia,a preluat, culmea, idioțenia lui Falcă. Oricum cred că mai degrabă vom descoperi civilizatii extraterestre, decât numărul real de locuri pe Francisc Neuman…….

    0
    0
    1. @StrongRed..ai abonament?Si daca ai,totusi,te intereseaza diferenta?Eram copil cand era mereu stadionul plin si tot reuseam sa intru…Ce ma intereseaza ca sunt 12000 sau 11000?E pepsi rasuflat…Lipseste un etaj intreg,nivel 3,de la Tribuna I-i…Altele sunt grijile si problemele majore…De vina,poti cauta liste intregi de raspunzatori,fara raspundere,ascunsi ca si strutzii cu capul sub nisip….Nu sunt persoana care tac si ma complac,dar suntem ACASA,din nou,dupa 6 ani si umplem acest mic stadion,ceea ce ma incanta enorm….Dupa doar cateva etape,ca si la Siria,ca si pe Motorul,incepi sa iti cunosti vecinii de abonamente,discuti,vorbesti,suferi,te bucuri,te imbratisezi la goluri,macar ca nici nu-i cunosti…Asta inteleg eu prin sustinere neconditionata….Prezenta nu este obligatorie,dar nu concep altfel….
      Nici macar nu am avut regrete cand am facut baie cu bere fara alcool,suc,apa,la golurile UTA-ei,din partea celor de mai sus de mine…Face parte din spectacol….Sa batem si Rapid,apoi de la sine….

      0
      0
      1. Pe mine mă interesează nr. locurilor, așa ca și mândrie locală, și 12700 era f. puțin,sunt Uta-ist de la 4 ani,dar nu intru în cotețul ăsta al lui porcul de falcă (sufăr pt. asta),dar așa protestez eu ,cred singur.pt . rușinea asta de stadion

        0
        0
          1. In anii 70/80 era un proiect cu un stadion de 50.000 de locuri in zona Subcetate , cam pe unde este acum cartierul Casarom.Se poate studia la Biblioteca Judeteana Arad, in material litografiat, in Bibliografia Municipiului Arad.Era scris inainte de prima retrogradare a UT-ei in B, inTeza de Doctorat a Domnului Profesor Emerit Dr. Roz Alexandru.

            0
            0
        1. Eu zic ca protestezi aiurea. Si eu sunt din 78 si utist de cand ma stiu. Am trait deja 43ani si am vazut pe UTA in liga I de cate ori? 4-5ori. Sa zic ca mai trai vreo 35-40ani, Doamne da, de cat crezi ca ne mai bucuram ptr UTA noastra? Si acum cand te poti bucura ca ai un asa cadou la 43ani ii si in prima liga si cu joc destul de solid si conducere ok si banca tehnica cum n-au altii (Balint acusi face 3ani la noi daca n-a facut deja) si tu stai sa te mai impiedici de un vremelnic ca Falca. Duca-se. Pe stadion scrie Neuman, noi in tribuna strigam UTA sigla si palmaresul e la noi. Cele 6 tituluri si 2 cupe sunt la noi si tu te mai uiti dupa razboiae personale cu politicul acestor vremuri? Hai domnule asa nici pe drumurile patriei nu circuli ca sunt facute sub nu stiu ce administratie? Lasa deoparte micile animozitati si vino in tribuna baietii si UTA are nevoie de cat mai multi dintre noi. Ca oricum s-au pierdut multi in decursul acestor ani cand ne-am batut ptr supravietuire.

          0
          0
        2. Nu esti singur.Suntem mii de suporteri ai UT-ei, care indiferent de intemperii , am mers la meci la UTA, si in A in anii 70, pana la prima retrogradare, unde erau cel putin 10.000 de spectatori pana la meciurile cu Poli TM, Steaua , Dinamo, unde se ajungea la 18.000 , de se statea si pe vagoanele de la Uzina de Vagoane, si in div.B, si acasa si in deplasare, cu trenul, cu autostopul , cu autobuzul sau cu putinile masini personale (benzina era pe cota lunara 17/25 litri pe luna) Eu sunt UT-ist din anii 69/70 pe cand UTA juca cu Feynoord, Tottenham, Steaua Rosie Belgrad, Vitoria Settubal, etc.Dar sa nu fii in stare sa numeri locurile de pe stadion, chiar babeste, este sub orice critica.Cu cati vorbesti atatea rezultate diferite.Si UTA avea oficial in anii 80 – 12500 locuri , dar intrau 17000-18000 de spectatori.La UTA- Steaua din 1992/1993 luna octombrie , meci castigat de UTA cu 1-0, gol Ungur, arbitrat de Adrian Porumboiu au fost 18000 de spectatori.La fel cu Dinamo in acelasi tur UTA-Dinamo 1-0 , gol Tucudean tatal.

          0
          0
  2. Oare pe cati ii intereseaza amicalul,cei fara abonamente,cat prioritatea biletelor la Rapid?Foarte bine a procedat conducerea!Fiecare banutz conteaza enorm…Din pacate,pe diverse postari in spatiul public,unii si-au etalat ca si la un joc REMY,cate 15-20 bilete,fotografiate….Nici nu m-ar deranja atat bisnita,parca imi aduce aminte de filmele de la Cinema Dacia,bilete de la bisnitari….Sa vedem cum isi vor rezolva bisnitarii testele si adeverintele de vaccinare,bratarile,pe ultima suta de metri?Atentie…testele Covid,rapide,au fost modificate de la 24 ore,la 48 ore,ca valabilitate….

    0
    0
  3. Mai toate zicerile sunt scurte pentru farmecul complexității. Tot lor li se poate aplica o poanta finala și savuroasa ca o pensula cu ou pe plăcinta gospodinei. VICTORIILE ADUC VICTORII … DAR ȘI OAMENI ÎN TRIBUNA ! Farmecul suprem e meciul internațional. Fie el și amical. Păstrez impresia ca el trebuia pregătit din timp și după un sezon bun, chiar cu oarecare cheltuiala , poate chiar din bugetul invocat de nea Giro, în Zilele Aradului. Asemenea inaugurări pot fi asimilate devenirii umane ca botezul și nunta. Nu le faci toată ziua. Ba unii o întind și pe trei zile cu juniori, old Boys, și parada canina. Câte locuri are NEUMAN.??? CATE I-A DAT DUMNEZEU , DRAGUTZU !!!

    0
    0
    1. D-le @Ionescu Gavrila….la primele sarbatoriri ale Zilelor Aradului,in primii doar 2-3 ani,simteai intr-adevar o sarbatoare o boemie…Era o chestie cosmopolita,aliniata pe tot centrul Aradului,Peruani,Indieni(traditionali),producatori locali aradeni,artizanat,antichitati…ulterior ca si mereu,a fost acaparat politic..si s-a ales praful de pe toba…Doar Kitsch-uri,mancare scumpa si cam atat…Aici vad si consider eu bani aruncati si risipiti pe apa sambetei…,din pacate….

      0
      0
  4. Draji concetățeni utiști! Fiți blânzi! Nu jumuliți rău porumbeii din Lazarevac! Vin săracii prunci de departe și mai bine omeniții c-un mic șo bere! Că fabrica de ceasuri so distrus…..puteam să le băgăm în străiți șî câte un ceas….cu cuc! Ce bine mereau ele po țrvenă! Pastrați-vă pentru ciorile care aterizează la Arad!

    0
    0
    1. Bine zis, Nealcosule! :)) Va dati seama cu cata aroganta si ura vor venii coloratii din Giulesti sa incurajeze „farmecul vietii’ lu’ Copos. Pe ei, pe eeeei…pe ei, pe eeeei, pe mama lorrrrr

      0
      0
    2. N-am auzit de nici un jucator de la aceasta echipa.Poate fi o echipa formata din frizeri, chelneri si vecinii lor.Ma asteptam de la UTA, la un amical cu Steaua Rosie Belgrad, Voievodina ,rezervele de la Feynoord, Ferenczvaros, Uipest Dosza, Honved ,Sheriff Tiraspol,etc.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button