Crisul Chisineu-Criș

Crișul – Dumbrăvița, un prim derby de clasament în C8! Abrudean: „Adversar periculos, dar avem și noi destule atuuri de ordin tehnic și tactic”





Trei sunt echipele ce au câștigat în prima etapă a seriei a VIII-a a Ligii a 3-a, iar două dintre ele se vor înfrunta în acest weekend. Crișul Chișineu Criș o găzduiește pe CSC Dumbrăvița sâmbătă, de la ora 17, pe arena „Aurel Ardelean”, într-un prim derby de clasament al sezonului.

Trupa antrenată din această vară de Cosmin Stan a plecat la drum cu o adevărată demonstrație de forță, 6-0 pe terenul celor din Periam. Cei de la Crișul, învingători cu 2-1 la Cermei, sunt puși în gardă, dar nimic mai mult. „Îi respectăm pe cei de la Dumbrăvița așa cum respectăm fiecare adversar. Sigur, o echipă ce câștigă cu 6-0 într-o deplasare deloc ușoară, precum cea de la Periam, nu trebuie tratată niciun moment cu jumătăți de măsură și sper ca băieții mei să facă asta sâmbătă. Ei ne-au învins și în amical, la Dumbrăvița, știm ceea ce am greșit acolo, în plus atunci veneam după o perioadă de antrenamente fizice solicitante. Un joc pe puncte e mereu diferit față de unul de verificare, o să fim motivați și concentrați. Știm că au pierdut jucători importanți, cu experiență, ca Telescu, Ștefan sau Făgărășanu, dar au venit în locul lor tineri talentați, dornici de afirmare și rezultate. Sigur, mai sunt pe acolo un Zurbagiu sau Schinteie, fotbaliști experimentați, importanți la mijlocul terenului. Așadar, e un adversar periculos, dar jucăm acasă și avem și noi destule atuuri de ordin tehnic și tactic să legăm primele victorii ale sezonului. Sper doar să avem parte de un arbitraj corect, căci la meciurile cu Dumbrăvița de acasă au cam fost probleme în trecut”, ne-a declarat Adrian Abrudean, antrenorul principal al Crișului.

Pentro jocul cu timișenii, „Știli” îi va avea la dispoziție și pe Mâneran și Pașca, jucători care vor fi legitimați mâine la Casa Fotbalului de Sebastian Mann, președintele CA a Crișului. Din tabăra „alb-verzilor” lipsește vârfu Paulevici, plecat în Italia pentru un turneu de mini-fotbal.

Formații probabile:

Crișul: Roșca – Haloș, Sabău, Nistor, Siminic – Ciubotariu, Tănase, Susan – Clej, Modan, Giurgiu.

Dumbrăvița: Trifon – Maric, Bura-Kot, David, Ghinescu – Zurbagiu, Gologan – Tismonar, Schinteie, Martinov – Ologu.

Arbtri: Dragoș Lunca – Claudiu Giorgiu (ambii din Cluj-Napoca), Ioan Georgiu (Dej)

Observatori: Ștefan Galovits (Oradea), Florin Ştiube (Reşiţa)

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button