UTA Arad

Biletele la UTA – Rapid se vând de mâine, va fi – fără îndoială – al treilea Sold OUT al stagiunii!





UTA se află în fața poate celui mai așteptat meci al stagiunii de toamnă pentru suporterii săi. FCSB și CS Universitatea Craiova au umplut și ele arena „Francisc Neuman”, la 75% din capacitatea ei, dar „ciocnirea” cu Rapidul e și mai specială pentru arădeni. În primul rând, giuleștenii sunt înfrățiți cu marii rivali de pe Bega, cei de la ASU Poli, iar apoi avem parte de un duel de podium, locul 3 v.s. locul 2.

Așadar, Aradul freamătă, iar cererea de bilete pentru derby-ul de vineri seara (ora 21) e imensă. Aproximativ 1500 de locuri, pe lângă cele 3000 rezervate abonaților, s-au ocupat deja cu ocazia…meciului cu sârbii de la Kolubara. Se știe că fanii au avut posibilitatea să-și ia la pachet tichete pentru cele două dispute, așa că de vândut au mai rămas în jur de 4000 de bilete. De fapt, undeva la 3600, căci diferența merge la susținătorii Rapidului, conform celor 5 procente rezervate galeriei echipelor oaspete.

Așadar, începând de mâine, de la ora 16, se anunță o coadă „kilometrică” la demisolul arenei „Francisc Neuman”, dar bătaie mare va fi și online, pe www.uta-arad.ro, secțiunea Ticketing.

Orarul de vânzare al biletelor  cu Rapid

Marți, 7 septembrie: orele 16:00 – 19:00

Miercuri, 8 septembrie: orele 16:00 – 19:00

Joi, 9 septembrie: orele 16:00 – 19:00

Vineri, 10 septembrie: orele 16:00 – 20:00

Prețurile biletelor sunt:

Peluza ”Iosif Petschovsky” și Peluza Sud – 30 de lei

Tribuna II – 45 de lei

Tribuna I ”Coco Dumitrescu” – 60 de lei.

10 comentarii

  1. La turneul centenar Poli Timisoara, 3 grupe de copii de la UTA au ocupat locul 1, nu scrieti ca nu intereseaza pe nimeni !

    0
    0
    1. Ba da….grupele de copii si juniori,UTA,Atletico,CSS,au pornit astazi prima etapa de campionat,ca din pusca,cu scoruri neverosibile…banuite…Se munceste la greu…scoruri de fort-fait..Nu este nimic intamplator…Munca multa,sacrificii…E simplu de cautat pe site AJF…Glont!

      0
      0
    2. Gresit!S-a scris!Felicitari grupelor de juniori Atletico si UTA…
      Poate imi explici ce inseamna centenar Poli???Acum 100 ani,Poli nu era nici macar in proiect…Despre ce Poli vorbim?Poli este echipa infiintata pe langa facultatea POLItehnica,la fel de comunista ca si Dinamo,Steaua,Victoria,FC OLT,etc….Acum 100 de ani,era Chinezul,apoi Ripensia..despre asta discutam….Ca sa spui ca Poli are trecut si istorie,ar fi ca si cum ai spune ca America are 2000 ani de existenta…:-))))
      Apropo’s..care e Poli?ASU,SSU sau ACS Recas cea capotata???Nu am prea vazut suporteri pe Paltinisanu,la niciuna dintre ele….Ha,ha,ha…

      0
      0
  2. Nu trebuie sa fii mare matematician..5% inseamna cam 420-430 tuciurii in sector S si T..Ok..Un sector tampon,R,sa zicem,care trebuie sa fie liber,tampon,cu tot cu cei care vor alerga pe fosta Valea Viilor,spre Timisoara,numarand traversele….Cu baietii Dey,nu le va fi simplu..Ma rog….Garantat ca nu vor fi ca si pensionarii de la Medias,cel mai tanar,la vreo 60-65 ani….Nu avem absolut nimic cu Mihai Iosif,om simplu,caracter mare,om de maxim bun simt…Il asteptam pe Hlistei,doar pe el,ca sa ne salute si il vom aplauda,sincer,cred,dar aici e UTA si nu ne intereseaza restul…Nici Albu,nici Romario Moise,nici Stahl,nu ne intereseaza…Simplu!

    0
    0
  3. În,, democrațiile fotbalistice ” occidentale , multe bat spre un secol, publicul e constant. În orașele chiar de B și C , indiferent ca se joaca cu prima sau ultima, gradul de ocupare e 50%, afara de abonați. Lumea de toate vârstele a acreditat în timp stadionul și spectacolul lui cu un bun cultural peren. Mai cad economic, se ridica înapoi, dar mereu cu gândul de a urca în ierarhia sportiva. Fotbalul, ca și viata e un amestec de înfrângeri și victorii. Important sa ai cât mai puține înfrângeri , și pana,, etapa ” viitoare sa fii iar gata de lupta !!

    0
    0
  4. Sincer , acum este bine pe moment, dar in viitor imi doresc o echipa UTA care sa aiba in componenta , la nivel de titulari cel putin 8-9 jucatori si rezerve de baza vreo 4-5.Sa promovam jucatori din propria academie, din vecini, Timis, Bihor, Hunedoara , Alba si sa facem o echipa majoritar ardeleana , cu simt fata de culorile clubului, de simtul UT-istului din zona.Apreciem eforturile mercenarilor care joaca la UTA , dar cu romani de-ai nostri ar fi altfel, ar fi mult mai legati de zona , de performante !
    Bine si UTA mare din 1968-1972 au avut jucatori, tot din Romania, pe Biro, Poszony, Lereter,, Gornea, Kun II Attila, Kukla , Iorgulescu, Trandafilon, Popovici, Vidac, .Aradeni erau Domide, SIma, Broszowsky, Axente, Jivan si mai cativa.

    0
    0
    1. Pana acum plangeam ca nu echipa in Liga 1. Acum ne trebuie echipa cu jucatori din zona. Nu au aia din Bucuresti echipa cu bucuresteni si are 2.000.000 locuitori nu 500.000 cat are Arad, Oradea si Timisoara la un loc.
      Hora de unde e? din Mongolia?

      0
      0
    2. Ai vrea ca UTA sa arate ca nationala Romaniei? eu nu as vrea! Din pacate nu avem fotbalisti in toata Romania, ce sa mai vorbim de 2-3 judete…
      Asta e, nu sunt cei mai buni astia straini pe care ii avem, dar daca stim sa-i alegem uite ca fac diferenta. Incearca de exemplu sa gasesti unul in Romania de nivelul lui Ubink.

      0
      0
      1. Subscriu….Imi tremura gandurile cele mai negre,prin minte,ca Idriz Batha este suspendat….Mi se pare cel mai important din lot!Mare pierdere!

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button