Frontiera Curtici - arhivă liga 3

Curticiul, în fața „meciului fantomă” cu ACS Poli! Anca: „O situație nemaiîntâlnită!”





Situație incredibilă în eșalonul trei al fotbalului românesc. Meciul ACS Poli – Frontiera Curtici, din cadrul etapei a doua a seriei a VIII-a, a rămas programat pe marți, de la ora 17, deși în tot mediul fotbalistic de pe Bega se cunoaște situația fără ieșire a clubului „alb-violet”. Cu datorii imense și fără jucători legitimați, fosta prim divizionară nu a fost programată în prima rundă, în deplasarea de la Dudeștii Vechi, iar confruntarea pe care ar fi trebuit să o joace sâmbătă a mutat-o pe marți, chipurile fiindcă în weekend pe „Electrica” clubul Ripensia a organizat un turneu de copii.

Deși curticenii au încercat să afle pe toate căile dacă are rost să se deplaseze mâine, pe Bega, nu au reușit să afle nimic oficial. Unii susțin că ACS-ul nu va avea cu cine să joace, alții că va alinia o grupă de juniori pentru a-și prelungi agonia până când, iarăși, nimeni nu știe. Iar pentru Frontiera un meci în timpul săptămânii vine peste mână, pentru că are câțiva fotbaliști care și lucrează. În plus: „Astăzi nici nu am știut exact cum să ne facem antrenamentul. De obicei, pregătești o tactică în funcție de adversar, dar acum pur și simplu nu știm pe cine vom avea în față mâine seară, dacă vom avea…Toată treaba ne și dă peste cap ciclul săptămânal obișnuit, că noi facem antrenamente luni, marți și joi. Mâine, dacă mergem până acolo și nu jucăm, trebuie să ne reprogramăm antrenamentul pe miercuri.  Totodată, mâine dimineață facem și teste rapide anti-COVID, care ne costă și alea vreo o mie de lei și care nu știm, au vreun rost? E o situație nemaiîntâlnită, am văzut că arbitrii sunt din Sibiu, ei vin de la distanța cea mai mare până la urmă”, ne-a declarat Radu Anca, antrenorul curticenilor.

Într-adevăr, pentru „meciul fantomă” de mâine  Comisia Central de Arbitri i-a delegat pe Cristian Pascu – Răzvan Drăgan (din Sibiu), Vasile Duță (Avrig – Sibiu). Observatori federali au fost desemnați Sorin Ciotlăuș (Deva) și Adrian Copăcean (Caraș-Severin).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button