Stranieri aradeniUTA Arad

Cu Man pe teren în ultimele 26 de minute, România a trecut de Liechtenstein și speră la calificarea la „mondiale”! Utistul Baravykas – integralist în Bulgaria





România a câștigat fără probleme cu Liechtenstein, scor 2-0, iar „tricolorii” sunt pe locul 3 în grupă, cu șanse destul de mari să ajungă la barajul pentru prezența la Campionatul Mondial.

Toșca (12 – șut de excepție de la distanță) și Manea (19 – lovitură de cap la centrarea lui Hagi) „au rezolvat” meciul încă din prima repriză, iar în repriza secundă nu s-a mai întâmplat mare lucru, cu excepția șutului în bară trimis de Răzvan Marin, dar și o ocazie a lui Dennis Man.

Arădeanul din lotul lui Mirel Rădoi a intrat pe gazon în minutul 64 în locul li Markovic și, 17 minute mai târziu, a primit mingea în careul de 6 metri, dar a tras în blocajul unui adversar.

ROMÂNIA: 1. Niță – 4. Manea, 5. Nedelcearu (21. Ghiță, 79), 17. Rus, 3. Toșca – 23. Stanciu-cpt. (8. Cicâldău, 64), 18. R. Marin, 19. Olaru (15. M. Marin, 63)- 10. Hagi (13. Sorescu, 80), 9. Markovic (20. Man, 64), 7. Cordea. Selecționer: Mirel Rădoi

După rezultatele de astăzi: Germania – Armenia 6-0 și Islanda – Macedonia de Nord 2-2, echipa României e la mâna ei cel puțin pentru ocuparea locului secund în grupă. În acest sens, însă, un rezultat pozitiv e necesar ca aerul și miercuri (ora 21,45), la Skopje, cu Macedonia de Nord.

Clasament

 

Baravykas, integralist pentru Lituania în Bulgaria

Fiindcă Vorobjovas a revenit la Arad, UTA mai are un singur fotbalist la naționala Lituaniei. Rolandas Baravykas a și evoluat tot meciul din această seară, din Bulgaria, pierdut de echipa sa cu 1-0, după reușita lui Chochev, din minutul 82. Elevul lui Laszlo Balint a jucat în stânga defensivei și nu în dreapta, cum o făcuse joi, în eșecul (1-4) cu Irlanda de Nord. Fără niciun punct în Grupa  Lituania a pierdut deja orice șanse la calificarea la „mondialele” de anul viitor și rămâne să joace pentru palmares. Următoarea ocazie, miercuri, în Italia, cu liderul grupei. Dacă va evolua și contra campioanei europene, Baravykas va avea 46 de ore să-și refacă forțele pentru derby-ul cu Rapidul de vineri, deși, probabil, stafful tehnic utist va opta pentru rusul Shlyakov pentru postul de fundaș stânga.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button