Fotbal juniori

Una rece, alta caldă pentru ACB Ineu la debutul în noua stagiunea a campionatului de „republicani”





Pe lângă cele patru formații care evoluează în Liga Elitelor, trei ale Academiei UTA și una a celor de la ACB Ineu, gruparea din Țara Zărandului a prezentat la start și două echipe în competiția juniorilor republicani. Acestea au debutat astăzi, pe teren propriu, contra celor de la CFR Simeria, cu rezultate dimaetral opuse.

Zi catastrofală: ACB Ineu U19 – CFR Simeria 0-3

Echipa Under 19 a prins o zi foarte slabă și a cedat cu 3-0 în fața unui adversar, CFR Simeria, fără pretenții. Toate reușitele hunedorenilor au venit după erori individuale sau colective grave ale ineuanilor, care pleacă la drum în cel mai rău mod posibil. „Nici nu știu cum aș putea califica evoluția noastră de astăzi. Încerc să mă feresc de cuvinte prea dure căci e prima etapă, dar e clar că trebuie să ne trezim”, a spus Cristi Sculici, cel care conduce ACB U19 alături de Teo Mihuț.

Tulcan – Varga, Stanca, Șerb, Petrehele – Șerban – Bănățeanu, Hada, Dănilă, Cătană – Zamă. Au mai jucat: Iluna, Giacon, Cotuna, Ghergu, Budacă.

(Puțin) nemulțumit și la scor fluviu: ACB Ineu U17 – CFR Simeria 7-1

Primind întăriri importante de la Viitorul, ACB Ineu încearcă să atace titlul național la juniori republicani Under 17. Debutul a fost convingător, 7-1 (3-1) cu CFR Simeria, deși Dinu Maghici nu e sută la sută mulțumit de prestația echipei. „Am întâlnit un adversar modest și ar fi trebuit să evoluăm și mai bine, dar nu am mai arătat tocmai fața din amicale, când, printre altele, am învins-o și pe UTA fără drept de apel. Și vorbim despre o echipă ce evoluează în Liga Elitelor. Cred că ne-am luat prea ușor adversarul, băieții știu că ne dorim mai mult de la ei. Avem obiectiv clar locul 1 în serie și vom întâlni și echipe bune, precum cele din Reșița, Oradea sau Târgu Jiu, deși e clar că toate meciurile sunt grele la fotbal. Mai e de lucru, mai ales că avem de suplinit absențele a doi jucători importanți, precumBlickling, care și-a dorit să joace în Liga 5-a la Viitorul și Pocioian, accidentat încă o perioadă de timp”, a spus cel care îi pregătește pe „alb-albaștri”, alături de Marcel Ponta.

Rucăreanu (fotbalist titular și la formația de Liga 4-a, pentru care au mai debutat și Codrea, D. Covaciu sau Pocioian) Bulboacă, Rosza au marcat câte două goluri, Mitran completând lista marcatorilor.

ACB Ineu: Tulcan – P. Codrea, Al. Pop, Bâlteanu, Balasz – Gomboș – Rosza, D. Covaciu, Rucăreanu, Mitrea – Bulboacă. Au mai jucat: Ticiu – Gal, Al. Covaciu, Megulete, Cioară

FOTO: Costel Șerban

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button