UTA Arad

Aroganță pentru utiști: Rapidul va juca în culorile lui Poli derby-ul de la Arad!





Rapidul dorește să-i reprezinte cât se poate de bine pe „frații” de la Poli în derby-ul cu UTA și, prin urmare, vor opta pentru al treilea echipament în deplasarea de la Arad. Tricourile sunt violete, iar șorturile albe și nu ar trebuie să existe probleme dacă „Bătrâna Doamnă” optează pentru echipamentul obișnuit de acasă, roșu complet cu acele dungi albe pe piept.

Până la urmă, galeria Rapidului a și recunoscut că va fi completată în deplasarea de pe „Francisc Neuman” de membri ai tifoseriei poliste, care, astfel, vor avea o satisfacție în plus. Giuleștenii puteau foarte bine să îmbrace echipamentul alb complet, al doilea după cel vișiniu, la Arad, dar e clar că doresc să le facă o aroganță cromatică jucătorilor și mai ales suporterilor „Bătrânei Doamne” a fotbalului românesc.

Vă reamintim că trenul de la București, cu oprire la Timișoara, al rapidiștilor sosește la Arad în jurul orei 16,30. La gară vor fi detașate forțe de ordine importante, care trebuie să împiedice confruntări directe în fanii Rapidului și cei ai lui Poli, cu susținătorii UTA-ei. Fanii echipei „alb-vișinii” au fost anunțați deja de conducerea clubului arădean să nu se prezinte la meci mai mulți decât cele 420 de locuri puse la dispoziție conform protocolului. Dacă, totuși, ei nu țin cont de acest lucru, surplusul riscă să fie ținut departe de stadion, probabil într-un țarc amenajat în zonă gării până la finalul derby-ului.

Un episod asemănător s-a întâmplat la Șiria, la derby-ul UTA – Poli, dar atunci niciun fan al timișorenilor nu s-a deplasat la stadion. În semn de solidaritate cu rivalii lor, nici suporterii din galeria arădeană nu și-au susținut favoriții la confruntarea încheiată în minutul 60 prin retragarea oaspeților de pe teren, tot în semn solidaritatea cu fanii lor ținuți pe un câmp lângă Șiria. Situațiile nu se compară acum, căci meciul se joacă cu casa plină și ar fi trebuit să rămână pe afară susținători ai „roș-albilor” pentru a le face lor rivalilor.

9 comentarii

  1. din pacate nu mai are pe cine să ațâțe aceste culori, nu sunt aradeni in lot cărora să le fiarbă sângele in vene cand văd aceste culori de la juniori, pe Ubbink sau pe Roger îi doare la banană de această provocare! Nici sufletistul Iacob sau harnicul Tomozei nu pot să înțeleagă aversiunea noastră față de aceste culori!

    0
    0
      1. Bună ziua DOMNILOR ZIARIȘTI VA RUGĂM NU MAI PUNEȚI POZE CU AȘA ZIȘI jucători CARE UNI DINTRE EI NU AU PRINS LOC IN ECHIPĂ AICI AU LUATO LA FUGĂ PRIN ȚARĂ gen Hlistei, Jorza, Șthail
        Albu, ȘI ACUM SE DAU MARI SALVATORI AI FOTBALULUI PT NOI DOAR JUCĂTORII UTE-I CONTEAZĂ…..SUCCES UTA

        0
        0
  2. Domnilor ziariști VA RUGAM NU MAI PUNEȚI POZE CU AȘA ZIȘI JUCĂTORII CARE AU CRESCUT IN ARAD DUPĂ CARE AU FUGIT PRIN ALTE LOCURI FIINDCĂ AICI NU PRINDEAU ECHIPA ȘI ACUM SINT SALVATORII ECHIPELOR …FĂRĂ HLISTEI, ALBU , …MARIONETE CIND JUCAU AICI PT NOU DOAR JUCĂTORI UTE-I C O N T E A Z Ă …..MULȚUMESC SUCCES UTA

    0
    0
  3. Dl Victor nui valoare cit să așteptăm după jucători arădeni știi că nici în liga 4 a nu sint echipe fiindcă nu sint jucători…..

    0
    0
  4. Probabil e un mod de a le mulțumi timișorenilor pentru toate punctele din sezonul trecut și pentru modul cu au luptat cu adversarii rapidului la promovare,din păcate nimeni nu sa autosesizat, suntem unde suntem și datorită acestor găinării.

    0
    0
  5. Sper intr-o victorie ca sa le inchidem gura ciorilor. Pana la urma, asta conteaza: sa luam cele 3 puncte si sa ii depasim in clasament. Astazi Rapidul va deraia din nou la Arad.

    0
    0
  6. H UUUUUUUUUUU rapidul !!! Sper sa plecati cu coada intre picioare in Ferentari. FORTA UTA ARAD !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button