Liga a 2-a

International Alexander a dat UTA pe CSA Steaua: Holdingul arădean va sponsoriza echipa lui Daniel Oprița!





În ziua celui mai important meci al toamnei pentru UTA, cel de deseară (ora 21) cu Rapidul, de la București vine oficializarea relației dintre CSA Steaua și fostul sponsor principal al „Bătrânei Doamne”. International Alexander a devenit principalul sponsor al grupării din Ghencea, care își propune promovarea în Liga 1 la finalul sezonului următor, fiindcă în prezentul are interzis conform regulamentului pentru societățile sportive de drept public.

Din informațiile noastre, la un moment dat, Holdingul arădeanului Simion Apreutese a fost interesat și de o investiție la Dinamo, doar că datoriile  prea mari a grupării din Ștefan cel Mare a oprit totul. Până la urmă, asocierea cu brandul Steaua, formația suporterilor „roș-albaștri”, vine ca o mănușă pentru compania de transport arădeană. Pentru galeria utistă vestea e digerabilă, atâta timp cât ea e înfrățită cu cea de la CSA Steaua.

Contractul cu teamul bucureștean e semnat până în vara lui 2023, la evenimentul de prezentare  al noului sponsor fiind prezent managerul clubului Steaua, George Ogăraru, colonelul Răzvan Bichir, președintele clubului CSA Steaua și Iulian Dan, managing partner al International Alexander.

Despărțirea dintre UTA și compania de transport arădeană s-a petrecut în această vară fără nicio precizare din partea vreunei părți. Pur și simplu, noul contract nu a mai fost semnat, fiind vorba, pe scurt, de viziuni și strategii diferite în ceea ce privește viitorul apropiat al grupării emblemă a orașului.

International Alexander va asigura toate echipamentele de joc de la Academia Steaua, suport pentru perfecționarea antrenorilor la academii din străinătate, dar și suport pentru turneul internațional de copii și juniori, Cupa Steaua. Totodată, compania va asigura suport și pentru echipa de seniori a clubului care activează în Liga 2.

Holdingul are o echipă formată din aproximativ 2.500 de oameni cu activități în transport, logistică, producție și Real-Estate, fiind numărul unu în domeniu pe teritoriul României. În ultimii ani, International Alexander a fost premiat pentru stabilitate financiară, a fost compania de transport a anului în România și a primit mai multe premii de excelență în logistică.

12 comentarii

  1. La cum se fac transferurile la UTA era ceva normal. Așa încetul cu încetul își dau seama toți de șmecheriile Balint-Apostu. Păcat se puteau face lucruri frumoase la UTA dar cred că se va termina repede totul.

    0
    0
  2. să fim corecti, nu au fost principalii sponsori , cu 200de mii contribuție, principalul sponsor a fost primaria arad care a dat de 6 ori mai mult!

    0
    0
    1. Vali indiferent că au fost sau nu, nu trebuiau lăsați să plece ,este din Arad este nr1 ..200000 euro nu sint putini bani .sau dus tocmai în București. Alții se lupta in disperare sa se agate de asemenea sponsorizări iar ăstora nici nu le pasă! La Arad lucrurile vor începe sa se tulbure deocamdată mocnesc (asta o spun din surse sigure) toată problema a plecat de la transferuri ,contracte etc. Puteți să criticați și să înjurați dar șint total împotriva celor doi .

      0
      0
  3. Intrebarea pe care trebuie sa ne-o punem este urmatoarea:cum de s-a ajuns ca doua firme mari aradene, sa sponsorizeze una pe Dinamo si cealalta pe Steaua. Raspuns: ambiguitatea conducerii UT-ei.Cu o organigrama, cu unii pe posturi si altii care decid,cu contracte paguboase pentru club,cu jucatori tineri si juniori aradeni de mare perspectiva,ori crescuti in Arad,cedati in mod bizar altor grupari unde fac performanta,cu jucatori adusi pe contracte secrete,cu o imagine in LPF si FRF,fara nici o relevanta,fara un purtator de cuvant,fara un colectiv de imagine care sa apere clubul,in momente delicate,in fata unor atacuri pe posturile TV,cu un buget care nu se regaseste pe sit-ul clubului,cu posibilitatea izbucnirii unui nou scandal tip „Haina de blana”,este pe undeva de inteles de ce aceste doua companii au ales sa se indrepte spre alte echipe.Nu mai suntem in anii 80-90,cand toate acestea nu contau,astazi,chiar si cluburi din Liga 2,au inceput sa invete din organizarea marilor cluburi.Toate cluburile de Liga 1,au presedinti cu deschidere spre LPF si FRF:FCSB-Argaseala,Dinamo-Muresan,Rapid-D.Niculae,Voluntari-Gabi Tamas,Craiolguta-Cartu,Craiova(Mititelu)-Puscas,Arges-Vladoiu,Sepsi-Svaiter,Botosani-C.Anton-Iftimie,Farul-Gica Popescu.Noi il avem presedinte pe domnul Voinea,iar manager general pe domnul Brosowszki.Toata stima pentru dumnealor,dar la nivel de tara,nu-i cunoaste nimeni.Mai slab ca noi stau doar Mioveni si Chindia.Asa ca pana nu ne vom face ordine in propria curte,putem sa ne asteptam si la plecarea altor sponsori.Si ar fi mare pacat.

    0
    0
  4. patroana nu e arădeană e din câmpina. si vor fi sponsori la academia steaua de unde in timp speră că vor recupera, la UTA Meszar nu ar vrea să împartă cu nimeni. eu de as fi presedinte la UTA, as face propunere lui Zoltan Teszari de la Digi dacă nu vrea să sponsorizeze UTA!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button