UTA Arad

Primii 200 de suporteri rapidiști au ajuns la Arad, cu trenul: Întăririle de la Timișoara sosesc după ora 20!





O parte dintre suporterii rapidiști care au anunțat că vor cuceri astăzi Aradul au ajuns la pe peronul gării din orașul nostru, cu trenul de București. Acesta a avut o întârziere de aproape o oră, așa că forțele de ordine mobilizate în zonă au avut ceva de așteptat până să-i preia pe cei aproximativ 150 de fani „alb-vișinii”. Între aceștia au intrat și câțiva colegi care au venit cu mașinile personale din Capitală sau Timișoara.

De altfel, restul susținătorilor ce vor lua loc în sectorul peluzei rapidiste vor veni de pe Bega, la bordul a trei autocare, în jurul orei 20. Teoretic, suporterii trupei lui Iosif ar trebui să se încadreze în cele 420 de locuri puse la dispoziție de organizatori și să nu fie nevoie de îndepărtarea de cătrea jandarmi „surplusului” din zona arenei „Francisc Neuman”.

Revenind la fanii sosiți deja cu trenul, aceștia nu vor părăsi zona până nu vor efectua controlul epidemilogic, sau vor face testele rapide anti-COVID la punctele puse la dispoziție de clubul UTA. Ei au scandat deja împotriva UTA-ei și arădenilor, dar sunt protejați de forțele de ordine de susținătorii echipei gazdă. Doar trei curajoși în tricoul lui Poli care au „rupt rândurile”, au primit o scurtă corecție din partea rivalilor. Din informațiile noastre, după meci, mai precis în jurul orei 2,00, 190 de fani se vor întoarce la București la bordul unui charter.

Un comentariu

  1. Sper ca, echipa voastra rapid sa o ia pe coaja de la UTA. si sa va inchida gura !!! FORTA UTA ARAD , HAI BAIETII !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button