Progresul Pecica

Pecica a căzut la Dumbrăvița și rămâne fără succes stagional! Bălu: „O victorie meritată a gazdelor, dar la 1-0 am avut penalty la Capătă”





După seria de amicale fără victorie, Progresul Pecica nu se regăsește nici în startul campionatului de Liga a 3-a. După două remize, formația „galben-albastră” a pierdut cu 2-0 la Dumbrăvița, fără a le pune mari probleme elevilor lui Cosmin Stan.

E adevărat, pecicanilor le-au lipsit Gabor și Telescu, cei mai puternici oameni ai echipei, iar Enciu și Arsene au intrat complet nerefăcuți. „În prima repriză, Dumbrăvița a fost mai prezentă decât noi în joc și în atac. Au avut ceva situații, au dat și gol după o fază fixă dubioasă, Zamfir nu a fost pe fază, dar s-a revanșat în alte patru situații grele. În repriza a doua am început bine, am presat adversarul, considerăm că a fost un penalty neacordat la Capătă, puteam egala și se schimba soarta partidei. Am mai luat un gol și asta a fost. E o victorie meritată a gazdelor, încercăm să recuperăm toți jucătorii, azi i-am avut cu noi pe Telescu și Gabor, dar nu erau refăcuți nici Telescu, iar pe Arsene și Ienciu i-am introdus așa cu frică. Mergem la Crișul ca să jucăm, trebuie să luăm puncte din meciurile următoare, indiferent de adversar”, a spus Sorin Bălu, antrenorul Progresului, care a pierdut azi contra fostei sale echipe.

În runda ce vine, Progresul dispută al doilea său derby județean, pe terenul celor de la Chișineu Criș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button