UTA Arad

Iacob: „În prima parte ne-a lipsit agresivitatea și determinarea, la cum a decurs a doua repriză, am pierdut două puncte”





Înainte de meciul cu Rapidul, Florin Iacob atenționa asupra faptului că unii jucători ai UTA-ei s-ar putea să fie copleșiți puțin de responsabilitatea pusă din tribune de cei peste 8000 de susținători ai „Bătrânei Doamne”. Cam asta s-a și întâmplat în prima repriză, la finalul căreia Rapidul a avut avans de două goluri grazie ex-ului Albu.

Arădenii au revenit ca și joc, dar și pe tabelă în partea a doua și au rămas neînvinși pe propriul stadion în acest sezon. „Am știut că ne așteaptă un meci greu și cine greșete mai puțin va fi învingătoare. Se părea că vom pierde azi, am luat două goluri în prima repriză, doar că la pauză am analizat ceea am greșit și am avut o altă abordare în repriza secundă. În cele din urmă, s-a văzut și pe tabelă, dar e clar și rezultatul fanilor, care au fost din nou fantastici și ne-au împins din spate tot timpul”, a punctat căpitanul „Bătrânei Doamne”, care a avut vina sa la al doilea gol al Rapidului.

Iacob a fost cel care i-a arătat puțin obrazul lui Albu pentru declarațiile de dinainte de meci, pe care el le-a considerat lipsite de respect. „Știam că Albu vine bine din linia a doua și este periculos. Din păcate, ne-a dat două goluri, bravo lui. Îl felicit, să o țină tot așa. Știam ce face el și Rapidul și am pregătit la antrenamente să stăm bine în teren, dar în prima repriză ne-a lipsit agresivitatea și determinarea. La pauză ne-am scuturat un pic și am intrat mai bine. La cum a decurs a doua repriză, am pierdut două puncte. Dacă ne luăm după prima repriză, egalul este echitabil. Asta e, continuăm pe aceeași linie și ne bucurăm că nu am pierdut. Atmosfera este foarte bună, suntem acolo sus. Va fi tot mai greu să ne menținem, căci alte meciuri grele dificile, dar vom face tot posibilul să scoatem maximum din ele”, a mai transmis goal-keeperul utist.

După remiza, 2-2, de astăzi, Iacob își întrerupe după trei partide invincibilitatea, iar defensiva UTA-ei









2 comentarii

  1. Nu ma consider neaparat batran…o mai duc lejer,sper si sa traiesc momente multe,frumoase alaturi de UTA mult si bine…Mi-as da 1-2 ani din viata,ce ar mai conta pentru mine,ca de Mos Craciun,Iacob sa primeasca 20 cm in plus,in inaltime?…La ambele 2 goluri a fost”scurt”…Probabil ca se stia,ca nu pe reflexe sa fie incercat,ci tocmai pe extensii..L-au prins…
    In schimb,vad aceeasi problema…Nimeni,dar nici unul nu isi asuma suturi spre poarta adversa,de la semi-distanta…Un pas in plus,un dribling,o potriveala,o mica preluare in plus,nereusita prea lunga si s-a racit faza respectiva…
    Se zice ca „nemultumitului i se ia darul”..Hai ca stam bine….Nu avem nici cel mai mic motiv de impacientare!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button