Sporturi de contact

Edi Gafencu își pune în joc centura mondială la Kickboxing în compania lui Anghel Cardoș: Cei doi se bat luni seara, în direct la DigiSport2!





Meci cu foarte mare miză pentru Eduard Gafencu luni, 20 septembrie, la Colosseum Kickboxing Oradea. Anghel Cardoș, singurul sportiv care l-a învins la profesionișiti pe fighterul arădean, a acceptat să-i acorde acestuia revanșa doar dacă în joc va fi centura de campion mondial la categoria +77 de kilograme. „The Blitz” a acceptat provocarea și va lupta cu sportivul din Satu Mare pentru păstrarea centurii la gala ce începe la ora 19 și va fi transmisă în direct pe Digi Sport2.

Gafencu se pregătește de mai bine de o lună de zile pentru reîntâlnirea cu Cardoș. A transpirat în special la Craiova, la școala de Kickboxing deținută de Sorin „Pantera” Tănăsie, dar s-a antrenat și pe Litoral în compania lui Radu Medeleanu, unul dintre cei mai buni elevi ai lui Daniel Ghiță.”Aștept acest moment din clipa în care s-a terminat meciul trecut. De data aceasta voi fi eu sută la sută, pregătiți-vă de show. Centura va rămâne la locul ei, pentru că eu sunt campionul! Cu Dumnezeu înainte, pentru că El îmi dă putere să mă pregătesc”

Duminică, Gafencu și echipa sa pleacă spre orașul de pe Crișul Repede pentru proba cântarului și testelor COVID și dacă totul este în regulă luni seara intră în același ring în care vor păși și alte nume cunoscute din Kickboxingul românesc, precum Sandu Lungu, Adrian Maxim, Alexandru Amariței, Mădălin Crăciunică sau Sorin Caliniuc. Și acesta din urmă are meci de titlu mondial, la categoria +70 kg cu bulgarul Stoyan Koprivlenski, luptător și în „Glory”.

Debutează în „Glory” pe 23 octombrie

Apropo de cel mai puternic turneu din circuitul profesionist de Kickboxing, acesta își reia galele pe 23 octombrie, la GelreDome, din Arnehem (Olanda). Chiar pe wikipedia este anunțat deja și debutul arădeanului Eduard Gafencu, însă adversarul său nu este cunoscut la această oră. În schimb, celălalt român din „Glory”, Benny Adegbuyi, se va bate cu marocanul Jamal Ben Saddik.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button