Baschet

Americanca Keys a strălucit la prima apariție în maioul FCC Baschet UAV Arad, „galben-albastrele” și-au adjudecat testul cu Târgu Mureș!





FCC Baschet UAV Arad a început pozitiv sezonul, chiar dacă vorbim despre o victorie într-un prim meci amical. În 8 jucătoare (Hadzovic, Vați și Mercea au rămas acasă), „galben-albastrele” au trecut de gazdele de Târgu Mureș în prima confruntare de la „Cupa Sirius”.  Tabela s-a oprit la scorul de 84-73 în favoarea arădencelor, care conduceau și la pauză cu cu 44-40.

Principalele marcatoare ale Aradului au fost americanca Keys, autoare a 25 de puncte, secondată de Manea, 17, Akathiotou 16 şi Ghiţă, 14 puncte. Din lotul deplasat mai fac parte cehoaica Vitulova, cea mai recentă achiziţie, Nagy Mîrne, Rotariu şi Ciorban, cea din urmă junioară cooptată şi ea în lot. În zilele următoare sunt aşteptate alte două transferuri, cel mai probabil jucătoare străine, pentru a întări lotul.

Astăzi trebuia să se dispute meciul cu Olimpia Braşov, dar gruparea de sub Tâmpa nu a mai ajuns la turneu din cauza unor cazuri de Covid-19 în lot. Următoarele teste de la Cupa Sirius sunt azi, ora 16, cu echipa de junioare U19 a gazdelor, înlocuitoare de ultimă oră a Braşovului şi cu CSM Alexandria, vineri, ora 10.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button