UTA Arad

Balint rămâne cu UTA în „careul de ași” după remiza cu Sepsi: „Un punct câștigat de ambele echipe”



Îmbrăcată în bleumarin, UTA nu se simte prea bine pe terenuri străine. După eșecul de la Botoșani, singurul al stagiunii, a urmat un 0-0 la Sfântu Gheorghe, după o prestație sub posibilități. Sepsi nu a făcut nici ea un meci mai bun, dar a avut vut ocazii ceva mai clare, patru la număr, în timp ce arădenii au fost aproape de gol doar la reluarea din apropiere a lui Isac și o execuție de la distanță a lui Baravykas.

Am avut momente în care am pierdut puțin mijlocul terenului”

Până la urmă, punctul o ține pe UTA pe locul 4 la finalul etapei cu numărul 9, înainte de o săptămână cu două jocuri oficiale, cel de joi, din Cupă, de la Filiași și ciocnirea cu campioana CFR Cluj de duminică seara, de la Arad. „Știam că Sepsi are forță să ne pună sub presiune și, din păcate , am avut momente în care am pierdut puțin mijlocul terenului și am fost obligați să suferim. Dar, în mare parte, cred eu că am absorbit destul de bine presiunea, am avut și puțină șansă la acea bară… Am avut și noi oportunitățile noastre, una peste alta consider că este un rezultat echitabil, un punct câștigat de ambele echipe. Nu cred că au fost momente în care jucătorii au părut mulțumiți cu un egal, eu nu voi permite acest lucru. În schimb, au fost momente în care, din păcate, am pierdut puțin controlul. Chiar am pierdut puțin din organizare, am fost puși sub o anumită presiune, dar am reușit să ducem la bun sfârșit jocul”, a spus Laszlo Balint la finele disputei cu covăsnenii.

Cel de-al cincilea rezultat pozitiv la rând, al patrulea fără gol încasat, îi permite echipei de pe Mureș să rămână în „careul de ași”. „UTA nu are nici un secret, muncim în fiecare zi, încercăm să creștem de la meci la meci, de la sâptămână la sâptămână. Câteodată putem, alteori nu ne iese ceea ce ne propunem, dar important e să rămânem acolo în prima parte a clasamentului. Vrem să demonstrăm că putem juca de la egal la egal cu orice echipă din prima ligă”, a adăugat antrenorul arădenilor.

Altă echipă în Cupă, la Filiași: „Apelăm la jucători mai proaspeți și, sper eu, mai motivați”

Joi, „roș-albii” au meci pe terenul divizionarei terțe, CSO Filiași, în 16-imile Cupei României. „100% vom vedea alți jucători în meciul de Cupă, este o săptămână dificilă. Am călătorit destul de mult și ieri, astăzi din nou vom avea o deplasare lungă către Arad, după care din nou 5 ore în autocar dus, 5 ore întors. Așadar, cu siguranță vom apela și la jucători mai proaspeți și ,sper eu, mai motivați. Pentru mine personal și pentru club, de asemenea, Cupa este o competiție foarte importantă. Vor fi schimbări și nu neapărat pentru că vine CFR-ul, ci un alt meci de campionat pe propriul stadion și ne dorim să fim la înălțimea așteptărilor suporterilor noștri. Ei au venit și astăzi în număr foarte mare pentru o deplasare atât de lungă, le mulțumim din suflet că își arată susținerea și în acest mod. Ne dorim să trecem cu bine de meciul de Cupă și apoi, bineînțeles, duminică să avem o evoluție bună și, de ce nu, să reușim să câștigăm împotriva campioanei”, a încheiat Balint.

Totuși, „Bătrâna Doamnă” poate pierde locul 4 doar dacă CS U Craiova câștigă la trei goluri diferență pe terenul campioanei CFR Cluj, luni seara.









5 comentarii

  1. Echipa asta și-a dorit. Destabilizat angrenajul în lipsa lui David. Nu avea cum Isac sa preia rolul și complex și consistent. Ba nici jocul lui nu era. Galben meritat, ratare a ocaziei de trei puncte. E dreptul lui Balint sa nu riște. O repriza mergeai cu Mercioiu. Are 18 ani, loc la echipa mare, abilități de atacant. Hagi baga oameni de 15 ani. Nu reproșam, meditam. La ocazii clare, cam 2-5, am avut noroc. Nu putem însă să nu vedem o densitate profesionista în careul nostru cu 80 % rezolvări. Meritul lui Balint la fundași longilini și tehnici. Mai era de dorit și un Iacob de 1,90. Cat timp la rubrica înfrângeri avem cifra 1, e bine. Sa eliminam greșelile nu oamenii.

    0
    0
  2. meci de uzura rezultat echitabil nu inteleg de ce nu a fost schimbat mai repede HORA ca eramana moarta asta ii mergem mai departe forza UTA

    0
    0
  3. Personal, n-am să mă obisnuiesc vreodată cu UTA in bleumarin. Că voi fi huiduit sau nu, Lereter, Petescu, Domide și restul nu ar fi arătat a UTA în asemenea culoare.
    Înțelegînd conceptul de „marketing”… cît mai mulți bani pt club pe tricouri vîndute… totuși, se putea găsi o culoare mai adecvată. Personal, cred că gri-ul de anul trecut a fost mai potrivit.

    0
    0
  4. …Părerea mea e ca nu era mînă moartă uitați-vă cit preding și sprituri a făcut inclusiv în apărare, că se putea face mai devreme e decizia și strategia antrenorilor în rest a fost bine…ce ziceți de 6 ore de lucru cum le așteptăm și NOI PE CELELALTE 2 ORE…
    ȘI VENIM ACASĂ cu o mică pauză apoi începem……..anul trecut eram ….uitați-vă unde sint alte echipe bravooooo UTA, BRAVO ARADENI ,uitați-vă și să NE BUCURĂM CĂ AVEM O ECHIPĂ CARE ȘTIE CE SĂ FACĂ FELICITĂRI LA TOȚI UTIȘTI

    0
    0
  5. Comentarii : 1. E bine ca nu am pierdut, e adevarat in 2-3 randuri a fost si sansa , iar Iacob si-a mai spalat din pacatele meciului cu Rapid. 2. Balint ne spune : „…Nu cred că au fost momente în care jucătorii au părut mulțumiți cu un egal..”… Sa fim seriosi ..UTA… asta a vrut, mai ales ca a jucat …cu 3 inchizatori . UTA, e limpede ca.. ,..nu prea stie sa atace, e periculoasa rar si mai ales la faze fixe.. 3. Balint ne spune ca la Sepsi a fost… „Un punct câștigat de ambele echipe”. sa fim corecti…o victorie- din 2 meciuri-… e mai mult decit…2 egaluri.,, iar UTA greu castiga,…dar si greu pierde. Cu multe egaluri nu ajungi sus. UTA are echipa buna, are citiva jucatori cu valoare inalta, evidenta, dar e incorsetata intr-un stil de joc defensiv, In atac Hora e inconstant, cam imobil, Antal poate juca maxim 30 minute ( dar e adevarat …cu realizari bune ), atacul sta in Miculescu si Roger ( nefolosit unde poate da maxim), Ubbink acceptabil…fara a rupe „gura targului”. Meci de meci inchiztorii iau galbene, sint ei 4 , dar spre final…va conta, ei joaca…strict defensiv, nu prea paseaza…nu prea avanseaza. Ar mai trebui un atacant bun, si poate Balint ar trebui sa incerce tinerii cu mai mult curaj. Dar …sa retinem… ca UTA nu a pierdut, si ca …avand la Arad suportul unui public patimas, a reusit acasa…mult mai mult ca anul trecut. Dar asta e maximum ce poate Balint dupa 2 sezoane si jumatate, ( a avut liniste, si-a adus jucatorii doriti ) daca asta va fi in continuare stilul de atac…eu unul…mi-as dori mai mult.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button