UTA Arad

Grozavu se muțumește cu un 0-0 cu UTA la al 80-lea meci oficial la Sepsi: „Am avut ocazii, dar suferim în fața porții, atât se poate acum!”





În afara „lanternei roșii” din Clinceni, Sepsi Sfântu Gheorghe are cea mai mare serie fără victorie în Liga 1. De altfel, trupa covăsneană i-a bătut doar pe cei de la Academica în debutul stagiunii, de atunci trecând 8 partide în care a mai adăugat 5 puncte în clasament doar din rezultate de egalitate.

UTA – inclusă printre echipele ce se bat la titlu: „Dacă e să iau partea plină, nu am pierdut”

Ultimul dintre ele, 0-0, a sosit azi în compania UTA-ei, în urma unei partide echilibrate, dar cu un raport al ocaziilor favorabil lui Sepsi: 4-2. „Meci echilibrat, rezultat echitabil la ceea ce a fost pe teren. Am fost echipa ce a încercat mai mult, am avut ocazii, dar suferim în fața porții, atât se poate acum. Nu avem ce face, mergem înainte și încercăm să facem mai mult. Am spus-o și înainte, am jucat cu 4 echipe ce se bat la titlu anul, acesta, FCSB, Craiova, Botoșani și UTA, sau mă rog, acolo sus, dar vrem să câștigăm…”, a spus Leo Grozavu.

Antrenorul lui Sepsi a vorbit și despre cauzele parcursului slab al echipei sale în debutul campionatului. „Am pierdut mult la spirit, competivitate, odată cu cei 12 jucători care au plecat de la noi în vară. E greu să îi înlocuiești, dar ne străduim, nu ne mai plângem, nu avem ce să facem. E un blocaj când nu câștigi. Unde e acel blocaj? Nu știu să spun, încercăm de la joc la joc să câștigăm, dar avem soluții puține. Pe Bărbuț după patru antrenamente l-am forțat să joace, nu avem multe soluții să facem acum ca și anul trecut. Am trecut printr-o perioadă grea, dacă e să iau partea plină, nu am pierdut”, a adăugat Grozavu.

La mijlocul săptămânii, echipa din Sfântu Gheorghe se deplasează pe Litoral, pentru meciul din 16-imile Cupei, cu Farul Constanța. „Trebuie să găsim soluții pentru Cupă, dar și pentru meciul din campioanat.  Nu avem alți jucători pe care să îi vedem cu Farul, acesta e lotul, nu avem alții în plus”, a adăugat fostul fundaș al naționalei.

Am pierdut mulți jucători importanți și de asta suferim acum

După Laszlo Balint (UTA) și Marius Croitoru (FC Botoșani), Leo Grozavu e cel mai longeviv antrenor din Liga 1. Jocul cu UTA a fost cel de-al 80-lea oficial pentr tehnician la cârma lui Sepsi. „Nu contează că e jocul meu cu numărul 80 al meu la Sepsi, asta rămâne pentru statistică. Sper ca  la următorii să stau 280 de meciuri, sunt un tip statornic, care își face treaba cât de bine poate. Acolo unde sunt vreau să stau, că doar așa se poate face performanță. Când se schimbă des antrenorii, apar idei și gânduri noi, toți trebuie să se adapteze la nou și e greu. Conducerea a contat mult, am avut un prim campionat mai greu, când am scos maximum posibil și am terminat pe o poziție onorabilă. Al doilea sezon a fost mult mai reușit, cu o vară gândită din timp, transfeuri bune, acum am pierdut mulți jucători importanți și de asta suferim acum. Niciodată nu am vrut să renunț, știam că va fi un an mai greu, am sperat să ne regrupăm mai repede, dar sunt un luptător și merg mai departe”, a încheiat Grozavu, dând de înțeles că nu ia în calcul o demisie.

Pe de altă parte, pe finalul meciului, când atacantul Luckassen a fost înlocuit cu „închizătorul” Tincu, patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi și Attila Hadnagy, directorul general al celor din Sfântu Gheorghe, nu și-au putut ascunde mirarea pentru schimbarea cu caracter defensiv.

FOTO: prosport.ro

2 comentarii

  1. Fain comentariu oameni buni anul
    ăsta trebuie să ne bucurăm cu UTA NOASTRĂ dacă alți o vad așa NOI AR TREBUI SĂ SPUNEM DOAMNE AJUTĂ , HAI UTA….scriu aceste comentarii fiindcă și eu mă laud cu echipa mea Uta …TU

    0
    0
  2. Tocmai de aceea, recunoașteri sportiv-profesionist, la adversari ne străduim sa indemnam la noi realizări.. Apar suporteri care ne condamna. Ce domne , ce mai vreți, nu ajunge.? Ajunge pentru satisfacții minore. Dacă Domide sau Axente ar fi zis ajunge, nu ar mai fi ajuns campioni !!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button