UTA Arad

Suporterii UTA-ei strâng bani pentru achita amenda primită de club după spectacolul pirotehnic de la derby-ul cu Rapidul: ”Să arătăm că suntem o familie!”



Spectacolul de la UTA – Rapid a fost total atât pe gazon, cât mai ales în tribune, respectiv în sectorul galeriei arădene. Suporterii „roș-albi” au făcut o atmosferă de mare derby, pentru ei, în lipsa „ciocnirilor” cu Poli, care e în Liga 2-a, confruntarea cu giuleștenii (frații de peluză ai timișorenilor) fiind cea mai importantă a sezonului. Tocmai de aceea, au pus în scenă o coregrafie specială, „asezonată” cu torțe și fumigene.

Doar că Federația Română de Fotbal, pe baza raportului făcut de observator, a amendat spectacolul, plus cele câteva sticle de plastic aruncate pe gazon de fani cu 15 mii de lei. Susținătorii „Bătrânei Doamne” nu doresc ca bugetul clubului să fie afectat de această pedeapsă aplicată de Comisia de Disciplină și prin urmare au dat startul unei campanii de strângere de fonduri pentru a se achita această amendă. Sau, mai bine spus, le va livra clubului, care trebuie să plătească rapid penalitatea. Iată și comunicatul celor de la Suporter Club UTA care oferă toate lămuririle necesare pentru gestul pe care urmează să-l facă fanii:

”Solidaritate pentru amenda dată de FRF după UTA-Rapid

După cum bine ştiţi, UTA a fost amendată cu 15.000 de RON, de către Comisia de Disciplină a FRF, pentru că în timpul meciului UTA-Rapid suporterii au folosit materiale pirotehnice în timpul afişării scenografiei.

Drept urmare, noi, Suporter Club UTA, facem un apel către întreaga comunitate utistă, atât din ţară, cât şi din diaspora, să facem un efort colectiv pentru a strânge banii pentru plata acestei amenzi.

Menţionăm că AFC UTA Arad nu a solicitat şi nu a avut pretenţia să facem asta, iniţiativa este una strict a noastră, a suporterilor, prin care vrem să arătăm faptul că suntem cu adevărat o familie, că suntem alături de club, atât la bine, dar mai ales la greu. Torţele, scenografiile, mesajele şi tot ce ţine de spectacolul unic creat în tribunele noului Francisc Neuman ne plac tuturor, drept urmare sper să găsim înţelegere din partea dumneavostră şi cu acest demers.Banii pot fi strânşi astfel:

În urna amplasată la stadion în punctul de vânzare a biletelor pentru meciul UTA-CFR; în urnele amplasate în punctele de ridicare a brăţărilor în ziua meciului UTA-CFR; online, în contul asociaţiei Suporter Club UTA IBAN RO81BTRLRONCRT0292139501.

La final se va face o comisie formată din membri SCU care va desigila urnele, va număra banii şi prin tranzacţie bancară îi va dona AFC UTA Arad.

Vă mulţumim pentru înţelegere!

Nu dăm niciodată înapoi!”, scriu cei de la Suporter Club UTA.









4 comentarii

  1. Fabulos auzi tu lumea din saracia lor sa ajunga sa doneze pt ce i ce au dat cu sticle in teren sa fie identificati pe baxa camerelor si sa plateasca ei ,cat despre spectacolul pirotechnic de aceea se plateste firma de paza sa fie controlati

    0
    0
  2. Rezolvam!Fiecare dupa posibilitati!Contribuim,absolut!Nici nu se pune problema,altfel!Imi place enorm explicatia absolut clara,care nu lasa loc de alte interpretari..UTA are suporteri,galerie si sustinem necondidionat penalitatile asumate din principiu…Voi contribui,absolut!Bravo baietilor din galerie!Tot asa!Sa ramana mereu un principiu!Nu mor caii cand vor cainii!!!

    0
    0
  3. Nu ar fi o problemă susținerea pt a strânge fonduri pt club dar dacă prețul biletelor este 40 de lei la meciurile din liga 1 atunci lasă așa pe tot parcursul dar să faci excepție doar la meciul cu Rapid nu mi separe corect din punctul meu de vedere că nu jucăm în cupele europene să faci o schimbare de preț la bilete. Dar cred că acesta a fost motivul de majorare tariful la bilete la meciul cu Rapid pt că conducerea clubului se aștepta la o posibilă amendă.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button