UTA Arad

UTA – CFR Cluj, cu 5500 sau 3500 de spectatori în tribune? Clubul arădean a amânat vânzarea biletelor pe vineri





Deși echipa lui Laszlo Balint se concentrează pe meciul de joi, de la Filiași, din 16-imile Cupei României, conducerea clubului UTA își proiectează atenția spre partida de duminică, una specială, atât timp cât la Arad sosește campioana CFR Cluj. Doar că există o mare necunoscută la această oră și anume care va fi rata de infectare cu COVID în rândul arădenilor din municipiu, căci în funcție de ea, trebuie emise și biletele pentru confruntarea cu trupa lui Dan Petrescu.

O primă veste rea a venit azi, când autoritățile că rata de infectare a depășit 2 la mia de locuitori, iar asta înseamnă că, automat, arene sportive își închid porțile pentru 50% din publicul spectator. Tradus la capacitatea arenei „Francisc Neuman”, asta înseamnă că dpar aproximativ 5500 de fani vor mai avea dreptul să vizioneze pe viu disputa cu CFR și nu 8500, atât câți au fost la meciurile cu FCSB, CS U Craiova, FC Voluntari și Rapid. Doar că restricțiile ar putea fi și mai dure dacă incindența depășește 3 la mie și anume stadionul din Calea Aurel Vlaicu se va umple doar la 30% din capacitatea sa.

În acest sens, clubul UTA a remis astăzi un comunicat prin care ne anunță că din cauza situației epidemiologice la nivel de oraș se află în situația de a întârzia momentul de vânzare a biletelor pentru partida cu CFR.

”Ținând cont de situația epidemiologică actuală din Arad și de legislația în vigoare, dorim să evităm ca persoanele care își achiziționează bilete pentru meciul cu CFR Cluj, de duminică, să nu poată intra pe stadion, în urma creșterii ratei de incidență COVID-19.

Ținând cont de situația epidemiologică actuală din Arad și de legislația în vigoare, dorim să evităm ca persoanele care își achiziționează bilete pentru meciul cu CFR Cluj, de duminică, să nu poată intra pe stadion, în urma creșterii ratei de incidență COVID-19.

În acest sens, modificăm sesiunea de vânzare a biletelor pentru meciul cu CFR. Vânzarea începe vineri, 24 septembrie, la 16:00, atât la Arena Francisc Neuman, cât și online, la adresa www.uta-arad.ro, secțiunea Ticketing.

Situația cu care au fost obișnuiți suporterii noștri în sezonul 2021-2022, cu prezență de 75% din capacitatea stadionului, nu mai este de actualitate în acest moment.

Scenarii posibile:

  • Accesul permis pentru 50% din capacitatea stadionului – au acces abonații, în vânzare vor fi puse aproximativ 2500 de bilete.
  • Accesul permis pentru 30% din capacitatea stadionului – au acces doar abonații” – e informarea grupării fanion a orașului.

La rândul său, Laszlo Balint a aflat de posibilitatea ca echipa sa să-și piardă o parte dintre susținători la confruntarea cu „feroviarii”, sperând – totodată – ca lucrurile să nu se agraveze. „Dacă pierdem 25% din capacitatea stadionului nu este o veste bună prea bună pentru noi. Din păcate, conjunctura impune aceste reguli, sperăm  ca acestă reducere a spectatorilor să fie ultima și mai ales să nu mai avem infectări și îmbolnăviri la nivelul întregii societăți. Luăm lucrurile ca atare, sperăm ca duminică când vom fi în fața propriilor suporteri, câți or fi ei, 50%, să avem o evoluție care să-i bucure. În plus, mai suntem convinși că și din fața micilor ecrane ne vor ține pumnii foarte mulți fani și atunci responsabilitatea noastră rămâne aceeași”, a menționat antrenorul „Bătrânei Doamne”.

2 comentarii

  1. Nimic si niciodata nu ne va desparti de echipa noastra!Poti sa-mi furi placerea de a fi pe stadion,dar niciodata nu poti sa-mi furi iubirea neconditionata…Nu ne poate interzice absolut nimeni,prezenta in afara stadionului,la o eventualitate nedorita…Exista statii de amplificare profesionale acum,montate,in jurul terenului….Un ecran mare,enorm,sistem audio de comunicare,ca baietii sa stie,sa simta ca suntem alaturi de ei….

    0
    0
  2. Bine ca PNL face alegeri de presedinte la ei in Bucuresti, tot duminica, unde e probabil peste 3 la mie pana atunci cu 5000 de delegati la RoExpo. Ireal!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button