UTA Arad

Antal: „Nu trebuie să găsim scuze, ci să ne asumăm, să fim responsabili! Nu avem timp să plângem!”





Deși a fost determinant pentru succesul UTA-ei la Mediaș și remiza cu Rapidul, Liviu Antal a intrat în luptă mereu de pe banca de rezerve, astfel că astăzi s-a regăsit printre titularii confruntării de Cupă, de la Filiași. Experimentatul mijlocaș ofensiv a evoluat în tonul echipei, fără realizări în fața unor adversari de Liga 3-a.

La final, Antal  nu s-a ferit să folosească cuvinte tari, dar realiste, precum rușine. „Astăzi nu am reușit să câștigăm, trebuie să felicităm echipa adversă. Chiar dacă e în Liga 3-a, Filiașul e o echipă bună, organizată, care și-a dorit victoria, pe când noi nu am reușit să ne atingem obiectivul. Cred că este cel mai slab joc al nostru din acest sezon, dar sunt și astfel de meciuri, astfel de zile. Este și rușinos, atâta timp cât pierzi în fața unei echipe de Liga 3-a, cu tot respectul pentru ei. Nu trebuie să găsim scuze, trebuie să ne asumăm, să fim responsabili”, a punctat utistul.

Fanii „roș-albilor” care au făcut deplasarea în Oltenia au fost negri de supărare după ultimul fluier al lui Avram. „Ca și noi, suporterii își doreau ca UTA să meargă mai departe în Cupă. Din păcate, astăzi nu am putut să-i facem fericiți, dar urmează foarte rapid următorul meci și trebuie să fim focusați pe ceea ce avem de făcut. Tot ce pot spune este că trebuie să uităm cât mai repede acest meci și în următoarea partidă să acumulăm puncte, pentru că nu avem timp să plângem. Important este să știm să gestionăm situația și să trecem peste astfel de eșecuri, deși sunt dureroase. Se pare că sunt și astfel de surprize, din păcate noi suntem cea negativă astăzi”, a mai afirmat Liviu Antal, autor a două goluri stagionale pentru arădeni, ambele pe teren propriu, cu CS U Craiova și Rapid.

FOTO: Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

11 comentarii

  1. Antale…tu nici la ăștia nu ai putea sa prinzi primul 11! Nu cred ca ai câștigat nici macar un duel unu contra unu astăzi și ai jucat cu o echipa de liga 3a ??‍♂️??‍♂️ Nu știu cât mai păcălești fotbalul …

    0
    0
  2. LIVIU ANTAL !!! Reveniti-va tata , a-ti fost de nerecunoscut astazi ? Asa se intampla cand intri cu aere pe teren si nu iei meciul in serios. Sper sa aratati alta fata cu CFR-ul si sa jucati cum trebuie.

    0
    0
  3. Păi, băiete… Care-i problema? Nu sînteți plătiți la zi? Dacă nu erați, mai înțelegeam. Așa, lăsați gargara și treziti-va: jucați la UTA ARAD!! Chiar și cînd doarme antrenorul, voi NU aveți voie…

    0
    0
  4. Antale,vorbește cu simleanul tău Victor Hexan,sa vina la echipa sa vă pună pe picioare…..Ps:Victor Hexan,maseur la Sahtior Donetsk și la echipa națională de loc din Simleul Silvaniei

    0
    0
  5. Posibil sa gresesc,nu sunt cititor pe expresiile fetelor oamenilor,dar parca lui Antal ii tot venea sa zambeasca la interviu….Poate asa mi s-a parut doar si sper sa nu fi fost asa…Poate ca tu vrei sa uiti repede acest meci dar noi,nu vom avea cum..O pata intunecata pentru UTA!Neagra!
    Nu este nici un hate…cifrele tale si ale lui Hora(si nu numai voi doi) o spun raspicat,idiferent de Instat…Lasati naibii internetul,sutienele cu GPS ,senzori si jucati fotbal…Nici acum nu vad rostul unor desene din pix,inainte de inlocuiri…Fata de cine,desenezi?Fata de Filiasi?
    Felicitari oltenilor!Le doresc cale lunga in Cupa si promovare,daca ar dori asta,nu pentru ca ne-au eliminat ci pentru ca si-au dat sufletul,atitudine maxima aratata,sacrificiu!

    0
    0
  6. Liviu Antal..in numele cui vorbesti?Noi suntem obisnuiti cu timpul,scuzele si rabdarea,dar la tine suna ceasul…Te-as dirija la un meci de sah,la mesele din Parcul Eminescu cu acei batranei pe care prin plimbarile mele imi place sa-i ascult…Multi dintre ei au asistat la gloria maxima a UTA-ei apoi decaderea….
    Recunosc ca unii abereaza,dar altii pun punctul pe „i”,in nevinovatia lor…Poate ca respectivii pensionari nu isi permit un abonament sau bilet,sau poate ca nu le permite sanatatea…Poate ca nu au internet,telefoane si asteapta ziarul local de a 2-a zi,ziar pe care si-l impart intre vecini….Du-te si explica-le lor ca tu esti Antal si ai pierdut la Filiasi,ca tu mai ai timp….Explica-le lor ca expresiile „ancorati si focusati” face parte din performanta….O pagina trista,din pacate….

    0
    0
  7. Balint spune despre primele 2 masuri pe care le va lua,dar prima ar fi la propriu, impotriva lui,pecuniar ma refer,cu tot regretul…Haotic,mereu cu secundacul Panzaru sfatuitor si desenator grafic…care dintre ei este la o adica cu licenta Pro???…Cine si cum hotareste,care pe cine sfatuieste?Suntem probabil unica echipa in care conducerea nu a impus anumiti jucatori,doar ceruti si cu mari eforturi,rezolvati…pe incredere maxima…Si ce arata?Absolut nimic!
    Imposibil sa sarzezi mereu doar pe Batha,nici el nu este robot,de care UTA depinde mult….Nu poti sa incerci sa-i joci pe Ubbink,Bustea,pe niste posturi pe care nu au treaba,apoi pe Roger varf impins,timp in care un Hora,Antal sunt total absenti,repetat haotici..Te rade lumea…ca apoi sa-i critici…Pentru ca scuze nu au…Pionul principal pierzator a fost Balint,cu toata parerea de rau,repetitiv!Degeaba se tot ancoreaza si se focuseaza pe lot….pentru ca nu il are faptic,numeric…Asta este trista realitate…Abia,abia incropeste o banca serioasa…Se minte singur…se amageste ca toti ar fi importanti,realitatea arata cu totul altceva,din pacate….lot subtire, cu jucatori fara veleitati de fotbalisti,doar de umplutura,de party-pri,prieteni cu Balint…Domnul Meszar trebuie sa puna piciorul in prag urgent!Gata prosteala,abureala si oscilarea….Nu spun ca trebuie dati afara,dar trebuie neparat scuturati,curentati!Asa nu se mai poate!

    0
    0
  8. Cu excepția acestui dezastru de meci, poate cerem și noi prea mult unei categorii de jucători, nu de rupt gura târgului. Ai noștri, mai de vârf, sunt pe transfermarket de 300 de mii. La Filiași 50. Filiași ,,, partizani ” abia așteaptă aceste meciuri care le ridica cota la 200. Dacă mai trec un tur sar la 350.Din păcate, când iei un jucător nu știi la niște calități, și alea dramuite, nu știi zic cum sta la caracter. De exemplu, lui Antal poți SĂ-I dai și doua palme are, același discurs amar. La caracter Shlyakov. A pierdut postul, a văzut ca e mai bun Baravykas, a lăsat-o moale cu ambiția. Alt caz Bustea. E de doua ori mai slab de cum a venit. Sa stam liniștiți. Caractere lipsesc și la nivele mai mari. Messi. Crescut la Barcelona, un munte de bani pe an, pleacă la dușmani. Sportul are și multe laturi cu,, asa nu. ”.!!

    0
    0
  9. Filiași, UTA ajunge la stadion. Când i-am văzut cât de frumos erau echipati la coborâre din autocar am crezut că le dă 5-0. Arăta ca o echipă mare. Conducerea si-a făcut datoria. Dar după acest rezultat dezastruos mi-am adus aminte de primul meci pe care l-am văzut acum 35 de ani, Strungul – UTA. Era derby local. În tribune se mai sicanau strungarii cu utiștii. Ies echipele la încălzire și un spectator utist îi zice strungarului: Uite, deja e 3-0 pentru UTA. UTA avea un echipament impecabil pe când strungul avea acelasi echipament de ziceai că e de 10 ani pe ei. Scorul final??? 1-0 pentru Strungul. Cam așa a fost și la Filiași. Morala: Nu echipamentul joacă

    0
    0
  10. Finețe în observații la Sam. Asa e, obrazul subțire…. Suntem siguri ca jucătorii echipelor mici, deși pe la noi numai știi ce e mic și ce e mare, se uita cu respect și admirație la duzina de mingii de firma sau tricouri personalizate, semn ca au întrat pe poarta fotbalului care contează. Și aici poate fi secretul cum se prezintă în meci. Nu vor sa piardă,, luxul ” de care se bucura adevărații fotbaliști.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button