UTA Arad

Balauru: „Probabil nu am fost la cel mai înalt nivel mental, este rușinos pentru noi”





Înainte de meciul de Cupă, Dragoș Balauru susținea că UTA poate evita „capcana Filiași”, fiindcă: „Anul acesta s-a demonstrat că avem un lot complet și o bancă mult mai puternică”. Doar că de „demonstrația” de azi s-a ales praful și arădenii părăsesc rușinos competiția KO.

Dragoș Balauru a avut o intervenție nu foarte înainte de a primi golul ce avea să decidă meciul. Goal-keeperul UTA-ei a fost prea puțin protejat astăzi, Ilie, Medjimorec sau Shlyakov fiind printre cei mai slabi de pe teren. „Nu este tocmai plăcut ceea ce s-a întâmplat, să te elimine o echipă de Liga 3-a, este chiar rușinos pentru noi. Dar, după cum știți, în Cupa României mai apar și surprize și, din păcate pentru noi, am fost vizați astăzi. Nu dăm deloc vina pe oboseală, avem condiții foarte bune la club. Am venit de ieri aici, nu a existat o problemă în acest sens. Am întâlnit o echipă bine organizată, care și-a dorit foarte mult o calificare, dar – probabil – noi nu am fost la cel mai înalt nivel, nivel mental”, a punctat portarul trimis pe gazon de Laszlo Balint.

Suporterii care au făcut deplasarea la Filiași le-au cerut socoteală favoriților pentru eșecul nedemn. „E normal ca suporterii să ne certe când pierdem. Suntem la o echipă mare, de tradiție, cu suporteri mulți și frumoși, care au tot dreptul să ne critice, mai ales când pierzi în fața unei echipe de Liga 3-a. Este obligatoriu să ne revenim, întâlnim un adversar dificil și duminică”, a mai spus Balauru, referindu-se la final  despre confruntarea de duminică seara, cu CFR Cluj.

FOTO: Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

3 comentarii

  1. A-ti pierdut pt. ca, a-ti venit foarte relaxati la Filiasi crezand ca, totul este o formalitate prin simpla prezenta pe teren ceea ce va costat si a costat onoarea UTA-ei pana la urma. Intradevar, terenul de la Filiasi a fost unul deplorabil la cum sarea mingea dar asta totusi nu este o scuza neaparat ,trebuia sa castigati fara probleme in fata unei echipe de liga3a de pe locul 5 din 10 . Asta este, aveti de invatat dupa aceasta infrangere foarte dura si rusinoasa, acuma asta este, capul sus nu ai ce face si speram noi utistii de pretutindeni sa spalati aceasta rusine castigand cu CFR -ul s-au macar un egal.

    0
    0
  2. Balint a egalat „recordul” lui Lăcătuș din 2007 cu Sănătatea Cluj în capacitatea de-a motiva jucătorii pt un adversar mult, mult inferior.

    0
    0
  3. Balauru ar fi ultimul cauzator,ca sa nu spun mai urat,vinovat…Pai la faza golului,fundasii nostri aerieni au fost mult mai periculosi la poarta lui,proprie,decat atacantii adversi,pentru ca fotbalul nu este biliard,tot la ei a ricosat acel obiect rotund,fara toartele papornitei lui Nea Marin…Nu imi vine nici macar sa zambesc la propria ironie trista…pana la urma,de asteptat,bila neagra..foarte neagra, a intrat…
    Ca sa fiu sincer,la cum s-a desfasurat jocul pana la gol,inclusiv…m-a dus cu gandul direct la juniorii cei mici,care inca nu deprind pozitionari,pase rapide si scurte,tehnica personala,ca sa iasa din aglomeratii pe arie restransa..adica se glomereaza de tip „turma”..Pai ne-au aglomerat Filiasul,nu noi pe ei….Trist…Trist de tot!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button