Fotbal judetean

„Roș-albii” se cațără pe locul 2, trupa din Podgorie plătește (încă) tribut absențelor: Victoria Felnac – Păulișana Păuliș 3-2





VI-FE leagă două succese la rând pe teren propriu în fața unor formații obișnuite cu zona înaltă a clasamentului în sezoanele precedente. După 4-1 cu Sântana, a urmat și un 3-2 cu Păulișana Păuliș, care suferă și ea în acest debut de sezon (și) pe fondul unor absențe importante. Chiar antrenorul Dinu Maghici nu a fost pe margine, el fiind plecat la un curs de specializare în Germania, dar au mai lipsit și Palada, N. Marc sau Grigorian.

Gazdele i-au tare pe cei din Păuliș și în minutul 16 aveau deja 2-0 pe tabelă. În minutul 8, Drîglă a pătruns din stânga, a pasat filtrant și Băd l-a executat pe Burtic. 8 minute mai târziu, a fost rândul celeilalte „aripi”, Denis Dancă, să paseze din dreapta în fața porții, de unde Puie a majorat diferența pentru echipa sa. Păulișul a revenit rapid în joc în urma penalty-ul obținut de Șulea din duelul cu Șiclovan și executat de  Răzvan Blănaru. Gazdele au rămas la comandă au mai avut ceva situații de a marca, dar scorul pauzei a fost 2-1.

Actul secund a debutat bine pentru felnăcani care au nimerit bara prin Pasăre. Vizitatorii au avut mai mult mingea, dar golul l-au reușit tot elevii lui Ciba, chiar dintr-o fază frumos lucrată. Un – doi Dancă – Băd, ultimul îi pasează lui Puie, acesta îi retrimite balonul fostului atacant al celor de la Bistrița sau FC Național. Finalul le-a aparținut celor de la Păuliș, care au marcat pentru 3-2, în minutul 78, prin Don, care a beneficiat de o acțiune și o pasă ideală a lui Șulea. Cu două minute înainte de final, Florin Rusu a salvat rezultatul, intervenind decisiv la finalizarea din 7 metri a aceluiași Dariu Don.

Punctele luate în această dimineață, i-au urcat pe felnăcani până pe locul 2. „Cred că victoria noastră nu poate fi pusă la îndoială. Am jucat mai bine, am marcat trei goluri frumoase, lucrate la antrenamente, echipa este din ce în ce mai omogenă, grupul din ce în ce mai uni. Suntem pe o poziție apropiată de posibilitățile noastre, considerăm că avem un lot bun, cu care ne batem fără probleme pentru un loc în play-off. Am vrea să-i dedicăm victoria de azi copilașului lui Șiclovan, de ziua sa, dar și băiatului bolnav, suporter fidel al nostru, căruia i-am oferit azi și un tricou personalizat. Bineînțeles, le mulțumim autorităților locale pentru tot sprijinul lor, fotbalul felnăcan trăiește la un nivel bun datorită lor”, spune Alexandru Sabău, președintele celor de la Felnac.

De partea cealaltă, cei de la Păulișana consideră că ar fi meritat un rezultat de egalitate la Felnac. „Într-adevăr, prima repriză a fost a lor, dar a doua, a noastră. Am jucat ceva mai bine decât ei după pauză, am pus presiune, am avut ocazii, inclusiv pe finalul meciului. Mai credem și că Edu ar fi trebuit eliminat prin minutul 65, iar în 11 contra 10 rezultatul putea fi altul. Asta e, avem și destule absențe de la începutul sezonului, sperăm să ne revenim, dar asta ar însemna să începem să facem puncte, căci nu stăm tocmai bine în clasament”, ne-a mărturisit Răzvan Blănaru, experimentatul fundaș al grupării din Podgorie.

Formații:

Felnac: Fl. Rusu – An. Mocan, Șiclovan, Edu, D. Morariu – Tomuț – Dancă (90 Pais), Pasăre, Puie (74 O. Ghergar),  Drîglă, – Băd. Antrenor: Lucian Ciba

Păuliș: Burtic – E. Calancea, Pleșca, Blănaru, Volosciuc – D. Ursoi (62 R. Petcuț), Sîrdea (83 Benescu) – M. Rotar, Șulea, Oniceanu – D. Don. Antrenor: Dinu Maghici

Arbitri: Ionuţ Nicoraş – Alina Mihoc, Sergiu Galuți. Observator AJF: Corneliu Tiulea









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button