Fotbal judetean

„Sămădăii” adâncesc criza „roș-negrilor”: Unirea Sântana – CS Beliu 0-2





Seria neagră a celor de la Unirea Sântana continuă și după vizita celor de la CS Beliu. Chiar dacă față de deplasarea de la Felnac, unde au cedat cu 4-1, „roș-negrii” au avut destule ocazii clare de gol, deznodământul a fost același: 0-2. Meritul aparține, evident, și formației din Țara Sămădăilor, care a știut să speculeze erorile gazdelor, care ajung la patru eșecuri consecutive și locul 8 în clasamentul Ligii a 4-a.

Absențe importante au fost de ambele părți, Ianc, Caba, Kozma sau Martin (acesta intrâmd totuși pe teren după o oră de joc), pe când, dincolo, belenii nu au putut conta pe Onoc, Sandu, Gligor sau Purtan. De 15 minute au avut nevoie oaspeții pentru a deschide tabela, în urma unui penalty dictat pentru un henț în careu. Gherghel a marcat de la punctul cu var, după care amfitrionii și-au creat destule ocazii de a egala. Dar, Peia și Berar, ambii în două rânduri, Savin și Pașca au ratat din poziții excelente.

Așadar, repriza a doua s-a reluat de la scorul de 0-1, dar și un al doilea penalty dictat de Darius Leah, de data aceasta la un așa-zis fault al lui Bodea asupra lui Gherghel. De data aceasta, Csurka l-a „ghicit” pe același Gherghel, însă a fost doar o chestiune de minute până când scorul a devenit 0-2. În minutul 66, o minge trimisă din corner a ajuns cu noroc la Manea, care a prins un „șiret” curat la colțul lung al porții adverse. Sântana nu a mai ținut ritmul din prima repriză, ocazii foarte clare nu au mai fost, dar asta și pentru că defensiva belenilor s-a comportat bine.

Unirea vede îndepărtându-se zona play-off, acolo unde spera să se claseze la finalul sezonului regular, dar mai ales nu identifică soluții de ieșire din criză. „Pur și simplu nu ne regăsim, există un blocaj și nu știm cum să-l depășim. Spre deosebire de meciul de la Felnac, azi am avut destule ocazii clare, dar, dacă nu marcăm, nu avem cum să obținem rezultatele dorite. Ne lipsesc și jucători cu pretenții de titulari, dar nu avem nici bancă. Nu există concurență și atunci randamentul e scăzut. Păcat, pentru că ne pregătim bine săptămână de săptămână, antrenorul se ocupă bine de noi, dar nu poate să bage mingea în poartă în locul nostru. Îi felicităm pe cei de la Beliu pentru victorie, dar cred că mai echitabil era egalul. Nu vreau să vorbesc prea multe nici de arbitraj, dar spun cu mâna pe inimă că nu l-am faultat pe Gherghel la penalty-ul ratat de ei”, – ne-a declarat Dinu Bodea, căpitanul celor de la Sântana.

Beliu leagă al treilea rezultat pozitiv la rând, după remiza cu Zăbrani și succesul de la Pâncota. „Am făcut un joc bun defensiv, am pus bine în teren jucătorii pe care i-am avut la dispiziție. Am fost doar 9 seniori și doi juniori plus alți copii de 14-15 ani. Ofensiv nu am jucat senzațional, ne-am propus să jucăm pe contraatac și ne-am lăsat dominați de gazde care au evoluat mai bine. Am stat să îi prindem pe contracatac, iar ei au construit mai mult. Suntem echipă unită, am demonstrat meci de meci unitate. Chiar dacă am avut absențe, am știut să scoatem maximum”, ne-a mărturisit Alex Manea, antrenor și jucător la CS Beliu.

Formații:

Sântana: Csurka – Savin (60 Martin), Politic, Cernat, Paven – Bodea, Peia – A. Pașca, Olteanu, D. Marc (70 Bătrân) – S. Berar. Antrenor: Radu George.

Beliu: Soltesz – C. Popa, Djemal, D.  Crișan, R. Iacob – Manea, A.  Crișan – Boroștean (75 Cut), Gherghel, Achim (80 Rovinescu) – Mașniță (90 Parasca).  Antrenor: Alexandru Manea.

Arbitri: Darius Leah – Florin Vesa, Flavius Dreghici. Observator AJF: Dan Ologeanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button