UTA Academie

Liga Elitelor: Academia UTA se întoarce cu puncte doar de la Ineu, victorii în oglindă ale celor de la U. Cluj pe Someș!





A fost weekendul deplasărilor pentru Academia UTA în Liga Elitelor. Puștii lui Botiș și Huțan au călătorit însă dpar 50 de kilometri. până la Ineu, în timp ce echipele mai mari au ajuns la Cluj, pentru duelurile cu Universitatea.

Derby județean decis încă de la pauză: ACB Ineu U16 – UTA  U16 2-5

După victoria la scor din etapa trecută (5-0 cu LPS Bihor), UTA U16 a câștigat clar derby-ul județean, chiar pe terenul din Ineu. A fost 5-2 pentru „roș-albi”, care au înscris prin Bădău (4) și Nica, în timp ce pentru trupa gazdă au punctat Miculaiciuc și Ene.

„Am avut situații abia după pauză, la 0-3, în prima repriză am jucat foarte timorați. Am făcut și schimbări și s-a văzut în joc. Ne-am creat sitatii, am dat gol și am pus chiar presiune în anumite momente. Din păcate, facem cadouri, greșeli copilărești și ne lăsăm singuri adversarii cu portarul nostru”, a spus Marcel Ponta, cel care o antrenează pe ACB Ineu, alături de Flavius Pavel.

După rezultatele din ultimele etape, „roș-albii” abordează derby-ul cu Politehnica Timișoara cu un moral ridicat. Meciul va avea loc sâmbătă, 2 octombrie, de la ora 10, pe arena „Motorul” din orașul nostru.În schimb, ACB Ineu se deplasează în aceeași la Timișoara, pentru duelul cu LPS Banatul.

Formații:

ACB Ineu: Coman – Toader, Prodan, Mogoș, Nica – Szoke – Ene, Mâneran, Sas, Varga, Narsesovici. Au mai intrat: Illeș, David, Miculaiciuc, Ilisia, Popa.

UTA: Egeto – Mocriș, Murgu, Purdescu, Pârvănescu – Nica, Bercea – Curtuiuș, Bădău, Blaga- Bușu. Au mai jucat: Roman, Olăroiu, Neag și Roșu.

Au dat doar iluzia golului: U. Cluj U19 – UTA U19 2-0

În primul meci al zilei de la Cluj, echipa U19 a Academiei UTA a pierdut în fața celor de la Universitatea. După ce la pauză scorul era 0-0, arădenii au ratat ocazii clare de a marca și părea că golul plutește în aer. Nu a fost așa, ci dimpotrivă, „alb-negrii” au punctat prin Matei Morar și Luca Podea și s-au impus cu 2-0. Trio-ul Dinu Donca, Adi Ungur, Mihai Petcuț a ales să înceapă partida cu: BlagaKiss, Bortiș, Opriș, Bota, Codrea, Sarkozi, Botoroagă, Borcea, Domide, Lingurar. Au mai jucat: Călin și Temian.

Fără probleme pentru gazde: U. Cluj U17 – UTA U17 2-0

Nici elevii lui Bogdan Oneț nu au reușit să vină cu puncte de la Cluj. Universitatea Cluj a învins-o pe UTA și în meciul din Liga Elitelor U17, cu același scor, 2-0. Raul Rotund și Cosmin Larionesi au fost marcatorii „șepcilor roșii”.

UTA U17: Malița – Istfan, Vermeșan, Anisorac, Pașcalău, Ronai, Iurasciuc, Popa, Aslău, Bokse, Funkenhauzer. Au mai jucat: Morar, Covaci, Caia, Novac

Duminică, 3 octombrie, pe „Banatul” din Sânnicolau Mic, de la ora 12, respectiv 14, echipele U 19 și U 17 ale Academiei UTA primesc vizita formațiilor similare de la CFR Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button