UTA Arad

Apostu și Rusu la un pas de bătaie la UTA – CFR, ce a spus Dan Petrescu despre elevul său?





UTA a pierdut prima partidă stagională pe propriul teren la capătul unei prestații bune, dar insuficiente contra campioanei CFR Cluj. Extrem de pragmatic, echipa din Gruia a marcat la singura ocazie importantă, prin Chipciu (min. 27), în timp ce arădenii s-au jucat cu ocaziile.

A existat, însă, și un astfel de meci la tribuna oficială a arenei „Francisc Neuman” după ultimul fluier al arbitrului Mladinovici. Impresarul Bogdan Apostu, revoltat de faptul că Denis Rusu nu l-a salutat când a trecut pe lângă el și i-ar fi replicat cu o înjurătură, s-a dus amenințător să-i ceară socoteală. S-au spus cuvinte grele, ba chiar s-au îmbrâncit puțin până când au intervenit stewarzii. Conflictul dintre cei doi datează din momentul în care Rusu s-a transferat de la Șoimii Lipova la CFR Cluj fără să-l implice pe impresarul hunedorean, care-l reprezenta oficial în acel moment. Acum, Apostu îi cere daune importante în instanță, în valoare de 50 de mii de euro,  mijlocașului ofensiv de 20 de ani care încă nu a debutat pentru campioana României.

„Are talent, dar nu e de ajuns”

De altfel, aseară, Rusu s-a întors la Arad doar ca spectator la „oficială”, Dan Petrescu preferând să pună pe foaie alți juniori fără minutele și realizările (două goluri și două assisturi) fostului utist în Liga 1. „Denis Rusu trebuie să muncească mai mult la antrenamente. Are talent, dar nu e de ajuns”, a spus antrenorul CFR-ului despre elevul său la finalul disputei cu „Bătrâna Doamnă”.

În luna februarie a acestui an, Bogdan Apostu era convins că Șoimii Lipova și UTA se vor înțelege pentru transferul defintiv al tânărului fotbalist bihorean, care apoi a fost direcționat spre Cluj pentru o sumă cu cinci zerouri în euro care a intrat în contul divizionarei terțe arădene. Deocamdată, alegerea lui Rusu se dovedește neinspirată, atâta timp cât el nu a evoluat niciun minut în partidele oficiale pentru „feroviari”, în timp ce Laszlo Balint ar fi vrut să se bazeze pe serviciile sale și în actualul sezon de Liga 1.

31 comentarii

  1. Penibil acest Apostu! Cum să te iei de un tânăr doar pentru că nu te.a salutat? Cum să recurgi la violențe fizice? Un caracter de nimic care nu face cinste memoriei Baronului! Un penibil și un arogant! Rușine maximă! Părinții lui Rusu ar trebui să îl acționeze în instanță și să îi ia toți banii acestui specimen care nu face deloc cinste fotbalului!

    0
    0
      1. E foarte simplu. Pentru că dacă vreun huligan s-ar fi luat de copilul tău să îl înjure și să-l lovească cred că l-i fi mâncat de viu! Sau tu l-ai fi vândut lui Ap(r)ostu??? După comentariul tău te cred în stare!!!!

        0
        0
  2. Tu chiar n-ai inteles! Rusu l-o injurat pe Apostu!!!
    Cat despre violenta, sunt convins ca si tu, daca ai fi fost injurat de un mucea caruia i-ai dat ocazia vietii lui sa se lanseze in fotbalul mare, ii plesneai si tu una peste gura!

    0
    0
    1. Chiar asa a venit pe Rusu sa-l injure sec pe Apostu. Tu chiar crezi ce scrii ? Arogantul si nesimtitul de Apostu a lovit copilul l-a luat de gat l-a prins de nas. Ce trebuia sa faca copilul sa se uite. Logic ca l-a impins asta fara sa-l loveasca . Apostu nu e la prima lui aventura de acest gen . Ma intreb pe ce se bazeaza ca fizicul nu-l ajuta. Crede ca rezolva totul cu bani ? Se inseala .

      0
      0
    2. Poate stii sa ne spui ce a facut Apostu pt Rusu intr-un an de zile . 0 nimic . Mai deschide ochii nu tasta fara sa scrii. Are o gramada de copii de la Uta ,,sub contract”cu el. Ia intreaba-i pe cati dintre ei i-a intrebat de sanatate vreodata.

      0
      0
      1. Pai ce trebuia sa faca pentru el? Era impresarul lui si voia sa il transfere la UTA, asta a facut cu el. La UTA unde chiar era titular si juca aproape meci de meci. Bine, pana la urma e mai bine pentru Rusu acum, ia un salariu bun, are bani sa isi faca freza smechera si sa „joace” pentru campioana Romaniei. Dar da, hai sa ii luam apararea ca a negociat pe la spatele agentului si a clubului ce i-a dat o sansa in fotbalul mare, e vorba de respect aici, pe langa orice altceva.

        0
        0
        1. Nici macar o secunda nu avea intentia sa-l transfere la Uta. Nici o secunda nu ramanea Rusu la Uta . Era vandut inca din vara la altii . Aici il doare pe apostu ca a pierdut comisionul . Il doare-n bascheti de Rusu sau alt junior. Baniiiiii

          0
          0
    3. Tu nu ai înțeles nimic! Cine naiba îi dă dreptul să dea în cineva? Tribunalul ar trebui să îl mănânce! Dar cu așa ,,avocați” ce să mai zici??? E trist dacă FOTBALUL are suporteri ca tine, băi Omilie! Foarte trist! Dacă staff.ull de la UTA are un pic de respect pt. suporteri ar trebui să iasă cu un comunicat prin care să se delimiteze de acest huligan grețos!

      0
      0
    4. Tu nu ai înțeles nimic! Cine naiba îi dă dreptul să dea în cineva? Tribunalul ar trebui să îl mănânce! Dar cu așa ,,avocați” ce să mai zici??? E trist dacă FOTBALUL are suporteri ca tine, băi Omilie! Foarte trist! Dacă staff.ull de la UTA are un pic de respect pt. suporteri ar trebui să iasă cu un comunicat prin care să se delimiteze de aceste acțiuni huliganice!

      0
      0
  3. Băi Omilie, esti un penibil! Cum îți permiți sa comentezi, dacă habar nu ai cum s au întâmplat lucrurile. Acest nesimtit are prea mare tupeu, a pus mâna pe bani și crede ca are purete.

    0
    0
  4. Eu sunt de parere ca, acest conflict nici nu trebuia sa aiba loc si cu parere de rau, APOSTU nu trebuia sa se i-a la harta cu Dennis Rusu , trebuia sa isi vada de treaba lui si nu sa cerseasca atentie si deaicea a degenerat scandalul. Esti om in toata firea, nu te pui sa te iei la scandal cu un tanar de 19 ani.

    0
    0
  5. Un momarlan de la Hunedoara sa ajuns nu ma mira comportamentul acestuiMOMARLAN care se crede și impresar APOSTU un om mic i

    0
    0
  6. Apostu, la fel ca alți impresari, este doar un parazit care creste pe spatele altora. Genul asta de oameni, nici nu ar trebui sa existe pe fata pământului. Nu au habar ce înseamnă lucru și toată viata, trăiesc ca trântori.

    0
    0
  7. Peste 266000 euro a luat din comisioane de la Uta pt ,,jucatorii”adusi acest impresar de paie . Asta numai anul trecut. Doar nu credeti ca brusc s-a indragostit de Arad . Doamne si pe cati a tepuit. Sa nu se prinda de el blestemele ca nu va mai umbla in veci.

    0
    0
    1. Cum ai făcut calculul, de ți-a dat fix 266k?! ??
      Ai făcut Audit la club, nu?! Ca altfel vorbești aiurea

      0
      0
  8. Fix asa e , ce vorbiți de respect ma deștepților??
    Auzi ca l a lansat în fotbal.. nu mai fiți penibili, daca nu era talentat și daca nu semna cu „impresarul” acesta nu juca niciodată la uta ..sa știți si voi cum sta treaba .. si uita ti va la toată echipa si cine le este impresar ..nu vorbiți fara sa știți!!

    0
    0
  9. Greseala enorma,nu este al copilului,necopt,prea crud in joc si gandire…ci ai vulturilor din jurul sau,aici ma refer strict la Lipova…poate prea fortat…Inconstient despre faptul ca un jucator de varsta lui si nu numai,trebuie sa lase loc de „Buna Ziua”,ori pe la ce echipa trece.Poate ca…. si mai mult ca sigur,se explica evolutiile bune la UTA,apoi,brusc,nule si noi ne consumam pe atunci..de parca juca pe maidan,cu toate ca Balint si noi cu totii,ii dadeam credit….Ba dimpotriva,ii cautam fel de fel de scuze…Este si ramane un tradator…
    Pentru postul sau,s-a renuntat la altii,din pacate pe atunci infestati,fara variante….Iata cum Denis Rusu,va avea in CV,ca fericire,pandemia CoronaVirus,altfel nu pupa nici macar mopul de spalat pe jos,pe la UTA…
    Ba mai are si tupeu….Daca ramanea Sumudica,nici pe la echipa a 2-a,nu mirosea vestiarul…Petrescu a si clarificat….Va iesi la pensie,tot antrenadu-se….si antrenandu-se….
    Hai sa va spun ceva,discret….Exista un sistem de urmarire ai juniorilor,academii,se intocmesc fise,observatii,exista urmaritori,din umbra..Turnee…Se stie absolut tot despre cei urmariti,ce mananca,din ce familie,ce talie au parintii,ce sustinere au din familie,posibilitati…Impresarii preiau aceste fise de urmarire,inca de mici sunt urmariti…
    Un Apostu,de fapt nici un impresar,nu se complace niciodata in a sari la gatul unui nevinovat copil,exceptie clan Becali,care pot calca pe cadavre,pentru atingere scop…Dar cand devii impertinent,obraznic,provocator..ti-o furi…La nivelul lui Apostu,s-ar fi luat de piticaraia Denis Rusu???Sa fim seriosi…Se vorbea sa fie imprumutat la Sepsi…Pai ii va da Leo Grozavu capace despre care isi va aminti toata viata….cat nu a primit in copilaria sa grea,in total… Ai grija ce iti doresti,pentru ca s-ar putea sa se implineasca…

    0
    0
    1. Esti un prost cum ai fost de multe ori tu prin ceea ce scrii . Tu crezi ca le stii pe toate . Esti un las un nimeni care se ascunde in spatele tastelor. Cand ai fost luat la intrebari de cei de la Lipova pe Sega inghiteai in sec nesimtitule. Crezi ca le stii pe toate. Nu stii multe dar iti place sa jignesti cand Lipova cand pe Rusu. Nu e treaba ta ce fac nici unii nici ceilalti . Cum nici treaba lor nu e ce faci tu sau Uta . Fata de Uta exista un respect reciproc. Ai citit pe undeva ceva declarat de Uta ? Nu. Totul se rezuma la apostu care suparat nevoie mare are iesiri si la conferinte si la meciuri . Si toate astea pentru ca nu si-a luat comision pe un jucator in care nu a investit nimic . Dar nimic. Iti place tie sa te tot legi de Lipova. Ce treaba ai tu cu ei ma nesimtitule ? Scrie dracului de altii mai lasa Lipova in pace ca habar nu ai si ma repet HABAR NU AI care au fost discutiile Lipova -Uta despre Rusu. Deja mi-e greata de tine si de ceea ce tastezi. Si daca vrei sa stii da marele tau impresar la lovit cu pumnul miseleste pe la spate la injurat fmm si la luat de gat. Vezi ca pentru toate astea sunt martori . Chiar si unul pe care tu nesimtitule il faceai HIPOPOTAM acum cativa ani ca aveai impresia ca sare pe tribuna de pe Sega. Jeg uman ce esti ca deja ne-am saturat de tn si tastarile tale . Mare suporter Uta. Imi aduc aminte cum ii balacaiai si pe utisti si ar fi vrut sa stie cei de la galerie cum arati . Nu stiau ca stai la meciuri in zona presei pe Motoru. In fine esti un mizerabil un om de nimic .

      0
      0
      1. Mai bine ne-ai spune,cam cum v-a lasat patronul Pandurii,sa va intoarceti,pe jos…Asa da…Gainari,care ati vandut meciul…Bine v-a facut patronul….Per-pedes…la autostop,ocazie…Ati vandut meciul,vrei sa scriu mai multe???Eu zic sa stai bland,linistit,in banca ta,pana nu scriu mai multe….Nu provoca….stai bland,ca ti-o servesc…

        0
        0
    2. Si inca ceva. Arati cat de marlan esti cand te legi de copilaria unui copil . Poate nu toti au avut copilaria ta. Dar asta nu inseamna ca nu sunt bn crescuti.

      0
      0
  10. Nica, Omilia, Daniel, Ionmălaimare, Giro, Make… și alții asemenea vouă care vă semnați cu niște nickname-uri…. cu avocați ca voi ce nevoie mai avem de fotbal? CE nevoie mai avem de spiritul Baronului? Prin exprimările voastre, prin mentalitatea voastră, prin micimea voastră ca și oameni, ca și caractere nu faceți altceva decât să dați apă la moară tuturor parveniților și tupeiștilor care întinează brandul UTA! Nu voi mai întreține nici o polemică cu voi despre această chestiune pentru că nu mai pot coborî la nivelul vostru!
    Aștept totuși din partea conducerii echipei o luare de poziție sau o poziție pur și simplu vis-a-vis de acest conflict!

    0
    0
    1. Hai ca acum m-am enervat. Ca vad ca m-ai mentionat aici. Ce exprimare si mentalitate am avut? Veniti aici sa vorbiti de respect si de amintirea baronului? Nu ti-e putin rusine si jena de asemenea afirmatii? Ce am zis? E vorba de respect, nu fata de Apostu, ci fata de UTA si clubul ce l-a lansat in fotbalul mare. Rusu a mers si negociat pe la spatele UTA-ei, clubul ala fondat de baronul mentionat de tine, ce iubea orasul asta si fotbalul.

      Ce a facut Rusu, a tacut malc, s-a dus la Cluj, a semnat cu clubul pe ascuns, nu a spus nimic la UTA, la Balint la Arad, si ne-am trezit cu el plecat, cand i s-au oferit atatea sanse aici si probabil i s-ar mai fi oferit in continuare. E vorba de o urma mica de respect pentru UTA din partea lui Rusu, ceea ce nu a avut, pentru ca a plecat si a negociat pe ascuns pe la spatele Aradului. Putea sa zica direct, baieti, e CFR cluj, campioana Romaniei, ma duc pentru ca vreau o noua provocare, si gata, dar el a tacut, a stat la cutie si la final pa si pusi.

      0
      0
    2. Sincer nu cred ca Uta ar trebui sa ia vreo pozitie fata de cele intamplate. Asta pentru ca nu cei din cadrul clubului Uta au gresit cu ceva. Ce vina are clubul ca un ins ca om nu pot sa-i spun face ceea ce face. Aici este vorba despre un ….care se crede buricul pamantului. Profitand probabil si de situatia copilului. Daca eram tatal lui Rusu aveam grija sa-l caut personal pe acest asa zis ,,taran” de Hunedoara.

      0
      0
      1. Ziceam de o luare de poziție în ideea în care incidentul s.a petrecut la un meci oficial al UTA-ei, pe stadionul numit după memoria Baronului căruia i se datorează apariția și existența echipei de fotbal… Când ai afaceri cu acest gen de indivizi, pe undeva, ai o oarecare responsabilitate. La faza cu tatăl lui Rusu… PERFECT DE ACORD!

        0
        0
  11. GIRO !!! nu te supara darnu ai nici cea mai mica dreptate . Nu inteleg cum poti sa scrii despre DENNIS RUSU asa de urat si sa il jignesti in ultimul hal , avand in vedere ca, si tu la randul tau ai si tu copii. Si chiar daca el si-a dorit la mai bine, are tot dreptul sa aspire la acest lucru. Tu chiar crezi ca, UTA. statea in Dennis Rusu ? Au plecat si au venit atatia ,dar asta nu inseamna sa jignesti un tanar de 19 ani fara niciun drept . Eu zic ca, acest baiat care l-am auzit vorbind si la interviuri, este un baiat foarte bun si foarte linistit.

    0
    0
  12. GIRO !!! Nu te supara ,dar eu am ramas perplex la cum poti sa scrii asa de urat si sa il jignesti asa de violent pe un tanar de numai 19 ani Dennis Rusu ? Oare ti-a gresit tie cu ceva ? Eu zic ca, acest copil este foarte cuminte . Ca, a plecat la CFR Cluj , poate ca, el a vrut si vrea la mai bine. Crezi ca, UTA. statea in Denis Rusu ? Au venit si au plecat atatia. Dar asta nu inseamna sa il judeci pe nedrept. Acest conflict nici nu trebuia sa aiba loc daca Apostu isi vedea de treaba lui.

    0
    0
  13. E un subiect ce nu ar trebui atata de comentat. Apostu,mai batran, mai copt la minte este prea increzut, prea se crede… „cineva, la UTA”,… Rusu a plecat de la UTA, acum sufera..dar „fiecare pasare pe limba ei piere”. Nu cred ca Rusu s-ar fi dus la Apostu sa il injure …asa din senin, mai degraba…invers. Doua chestii mai spun : prima , Apostu are prea multi jucatori …la UTA, Rusu, care juca mult,.. la UTA…nu cred ca va juca vreodata la CFR,..in campionat. Restul e …vrajeala si proasta educatie.

    0
    0
  14. „Cum va permiteti sa asociati acest conflict cu numele clubului, neghiobilor??” – astea ar fi cuvintele baronului. Atat Rusu cat si Apostu, doi fosti jucatori ai clubului, cu mentiunea ca Apostu e la momentul actual doar un simplu colaborator al clubului in calitate de impresar, la fel ca si al altor 1500 de cluburi din lumea asta. Cu ce intereseaza clubul UTA ca cei doi s-au imbrancit pe stadion? Ce treaba are clubul cu asta? Puteau fi alte doua persoane fizice fara nici o calitate la club, sau daca unul care nu e in organigrama clubului face caca la tribuna oficiala, clubul UTA trebuie sa se delimiteze de el?? Ce-i cu gandirea asta de neuron singuratic? Astia doi pot sa ajunga si la Curtea Suprema, fara nici o treaba cu UTA, dar atat va duce capul sa puneti botul la un articol de joasa speta, ce nu ar avea ce sa caute pe sportarad. Un articol tipic de presa centrala(cu tot respectul pentru Lucian), cu subiecte de genul – Giovanni il scuipa pe Terzian in studiourile Media Pro.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button