Arhivă articole

septembrie 2021
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Clujul devine capitala tenisului de masă continental: Arădeanca Dodean şi „tricolorele” vizează al treilea titlu european consecutiv!


Clujul găzduieşte în această săptămână în BT Arena, mai exact de marţi până duminică (28 septembrie – 3 octombrie), Campionatul European de seniori pe echipe la tenis de masă, competiţie la care naţionala feminină a României, locul 5 la Jocurile Olimpice, vizează al treilea titlu continental consecutiv. România a câştigat ultimele două ediţii, în 2017 (Luxemburg) și în 2019 (Nantes).

În componenţa Elizabeta Samara, Daniela Monteiro Dodean, Bernadette Szocs, Adina Diaconu şi Andreea Dragoman, româncele se numără printre favoritele întrecerii, alături de Germania, Franţa, Portugalia, Ucraina sau Ungaria. Pentru arădeanca Dana Dodean, 33 ani, de la CSM Arad, ar putea fi una din ultimele apariţii sub tricolor, ea declarându-ne într-un interviu acordat zilele trecute în exclusivitate că după 21 de ani, are gânduri de retragere în curând, de la naţională! La Cluj şi-au anunţat prezenţa şi mulţi arădeni, iubitori de tenis de masă şi sport în general, Dodean şi „tricolorele” urmând să aibă parte de o susţinere importantă.

Programul naţionalelor noastre din grupe, finalele se joacă duminică!

Europenele reunesc la start 24 de echipe feminine si 26 de formații masculine, iar programul „tricolorilor” este următorul: marți, 28 septembrie: meciuri grupe; 19:00 – România – Luxemburg (masculin); miercuri, 29 septembrie: meciuri grupe; 16:00 – România – Belgia (feminin); 19:00 – România – Finlanda (masculin); joi, 30 septembrie: meciuri grupe; 16:00 – România – Italia (feminin); 19:00 – Slovenia – România (masculin). Vineri, pe 1 octombrie, vor avea loc sferturile de finală, 10:00 (QF – MT), 13:00  (QF – WT), 16:00 (QF – MT), 18:30 (QF – WT), apoi sâmbătă, 2 octombrie: semifinalele – 10:00 (SF – WT), 13:00 (SF – MT), 16:00 (SF – WT), 19:00 (SF – MT), iar duminică, 3 octombrie, finalele,– 13:00 (finala feminină), 16:30 (finala masculină).

Româncele, în grupă cu Italia şi Belgia. Primul meci este miercuri, ora 16

Biletele pot fi cumpărate de pe www.iabilet.rowww.bilete.ro sau la următoarele link-uri: https://bit.ly/3jWrjLP și https://bit.ly/3z6pSPm. Biletele au prețuri cuprinse între 15 lei și 45 de lei, dar se vând și abonamente pentru toate zilele de competiție, la prețul de 70 de lei.  Pentru a preveni răspândirea COVID-19, la intrarea în BT Arena, toți spectatorii de peste 18 ani trebuie să prezinte certificatul de vaccinare sau un test PCR, nu mai vechi de 72 de ore. Aşadar, organizatorii nu acceptă teste rapide antigen (de patru sau chiar cinci ori mai ieftine decât cele PCR) lucru incredibil în condiţiile în care peste tot în Europa, la competiţii sportive importante, se acceptă şi astfel de teste! Pensionarii vor avea gratuitate pe baza talonului de pensie, care va fi prezentat la intrare. Elevii vor avea gratuitate pe baza certificatului de naștere (copie, poză, format electronic), care va fi prezentat la intrare. Persoanele cu handicap vor avea gratuitate pe baza certificatului de încadrare, care va fi prezentat la intrare.

Grupele concursului feminin sunt:

Grupa A: Germania, Spania, Slovacia
Grupa B: România, Italia, Belgia
Grupa C: Austria, Belarus, Serbia
Grupa D: Ucraina, Cehia, Slovenia
Grupa E: Ungaria, Portugalia, Croaţia
Grupa F: Polonia, Suedia, Anglia
Grupa G: Rusia, Luxemburg, Grecia
Grupa H: Olanda, Franţa, Turcia

Grupele concursului masculin sunt:

Grupa A: Germania, Belarus, Ucraina
Grupa B: Suedia, Belgia, Grecia
Grupa C: Anglia, Slovacia, Serbia
Grupa D: Austria, Polonia, Spania
Grupa E: Portugalia, Danemarca, Turcia
Grupa F: Franţa, Rusia, Olanda
Grupa G: Croaţia, Cehia, Italia, Ungaria
Grupa H: Slovenia, România, Luxemburg, Finlanda

csmarad.ro

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.