UTA Arad

Suporterii UTA-ei au adunat aproape dublul sumei necesare achitării amenzii de la meciul cu Rapidul, restul banilor vor merge – probabil – în contul sancțiunii cu CFR!





Demersul suporterilor utiști pentru strângerea banilor necesari achitării amenzii încasate de club după spectacolul pirotehnic al galeriei la meciul cu Rapidul a avut succes. Ba, mai mult, suma donată de fani a fost aproape dublă și, probabil, va fi folosită de gruparea „roș-albă” la plata unei noi amenzi, inevitabilă, după reprobabilele evenimente de la confruntarea cu CFR Cluj, când din tribune au zburat sticle de apă spre delegația oaspeților și brigada de arbitri.

Iată comunicatul celor de la Suporter Club UTA, care au atașat și procesul verbal care certifică suma strânsă:

”Dragi utiști

Vă mulțumim din suflet pentru felul extraordinar în care ați răspuns apelului nostru de a strânge suma necesară achitării amenzii de 15.000 de lei dictată de Federația Română de Fotbal împotriva clubului nostru în urma spectacolului pirotehnic produs de peluză la meciul cu Rapid. O amendă care deși este în litera regulamentului, contravine, din punctul nostru de vedere, spiritului și culturii stadionului. Felul în care ați răspuns acestui apel dovedește faptul că show-ul peluzei nu este doar apanajul unor „fanatici” ci împlinește o dorință de spectacol împărtășită de întreg publicul care vine la stadion. Chiar și așa, considerăm că nu era moral ca această sumă să fie plătită de clubul UTA în condițiile în care noi eram cei responsabili de această abatere de la regulament.

Dorim să vă informăm că în urma acestei acțiuni s-a strâns suma de 27.374 lei, așadar aproape dublu față de suma pe care UTA trebuie să o achite către FRF. Am decis ca întreaga sumă să o donăm clubului, încercând astfel să aducem un cât de mic aport la funcționarea acestuia la parametrii cât mai înalți.

Nu avem cuvinte prin care să ne exprimăm bucuria că spiritul utist a renăscut și că dovedim meci de meci, zi de zi, că suntem cu toții o mare familie. Împreună niciun obstacol nu este de netrecut, niciun obiectiv de neatins.

Pentru noi doar UTA contează!”

Urmează o nouă amendă sau chiar un meci cu porțile închise

Cei 12 mii de lei strânși în plus de suporterii arădeni în cadrul campaniei demarate după confruntarea cu Rapidul vor fi numai buni pentru plata unei noi amenzi pe care, probabil, clubul UTA va trebui să o achite după ce câțiva suporteri ce nu au nimic în comun cu civilizația au aruncat cu sticle de apă pe teren, în direcți jucătorilor și antrenorilor de la CFR Cluj, dar și a brigăzii de arbitri. Una dintre sticle s-a oprit chiar în pieptul arbitrului Horia Mladinovici, care, probabil, a menționat totul în raport. În cel mai fericit caz, gruparea arădeană va scăpa cu o nouă amendă, dar nu ar fi exclus ca elevii lui Laszlo Balint să joace fără fani disputa cu FC U Craiova 1948, de la mijlocul lunii noiembrie.

Într-o intervenție pe Facebook, președintele Suporter Club UTA, susține că a luat legătura deja cu „oficialii” clubului pentru a face tot posbilul ca cei vinovați de aruncarea sticlelor din tribună să plătească cumva. ”Eu cred ca totul depinde de noi, ca să ai eliminăm dintre noi pe cei ce arunca în teren pentru ca doar noi îi putem vedea și îi putem atentiona ca pe viitor, sa nu mai repete aceleași greșeli pentru care o sa ajungem sa fim catalogați toți ca si niște huligani bădărani și țărani.HAI UTA!!” – susține Dani Proca.

10 comentarii

  1. Montați plase de protecție in spatele porților si a-ți rezolvat problema!
    Riscam un nou caz bricheta din cauza unor ghiolbani.

    0
    0
    1. Plasele respective,se pot monta,nici o problema,dar nu ne-ar caracteriza niciodata…Nu suntem animale,de tinut in gradina zoologica….Acei idioti care arunca pet-uri,trebuie identificati si sa plateasca,ori inconsienti,ori rau voitori..Sunt absolut de acord cu coregrafii superbe,asumate din start…Contribuim,platim,dar stop huliganisme…Nici in ruptul capului,nu pot intelege,pentru ca vad cate unul,rupt de beat,acelasi,la fiecare meci,la tribuna I-i….E mortus popores….Il voi filma…

      0
      0
  2. Utiști au demonstrat încă odată că sint PUTERNICI, MULȚUMIM TUTUROR CELOR IMPLICATI….UTIȘTILOR TOȚI AM FOST SUPĂRAȚI CA BĂIEȚI NOȘTRI NU AU MARCAT…. DAR ACEEA STICLĂ ARUNCATĂ LA NERVI NE FACE SĂ STAM IN AFARA STADIONULUI HAI SA FIM UTIȘTI MODEL …..SI LA TRIBUNA A DOUA AM AVUT UN SUPORTER CARE A METS PINA JOS LA GARD SĂ ARUNCE ….NU E BINE ….
    SUPORTERII AU AVUT REACTIE FAȚĂ DE EL …..SUCCES UTA LA dinamo

    0
    0
  3. daca vom juca fara spectatori ,urmatorul meci cu spectatori,cel care mai arunca ceva de tribuna 2,va fi pocnit chiar de mine ,indiferent de consecinte,forza uta ,oriunde,oricind

    0
    0
    1. Papagalul ala a aruncat cu sticla exact de langa un om de la securitate. De ce nu l-a scos in secunda doi afara din stadion si dat pe mana jandarmilor? In loc sa faca asta l-a trimis la loc!

      0
      0
  4. In loc să meargă banii pe steaguri , tobe , că noi numai la pirotehnice stăm bine, dar flutură 2 steaguri, care au un efect vizual mai frumos ca fumul și ?, deci in loc să strângem bani pt un arsenal frumos cum are orice galerie care se respectă, plătim amenzi făcute de idioți!!

    0
    0
    1. Propun sa adunam niste bani pentru o toba mare mai serioasa,nu ma pricep…Mai apasatoare,sonor,ca sa vibreze…Bum-bum-ul respectiv sa tremure geamurile Ared-urilor…Nu sunt idioti,galeria noastra…Trebuie sa le fim alaturi!Galeria este stadionul,cu totii,asa a fost mereu,de cand ma stiu….UTA este un fenomen,pentru mitici de neinteles,le cam da cu virgula….Nu ne poate nimeni interzice….UTA,campioana mea,pe veci,Amin!

      0
      0
  5. Problema se poate rezolva doar dacă nu se mai vind răcoritoare la pet ci doar la pahar.
    Pe nici un stadion nu se vând băuturi racoritoare la pet ci doar la pahar.E o problemă pe care clubul trebuie sa o rezolve pentru că altfel o sa avem stadionul suspendat cat de curând.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button