UTA Arad

Amendă usturătoare aplicată de FRF clubului UTA pentru sticlele aruncate în teren la meciul cu CFR Cluj!





Conform previziunilor, UTA a bifat cea de-a treia amendă stagională pentru neregulile din tribune. După 50 de mii după meciul cu FCSB, 150 de mii la capătul derby-ului de tradiție cu Rapidul, gruparea emblemă a orașului va trebui să verse în conturile Federației Române de Fotbal nu mai puțin de  22.500 de lei pentru că în timpul și mai ales în finalul confruntării cu CFR Cluj s-au aruncat cu obiecte și mai ales sticle de apă în teren.

Una dintre aceste sticle l-a lovit în piept tocmai pe „centralul” partidei, Horia Mladinovici, astfel că UTA nu avea cum să nu scape nepedepsită, iar suma e și ea una importantă fiind echipa de Mureș este recidivistă. ”AFC UTA Arad vs. FC CFR 1907 Cluj– Incidente – În baza art. 82.1 și 3.a și c din RD, raportat la art. 83.2.d. din RD, se sancționează clubul AFC UTA Arad cu penalitate sportivă de 22.500 lei” – sună hotârârea Comisiei de Disciplină din cadul FRF, care are legătură – evident – cu aruncarea de obiecte în „dreptunghiul verde”.

Chiar dacă amenda este usturătoare, tot e mai bine decât închiderea porților pentru spectatori la meciul de peste două săptămâni cu FC U Craiova 1948. Oricum, conform noului protocol pe sănătate, pe arenele sportive, deci pe „Francics Neuman” vor avea acces doar persoanele vaccinate și nicio altă categorie, cum a fost până acum, adică persoanale testate (RT-PCR sau antigen) sau cele care au trecut prin boală în ultimele trei luni și jumătate. Incidența de infectare cu COVID astăzi la Arad este de 4,3 la mia de locuitori, așa că e greu de crezut că în următoarele săptămâni ea nu va depăși cifra 6, când intră în vigoare măsura de mai sus.

Revenind la sancțiunea dată astăzi de FRF, clubul UTA a primit deja o parte din sumă din partea suporterilor, adică cei 12 mii de lei strânși peste amenda de 15 mii de lei de la confruntarea cu Rapidul.

9 comentarii

  1. Cu părere de rău asta e …..trebuie să o achitam puneți urna și să adunam bani era clar că vine și un moment 0 zero ….de-acum o să avem grijă și de cei care aruncă cu sticle la nervi și care ne sint vecini lingă scaune în tribune ….

    0
    0
    1. Nu au ce caută astfel de persoane pe stadion! Indiferent de frustrările trăite nimic nu îți permite sa recurgi la astfel de gesturi necugetate, care pot avea urmari(sancțiuni) mult mai grave!
      Oare clubul pe care-l prețuim nu ar fi putut face altceva cu sumele respective? De ce sa sufere clubul și ceilalti suporteri?
      Identificarea indivizilor și …INTERDICȚIE❗️

      0
      0
  2. Mitocanii, neamurile proaste, betivanii care vin rupti de beti cu o ora inainte de a incepe meciul, suferinzii psihiatrici, plus cei care nu realizeaza ce fac pentru ca nu ii duce neuronul fac mai multe pagube UT-ei decat daca nu ar veni.Pe stadion poti sa incurajezi echipa ,poti sa canti, poti sa injuri, dar nu arunca cu nimic in trenul pe care se joaca meciul.Pentru 5-10 insi care fac aceste lucruri reprobabile poate fi afectat (si este) intreg clubul si implicit si echipa.Dintru-un club rezon si o echipa cu galerie OK, ajungi de cacat pentru 5-10insi care nu au nici o treaba cu UTA (sper sa nu fie infiltrati de catre adversari)
    Haide UTA, Forza Arad, Pentru noi Doar UTA conteaza !

    0
    0
    1. Total gresit domnule @GABY!!!!!Acestia nu sunt suporteri,nici intr-un caz nu pot fi denumiti asa,indiferent de locul,din sectorul pe care il ocupa,pentru ca spre stupoarea mea,s-au aruncat sticle si din partea dreapta a tribunei I-i…

      0
      0
  3. Personal credeam că ce ne deosebește de fanii rapidului e că sîntem cu multe clase deasupra lor… Ei au făcut așa după ce au pierdut cu Craiova… Păcat. Ăia aprox. 10 spectatori trebuie opriți. Spectacolul galeriei e prea, prea frumos ca să fie periclitat de cîțiva, iar UTA deprivata de el!

    0
    0
  4. Taiati cate un 0 cu fcsb si rapid.
    Ar trebui incercat servirea in pahare, ar ajunge mai putine pe gazon si ar observa suporterii adevarati din zona pe propria piele de unde provine.Tot timpul o sa fie cativa dobitoci.

    0
    0
    1. Stai chill „pretine”…Vom aduna din nou,dupa posibiltatile fiecaruia,dar de acum vom avea alta abordare fata de „nervosii” care sunt acasa sub papuc si isi revarsa frustrarile pe stadion…Una ar fi un spectacol cu artificii si fumigene si cu totul altceva asemenea badaranii ale unor tembeli.
      Puneti urna din nou!Cu UTA si la bine si la greu!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button