UTA Arad

Rednic o preia pe Dinamo înainte de meciul cu UTA: „Voi fi pe bancă, trebuie să îi readuc la viaţă pe actualii jucători”





După despărțirea de italianul Dario Bonetti, Dinamo a reușit să încheie negocierile cu Mircea Rednic, care, conform Digi Sport, este noul antrenor al echipei. Tehnicianul de 59 de ani a negociat cu administratorul special Iuliu Mureșan și cu cel care i-ar conduce de fapt pe „câinii roșii”, omul de afaceri Nicolae Badea.

Chiar Rednic a confirmat totul în urmă cu câteva minunte. „Situația în care e Dinamo m-a convins. Iarăși o dată că a cincea oară, dar nu e din cauza mea. Mereu când am făcut o echipă am fost dat afară, problema e că după ce am plecat eu s-a stricat totul. În momentul de față, știți care e situația noastră, va fi foarte greu să aducem jucători până în iarnă. Nu fac liste, suntem la ATI… eu trebuie să îi aduc în viață, eu cred în băieții ăștia. Rămâne ca de la meciul care vine, de mâine antrenez, voi fi pe bancă la meciul cu UTA! Am semnat pe un an cu opțiune de încă unu. Băieții au avut și momente bune, în meciurile cu Steaua și Craiova echipa a jucat în zece. Când vorbești de Dinamo, nu e vorba de riscat cariere. Toți ne dăm cu pumnul în piept că suntem dinamoviști. Ăsta e cel mai greu moment în care am revenit la Dinamo, nu e vorba de baghetă magică, de muncă, de încredere. Ăsta e obiectivul, salvarea de la retrogradare, să fim realiști”a spus Rednic acum câteva minute.

„Puriul” e la al cincilea mandat ca antrenor al lui Dinamo și a cerut de urgență cel puțin un fundaș central și un atacant de careu.Probabil, aceștia nu vor sosi până la meciul de sâmbătă, cu UTA sau, în orice caz, e greu de crezut că Rednic îi va putea deja arunca în luptă. Oricum, misiunea arădenilor în „Groapă” se complică puțin, atâta timp cât fostul internațional poate aduce un plus cel puțin la capitolul organizare a jocului și, poate, și motivație în rândul jucătorilor care vor dori să-i demonstreze noului tehnician că merită să se bazeze pe ei.

Dinamo a adunat numai șase puncte în aceste prime zece etape din Liga 1 și a ajuns la șapte înfrângeri consecutive, fiind pe locul 15, penultimul, în clasament.

18 comentarii

  1. Partida cu Dinamo are tehnic, forma de interes asemănătoare Cupei. Acolo se trecea în etapa următoare, aici e nevoie de victorie pentru menținerea legăturii cu grupul doritor de play-off. Bineînțeles cu alte date. Alte date dar și alta abordare. Dinamo începând chiar de aici își joaca existenta în A. Va utiliza armele băieților cu ochii bleu-porcelan. Aici întra arbitrii, simulări și provocări chiar din experienta lui.,,, Strambu ”. Meciul e hărăzit și uitării partidei cu CFR, pe NEUMAN, și pe care e de dorit niciodată să-l mai aducem în situația de,, Teatrul suferințelor ”. BAFTA.!!

    0
    0
  2. Anecdota cu Sheriff Tiraspol. Patronul lor la negocieri are pe masa un pistol. La unul din antrenamente, a venit la cabine, și i-a scăpat din buzunar o grenada. Jucătorii au înlemnit!! Miliardarul, calm, o ridica și zice.,, Dacă nu o sa câștigați,, data viitoare ar putea sa fie reala ”

    0
    0
      1. Povestita de Florin Motroc care era acolo cu Aliuta. Eu am citit în presa spaniola care ii prezenta înaintea meciului cu Real. Umorul, spun unii, e atributul unei inteligente. Nu răspundem, pentru cine nu îl are.

        0
        0
    1. Chiar ca nu e doar un simplu banc…Patronii clubului sunt doi fosti ofiteri KGB,nu e nici un secret,,se stie public…Nici macar nu conteaza,atat timp cat initial, Sheriff a fost doar o gluma si pusa pe seama intamplarii,al norocului..Iata ca nu e chiar asa….Chiar nu au avut ce pierde si au abordat fiecare meci cu steagul sus..Apoi,banii veniti,au fost repede reinvestiti,inspirat, in jucatori buni….
      In paralel,echipele noastre romanesti,au capotat pe niste maidane,cu patroni care isi calculau veniturile pe blana ursului din padure…si deja faceau planuri mari….Ramanem cel putin cu proverbul „planurile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ”…Trist sa ne uitam la altii si sa gandim mereu acelasi lucru:PACAT!!!!Ne meritam soarta!Nu stiu cand si cum sau cine,ar putea lua taurul de coarne????

      0
      0
  3. cred ca se aude la arad===dinamo castiga cu uta===

    atentie Balint– daca nu castigi asta esti bun de liga 3-a/nu te da vandut

    0
    0
  4. Cu toate ca instalarea lui ne-vRednic a fost declarata pentru dupa pauza competionala…ramane de vazut in ce calitate va sta pe banca deja contra UTA-ei????…Un soc de schimbare de antrenor,e clar ca va aduce o alta motivatie,doar ca a capotat la Iasi,bun..sa zicem..apoi si Hagi s-a prins repede ca este total depasit ca sistem si l-a zburat….
    Daca te iei dupa fituicile miticiene,Ruinamo castiga Champions….Nici bine nu va conduce Strambul 2-3 antrenamente si deja intervin Borcica,craiul din Serai,10 neveste si 50 copii si alti spalatori de bani,ca nu concep sa nu bata pe UTA…Ei bine,nici UTA nu concepe sa piarda!
    Nu avem nevoie de nimic in plus,doar jocul reprizei secunde contra Rapid sau prestanta contra CFR-ului..Un singur gol in plus,ne este suficient…
    Atat si nimic mai mult!

    0
    0
  5. Nu stim intamplarea sau povestea intre Tomozei si Balint,nici nu prea conteaza,doar teoretic…Probabil doar niste orgolii personale,trebuie trecute astea,prieteneste,pentru binele tuturor…Pe Tomozei l-a adus Balint,ca si pe altii,dupa niste ani de colaborare,om de incredere…Consider ca a platit suficient…Ajunge pedeapsa…Ar fi interesanta si parerea lui Tomi,dar sa stam linistiti,o impaciure e doar spre binele echipei…Hai sa discutam daca doriti si despre Bustea…E omul care a tacut,si-a acceptat rolul de rezerva,polivalent,este singurul care isi asuma rolul de a suta direct pe poarta,mai nou Isac….O spun cu mare regret,dar Hora si Antal au o alta tinta,de a ridica zmeie,din fata portii….stiu ca se poate intampla,dar oare chiar asa?Apoi razi cu nonsalanta?Atitudinea asta nu o pot gusta,sub nici o forma….In vecii vecilor,amin!

    0
    0
  6. D’le Bálint, chiar că acum cu venirea lui Rednic, ați cam dat de dracu ! Dacă nu câștigați, nu vă văd bine cu UTA pe viitor, vise v’a duce toată filosofia discursurilor pe apa sâmbetei, iar viitorul v’a fi sumbru.

    0
    0
    1. Daca pierdem eu zic sa-l condamnam la moarte pe Balint. Nu e mai ok asa? La cate rele ne-a facut omul asta…

      0
      0
  7. Vai, vai vai! Imi tremura chilotii ca a venit Rednic la Dinamo. La Viitorul au trebuit sa-l zboare ca echipa sa scape de retrogradare.

    Atentie la arbitri totusi. Sper insa ca dupa meci, presa centrala sa vorbeasca despre agentul 008.

    0
    0
  8. Nu se pune problema de a pierde meciul cu Dinamo cu „marele” antrenor Rednic pe banca. UTA merge sigur la victorie si asta prin prisma valorii lotului UTA-ei. Dinamo este candidata sigura la retrogradare anul acesta, cu sau fara Rednic. Ca sa fim onesti, Dinamo are mare nevoie de Liga 2 unde sa reconstruiasca pe baze sanatoase, asa cum a facut-o si UTA sau alte echipe cu traditie in fotbalul Romanesc.

    Cit despre progresul echipei noasdtre de suflet, UTA Arad, lucrurile merg spre bine, mai lent de cit m-as fi asteptat si dorit dar, spre bine. Confruntarea cu campioana Romaniei CFR Cluj a fost dupa mine un test foarte util in a identifica unde sintem momentan, si de ce am mai avea nevoie pe termen scurt in ordine sa continuam acel pas calitativ pe termen mediu, daca ne dorim o clasificare pe loc de play-off. Insasi calificarea pe un loc in play-off v-a fi extrem de dificila considerind tendinta ascendenta a banilor pusi in joc de unele echipe de Liga 1pe transferuri calitativ suerioare fondului de jucatori interni existent momentan.

    Bugetul echipei noastre de suflet trebuie sa creasca de la zi la zi daca vrem sa tinem pasul cu „PATRONII” Ligii 1.

    0
    0
  9. Si daca nu venea Rednic, pt. UTA. tot nu era un meci usor. Si chiar daca a venit Rednic , ce poate sa faca el in doua zile ? Cheia meciului este la UTA., daca baietii joaca cum au jucat a2a repriza cu CFR. si ANTAL cu HORA sunt mult mai concentrati in fata portii pt. a inscrie in situatii cheie ale meciului, UTA. nu are voie sa piarda in fata cainilor rosii. ERICO, sper ca, a inteles unde a gresit cu CFR si nu trebuie decat sa joace simplu si sa nu se mai complice cu aiurea cu mingea la picior. In concluzie cred ca, va fi un meci foarte greu cu o echipa Minamo ,ranita avida de puncte dar sper ca, UTA, baietii sa faca un meci foarte bun si sa nu se lase intimidata de duritatea jucatorilor minamovist si sa plece la Arad cu cel putin 1 punct . FORTA UTA ARAD, HAI BAIETII !!!

    0
    0
  10. Dinamo a fost învinsă de Craiova cu 5-0, de FCSB cu 6-0, UTA trebuie să își pună ca obiectiv să marcheze minim două goluri pe repriză fără să ia vreun gol!
    NevRednic nu poate face din rahat, bici!
    Forza UTA!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button