UTA Arad

Galeria UTA-ei, rărită în deplasarea de la București de noul protocol! Balint face apel la civilizație după evenimentele cu CFR Cluj!





UTA are parte de prima deplasare stagională pe terenul unei echipe de tradiție, susținută de o galerie fanatică, numeroasă. Suporterii arădeni și-au anunțat și ei deplasarea la București, doar că în condițiile actuale, numărul lor va scădea, atâta timp cât au acces pe stadion doar persoanele vaccinate sau cele care au trecut recent prin boală.

Doar suporterii vaccinați sau trecuți recent prin boală se mai deplasează la București

De altfel, în această dimineață, pe pagina de Facebook Ultras Arad, fanii au revenit cu precizări despre deplasarea din „Ștefan cel Mare”:

”Ținând cont de noile condiții de intrare la meciul de sâmbătă, suntem nevoiți să refacem lista cu cei care vor participa la deplasare!

Am fost anunțați că vor avea drept de acces pe stadion la meciul dintre Dinamo și UTA doar cei care prezintă certificatul verde (persoanele vaccinate sau persoanele care au dovada că au avut recent boala).

Fiecare dintre cei care ne-au contactat deja a primit in privat un mesaj pentru reconfirmarea sau ștergerea rezervarii locului, dar lista rămâne deschisă și pentru cei care și-au luat hotărârea de înscriere mai târziu! Important este ca toți utiștii care se vor deplasa la București să respecte regulile de acces!”

Balint: „Ne place să jucăm pe stadioane unde atmosfera este frumoasă”

La rândul său, Laszlo Balint a aflat de schimbările privind accesul spectatorilor la meciurile de fotbal, dar speră ca băieții săi să aibă, totuși, sprijinul a cât mai multor fani.

„De la o zi la alta se schimbă măsurile, protocolul pandemic și, totuși, sperăm să avem parte de un sprijin numeros. Cu toate că trebuie ținut cont și de faptul că este o deplasare lungă și un efort important pentru fanii noștri. Noi oricum vrem să-i mulțumim pe toți cu un rezultat bun contra celor de la Dinamo, dar mai ales pe cei care vor fi alături de noi sâmbătă. Este clar că fanii lor vor fi mai mulți și mai gălăgioși, până la urmă joacă acasă și își pun și ei mari speranțe într-un rezultat bun al favoriților. Dar, nouă ne place să jucam pe stadioane unde atmosfera este frumoasă, susținerea ambelor galerii va fi un ingredient al spectacolului”, consideră antrenorul UTA-ei.

„Meciurile UTA-ei reprezintă – poate- cel mai important eveniment din viața actuală a Aradului, exemplul pe care-l dăm e foarte important” 

Totodată, Balint a vorbit și despre evenimentele reprobabile de la meciul cu CFR Cluj, în urmă cărora clubul a încasat o amendă importantă. „Din păcate, duminica trecută au fost fapte, evenimente pe care nu le-am fi dorit pe stadionul nostru. Eu am convingerea ca utiștii sunt civilizați și chiar îmi doresc să evităm astfel de momente precum cel de la finalul meciului cu CFR, când au fost aruncate obiecte din tribună. Fac un apel către fanii noștri, să încercăm să fim aparte, să dăm dovadă de civilizație. Exemplul pe care îl dăm e foarte important, cu atât mai mult cu cât meciurile UTA-ei reprezintă poate cel mai important eveniment din viața actuală a Aradului. E foarte important ca noi să dăm dovadă de respect față de adversari sau arbitri”, a mai punctat „principalul” arădenilor.

La ședința de miercuri a Comisiei de Disciplină a FRF, clubul UTA a fost amendat cu 22500 lei, pentru că câțiva spectatori au aruncat cu sticle de apă în teren în direcția adversarilor de la CFR Cluj și arbitrilor.









3 comentarii

  1. ” AFC UTA Arad vs. FC CFR 1907 Cluj – Incidente – În baza art. 82.1 și 3.a și c din RD, raportat la art. 83.2.d. din RD, se sancționează clubul AFC UTA Arad cu penalitate sportivă de 22.500 lei. ”

    22.500 lei, nu 225.000 lei

    0
    0
  2. A trecut o săptămână și nu au fost identificați făptașii, pe un așa de mic stadion !?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button