UTA Arad

„Centralul” Barbu strică coloratura bucureșteană a brigăzii de la Dinamo – UTA





Brașoveanul Marian Barbu va conduce la centru partida de mâine (ora 16,30) dintre Dinamo și UTA, din cadrul etapei cu numărul 11 a Ligii 1. Formația „roș-albă” nu are amintiri prea plăcute cu „centralul” din Făgăraș, deoarece arădenii s-au impus o singură dată cu el la centru, la chiar prima oportunitate: o victorie cu 2-1 pe teren propriu împotriva Chindiei în 2015.

Mai apoi, Barbu a arbitrat partidele Turris – UTA 1-1 (noiembrie 2019, Liga 2), UTA – Turris 3-4 (iulie 2020, play-off Liga 2), UTA – FC Hermannstadt 0-1 (aprilie 2021, play-out Liga 1) și FC Botoșani – UTA 2-1 (august 2021, Liga 1).

Mâine, „centralul” de 33 de ani are  doar colegi din București, adică orașul adversarei Bătrânei Doamne. Așadar, Barbu va fi asistat de tușierii Valentin Avram și Andrei Constantinescu, în timp ce arbitru de rezervă va fi Marcel Bîrsan.

Observatorii partidei sunt Iosif Olah din Sfântu Gheorghe și Romulus Chihaia, tot din București.









8 comentarii

  1. Poate sa ne arbitreze si Borcea si tot trebuie castigat acest meci, daca nu castigam in groapa nu putem emite pretentii de play off si ramanem din nou cu lupta pentru supravietuire. Nu trebuie sa visam la scoruri fluviu si un unu-zero chinuit inseamna tot trei puncte. Forza UTA!

    0
    0
  2. Și eu cred că trebuie să jucăm fotbal și atunci nu te poate opri nici arbitri ….hai să jucăm…..aseară m-am liniștit cu cfr …..parcă după meciul cu UTA tot mai multă antipatie avem față de ei ….

    0
    0
  3. Rusinos si penibil ce a facut Rusandu azi la Chindia-FCSB. Ma astept la un rosu pentru noi si un penalty vazut de arbitrul de margine pentru Dinamo. In rest jucam forbal dar daca marcam, golul va fi anulat „eronat” pe motiv de off side.

    0
    0
    1. Ruinamo,nu trebuie sa apuce asta…Trebuie sa-i bumacim,naucim, repede,de la inceput foarte ofensivi,ca pana sa se trezeasca,zarurile sa fie aruncate…Daca abordam meciul fricosi la rezultat ciupit,chiar daca mergem pe victorie,e gafa mare….Direct asalt pe ei si pe mamica lor!Nu avem nevoie decat de un gol in plus si atat!

      0
      0
  4. Nu mai exista arbitri cu tenta inamica,ca tema de casa clara,de cooperativa,dar totusi mai exista tendentiosi,care stiu sa distruga un meci prin taraganari,intreruperi dese pe faze de posesie si asalt la poarta adversa…Ce nu au putut face Farul,FCSB,RAPID si mai ales CFR,o rezolva arbitrul prin fragmentari si iritari…Arata prelungiri mari daca e cazul pentru adversar,iar daca nu,maxim 2-3 minute,cu ochii pe secunde…
    Nu stiu cum si in ce fel,mereu se acopera pe regulamente????
    De aceea nu se vrea VAR si cei care urla cel mai mult,miorlaie cumplit, sunt adevaratii hoti….

    0
    0
  5. Ba chiar te contrazic. Exista o „trupa de soc” care fluiera la comanda, asta mi-e clar.Desigur o fac mai cu perdea, dar cartonasul rosu si penalty-ul ramanarmele preferate de lucru

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button