Fotbal feminin

„Leoiacele” nu mai joacă acasă în weekend, ci au deplasare de risc maxim la Odorheiu Secuiesc: „Nu înțelegem de ce, dar ne conformăm!”





Federația Română de Fotbal a luat o decizie bizară la nivel de primă ligă în fotbalul feminin, inversând etapele 5 și 6. Prin urmare, AC Piroș Security a aflat că nu mai pregătește meciul de pe teren propriu cu AFC Fair Play Joc Cinstit, ci va juca tocmai la Odorheiu Secuiesc. Este a treia deplasare grea consecutivă pentru elevele lui Dan Cuedan, care au mai jucat și eu pierdut la Timișoara, cu Poli (1-4) și Prundu Bârgăului (0-2), iar acum dau piept cu o altă formație cu pretenții în campionat.

Confruntarea este programată duminică, 3 octombrie, de la ora 11, iar „leoaicele” au emoții că nu le pot folosi pe Eli Bozian (bronșită) și Mariana Voinea (probleme musculare). „Este foarte important să ne recuperăm toate jucătoarele, altfel e greu de crezut că putem face față unei echipe extrem de organizate, care e deja de ani buni în prim-planul fotbalului feminin românesc. Nu înțelegem decizia Federației de a inversa cele două etape, dar nu avem ce face, ne conformăm. Săptămână de săptămână ne punem din ce în ce mai bine la punct, încă ne lipsesc două-trei jucătoare, în special în centrul defensivei, dar ne batem cu ce avem”, a spus Dan Cuedan. Vasas Femina e, de altfel, liderul la zi al campionatului cu maximum de puncte (12), cu mențiunea că Olimpia Cluj are un meci mai puțin disputat, cel de la Arad, din prima rundă.

CSS Târgoviște – Universitatea Olimpia Cluj, AC Fair Play Joc Cinstit – Politehnica Timișoara, Ladies Târgu Mureș – CSM Alexandria și ACS Heniu Prundu Bârgăului – ACS Fotbal Feminin Baia Mare sunt celelalte meciuri ale weekendului în Liga 1 de fete. Partida U. Galați – Banat Girls nu se dispută.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button