Fotbal juniori

„Republicanii” Ineului au trecut de Viitorul Pandurii, puștii de la U17 au făcut din nou spectacol! 





ACB Ineu a legat două etape pe propriul teren la nivelul juniorilor republicani. Conform previziunilor, puștii de la Under 17 au făcut și de această spectacol în fața celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, în timp ce colegii lor mai mari au câștigat la limită.

Zamă, decisiv în: ACB Ineu U19 – Viitorul Pandurii Târgu Jiu  2-1

Fiindcă vor pierde la „masa verde” disputa din runda precedentă, cu Sporting Cluj, fiindcă Ambulanța a ajuns prea târziu la stadion, tinerii zărăndani țineau foarte mult la partida cu oltenii de la Viitorul. Și și-au atins scopul, după „dubla” lui Zamă, din minutele 16 și 57. Mai întâi, mijlocașul stânga a punctat după o acțiune personală din bandă și un șut la colțul lung, iar apoi a transformat un penalty obținut de Moldovan. Vizitatorii egalaseră la 1-1 la ultima fază a primului act.

„Am fi meritat să câștigăm ceva mai lejer după numărul de ocazii avute, dar e bine și așa. Băieții se pregătesc bine, avem și experiența anului trecut, facem progrese și la această categorie de vârstă”, a punctat Teodor Mihuț, cel care îi pregătește pe cei de la ACB Ineu alături de Cristi Sculici.

ACB Ineu: Tulcan – Varga, Stanca, Șerban, Petrehele – Șerb – Bănățeanu, Hada, Szoke, Zamă – Moldovan. Au mai jucat: Cotoc, Giacon, Toader, Ștefan, Cătană…

Din nou spectacol: ACB Ineu U17 – Viitorul Pandurii Târgu Jiu 9-1

Lider autoritar în seria a 7-a, cu maximum de puncte și golaveraj 29-3, ACB Ineu U17 a mai obținut un succes concludent în etapa cu numărul 6. Zărăndanii au trecut cu scorul de 9-1 de Viitorul, după reușitele semnate: P. Codrea, Rucăreanu 2, Al. Covaciu 2, D. Covaciu 1, Pocioian 2 și Mitran 1. „Arătăm ca o adevărată echipă, alergăm unul pentru altul, ne simțim în joc și căutăm să facem și spectacol, de ce nu? Suntem pe primul loc, dar nu am câștigat încă nimic, campionatul e doar la început. Mai avem de muncit, mai ales că ne dorim cu toții să facem performanță în fotbal”, spune Dan Rucăreanu, mijlocașul ofensiv al echipei pregătite de Dinu Maghici și Marcel Ponta. Rucăreanu a debutat și la echipa de Liga 4-a, având o pasă decisivă, dar și două goluri, în Cupă, la Gurba.

ACB Ineu U17: Tulcan (Ticiu) – Codrea, A. Pop, Bălteanu, Balasz (55 Nica) – Gomboș – Pocioian, D. Covaciu, Rucăreanu (80 Bulboacă), Mitran (55 Megulete) – Al. Covaciu (55 Cioară).

Ineuanii se deplasează la Oradea la finalul săptămânii viitoare pentru meciurile cu echipele Luceafărului.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button