Fotbal judetean

S-au găsit și părți pozitive în: Victoria Zăbrani – Glogovăț 2013 0-0





După configurația clasamentului, „Vladi” ar fi trebuit să pornească cu prima șansă la Zăbrani, doar că avut, din nou, mulți absenți, iar Victoria e,  totuși, penultima campioană județeană. Cert este că spectatorii se așteptau la mult de la acest meci și au primit puțin. Jucătorii celor două formații au făcut mai  mult act de prezență, prestând un fotbal încâlcit.

Meciul a început în ușoara dominare a echipei gazdă, în rândul căreia s-a remarcat Zele, cu un șut înșelător din afara suprafeței de pedeapsă, pe care Stanciu l-a reținut fără probleme. Oaspeții au reacționat rapid și S. Popa a cerut penalty după exact un sfert de oră de joc, dar, în schimb, s-a dat fault în atac. Tot Zele le-a dat vizitatorilor ceva emoții, dar „trasorul” său de la 30 de metri a trecut puțin pe lângă bară (min. 31).  Același joc încâlcit avea să predomine finalul primei părți, în care am mai consemnat „capul” lui Gurban peste transversală, la centrarea lui Poenaru.

Jocul modest a continuat și în debutul părții secunde, însă în minutul 65 s-a născut cea mai mare ocazie a partidei. La o centrare venită din flancul stâng pentru bara a doua, Poenaru a reluat puternic din 6 metri, dar Stanciu a reușit să blocheze providențial. Apostol a făcut slalom printre adversari, dar șutul a fost în blocaj. Glogovățul a amenințat timid poarta lui Vasii, în special cu șuturi de la distanță, astfel că meciul s-a încheiat așța cum a început: 0-0.  Mai câștigată pare formația vizitatoare, care rămâne singură pe ultima treaptă a podiumului, cu 13 puncte.

Deși echipa sa nu a câștigat, Dorel Mutică a găsit și un aspect pozitiv. „O iau cu partea pozitivă a lucrurilor, sunt trei meciuri în care nu am luat gol. Am jucat trei meciuri în 7 zile, este dificil pentru că suntem subțiri  numeric și azi am avut niște absențe, cea mai importantă fiind Lazea. Nu avem încă resurse pe bancă, care să vină cu plus, am făcut și greșeli, asta este. Rezultatul este echitabil, cu toate că dacă stăm să ne raportă la ocazii, noi le-am avut pe cele mai mari”, a spus la finalul întâlnirii tehnicianul Zăbraniului.

„Vladi” s-a prezentat la Zăbrani fără Pantea, Kocsis, R. Ardelean, Avram, Mariș și Chepețan. „Știam că întâlnim un adversar incomod care a demonstrat și azi că poziția din clasament este mincinoasă în ceea ce îl privește. Bănuiam că o să avem meci greu și datorită absențelor pe care le-am avut. Ne-au lipsit nu mai puțin de 7 jucători, din care 5 titulari. Eu zic că egalul de azi este rezultat echitabil, după cum sau desfășurat ostilitățile pe teren”, a fost și concluzia antrenorului echipei din Vladimirescu, Călin Dehelean.

Formații:

Zăbrani: Vasii – Strango, I. Pașcu, O. Moisă, Topai – Vasilca (76 M. Lazăr), Gurban – Păulin, Zele, Poenaru – Hodan (72 Cl. Apostol). Antrenor: Dorel Mutică

Glogovăț: Stanciu – B. Moldovan, Bier, Diarra, Burcă  – Doboș (1 Căciulă), S. Popa – Sterciuc, D. Negrea, A. Gornic (3 A. Narsesovici) – Borteș ( Cr. Negrea). Antrenor: Călin Dehelean

Arbitri: Sorin Saladea – Andreea Şuşca, Silviu Mocanu.

Observator AJF: Iosif Lovas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button