Stranieri aradeni

Duel fratricid în optimile Cupa României, cu fotbaliști arădeni la mijloc! Buhăcianu, Oroian sau Popescu o pot răzbuna pe UTA





Astăzi s-au tras la sorți meciurile din optimile de finală ale Cupei României la fotbal. UTA nu s-a aflat în urne după ce a fost eliminată, rușinos, în turul precedent de divizionara terță ACSO Filiași. Iar oltenii nu au nimerit tocmai rău, din moment ce găzduiesc o divizionară secundă la finalul acestei luni. Este vorba despre FC Hermannstadt, echipă la care evoluează și ex. utiștii Vali Buhăcianu, Alex Oroian și Călin Popescu.

Singurii arădeni rămași în cursă pentru trofeul KO sunt rapidiștii Cătălin Hlistei și Albert Stahl, care au duel fratricid cu Poli, la Timișoara. Iată programul complet:

AS FC Buzău – Dunărea Călărași

Politehnica Timișoara – Rapid

ACSO Filiași – AFC Hermannstadt

FC Voluntari – FCSB

U Craiova 1948 – Sepsi OSK

Minaur Baia Mare – Universitatea Craiova

Dinamo – Campionii FC Argeș

Gaz Metan Mediaș – Chindia Târgoviște

Meciurile din optimile Cupei se vor disputa pe 27 octombrie, ora 15:30, cu excepția partidelor televizate, care vor fi anunțate ulterior pe site-ul FRF.

4 comentarii

  1. Asa este ca am dreptate?Ne cam rod unghiile ca nu avem atacanti marcatori si cei exclusi marcheaza constant?Fain asa!Balim si speram….Poate mai ciupesc Hora si Antal,oarece,zmeie inaltate din 4-6 metri,prin vazduh..Bine sa fie…Daca nu ar fi de ras,ar fi de plans…..

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button